Yeni bir hayata merhaba :)

ekmek canım istemiyor nedense canım ya acıkmıyorum sadece canım tatlı istiyor adet yaklaştığı için sanırım. kaçamak genelde yapmıyordum da dğn yaptım ama hevesim kırılıyor canım ya 2 3 haftadır sğrekli spor ve neredeyse doğru düzgün hiç ekmek yok ama kilo veremyorum bir türlü.sen verebiliyorm musu?

aynen canım aslında kilolu görünmüyorum ama göbek çok fazla belim çok kalın. birde yüzüme alıyorum kiloları tombiş gözüküyor çok.
anladım canım beni de görsen 78 kilosun demezsin 70 dersin belki 72 dersin benim de bacaklarım ince kalça , göbek hat safhada ilerde annem hep diyor senin belin yok diye

benimde öyleydi bugün regl dönemim başladı ben regldeyken canım hiç bişey istemiyor regl öncesi tatlı krizleri geliyor banada sürekli aynı şeyleri mi yiyorsun ondan mı kilo veremiyorsun acaba ben veriyorum canım her hafta hatta 3.takım cuma zayıflama yarışmasındayım aynı zamanda kızlar falan motivasyon güzel oluyor

aslında değil canım da anlamadım ki sanırım bir şaşırtmaya ihtiyacım var bid diyetisyen önermiş eğer klo vermeniz durduysa bir günü elmayla geçirin sadece diye acaba onu mu yapsam vücudu şaşırtsam yoksa bir diyet programı mı uygulasam. bu kadar az yedieğim bir zamn hiç olmadı. ben bebk için tedavi görüyorum canım geçen ay aşılama yaptırdım ilaçlardan dolayı 1 haftada 4 kilo aldım malesef. 66 67 arasıyken 70 71 oldum ki hayatımda ilk kez 71 oldum ben. 70 i bile görmemiştim hiç. bu ayda yine biraz ilaç kullandık saırım onların etkisini göryorum bn.

anladım canım beni de görsen 78 kilosun demezsin 70 dersin belki 72 dersin benim de bacaklarım ince kalça , göbek hat safhada ilerde annem hep diyor senin belin yok diye
canım benm çok düz bir vücudum var ne basen ne bacak kalınlığı hepsi normal ama belm çok kalın bütn kilom göbekte snaırım

geçmiş olsun canım istediğiniz sonuca ulaşırsınız inşallah , detoks yapabilirsin istersen sana tarif vereyim vücudundaki ödemi atar en azından tartıda 1,2 kilo eksik görürsün

canım benm çok düz bir vücudum var ne basen ne bacak kalınlığı hepsi normal ama belm çok kalın bütn kilom göbekte snaırım
göbek çalışmalarına ağırlık verirsen olur canım ama göbek de biraz zor gidiyor baya uğraşman lazım

geçmiş olsun canım istediğiniz sonuca ulaşırsınız inşallah , detoks yapabilirsin istersen sana tarif vereyim vücudundaki ödemi atar en azından tartıda 1,2 kilo eksik görürsün
inşallah canım ya bekliyorum tarifi bir de onu deneyeyim.

göbek çalışmalarına ağırlık verirsen olur canım ama göbek de biraz zor gidiyor baya uğraşman lazım
doğru düzgün planlı göbek çalışamadım hiç canım ya sanırım artık başlamalıyım düzenlş olarak

inşallah canım ya bekliyorum tarifi bir de onu deneyeyim.

vereyim canım tarifi 2 gün yapıyorsun kahvaltı : 1 dilim ekmek( kepek, çavdar ya da tam buğday), 1 haşlanmış yumurta, beyaz peynir, domates, salatalık
kahvaltıdan sonra her 2 saatte bir şimdi hazırlayacağın çorba gibi bir şeyi içiyorsun
1 su bardağı haşlanmış nohut
1 su bardağı haşlanmış buğday
yoğurt, su, 2 tane salatalık, nane ve pulbiber

haşlanmış nohut ve buğdayın üstüne çiğ yoğurt ekliyorsun , içine su eklyiorsun ve salatalıkları rendeliyorsun ayran gibi bir kıvamı olması gerekiyor üstüne nane ve pulbiber ekleyip 2 saatte bir içiyorsun bunu 1 gün bile yapsan ödemlerinin gittiğini göreceksin

doğru düzgün planlı göbek çalışamadım hiç canım ya sanırım artık başlamalıyım düzenlş olarak
evet canım pilates aerobik tavsiye ederim bebek de istiyormuşsunuz sanırım daha iyi olur ona da hazırlık olur

evet canım pilates aerobik tavsiye ederim bebek de istiyormuşsunuz sanırım daha iyi olur ona da hazırlık olur
detoksu denicem canım sanırım adeti bekelemeliyim onun için. cuma adet olucam haftasonu detoksu yapabilirm. pilatesten çok sıkılıyprum canım ya ebru şallı ile olanı indirmştim sen hangisini yapıyorsun. ben gnlk 40 dk yürüyüş+ 5 dk trambolin 20 dakika göbek hareketi diye planlıyorum genelde de uyuyorum. nasıl sence? elma diyetine iyi diyorlar canım benm gibi tatlı sıkıntısı olanları çözüyormuş. bu hafta 4 gün onu uygulayayaım cuma düğün için şehir dışına çıkıcam hem elma rahat yiyebilirm. dönştete haftasonu detoksa yapıp önümüzdeki hafta adetle birlikte iyice diyete girerim

bende ebru şallı yapıyorum canım vücudum inceliyor gerçekten tüm dvdyi yaparken bende sıkılıyorum ama bazı hareketleri yapıyorum tümünü yapmak sıkıcı oluyor gerçekten ya da daha önceki tv programından videolar falan var onları birleştiriyorum 15 dakikalık 3 video birleştiriyorum mesela elma diyeti falan bilmiyorum canım ben sağlıksız buluyorum onları önemli olan sağlıklı bir şekilde vermek detoksu mutlaka dene canım faydalı bir şey zarar vermez vücuduna kesinlikle

bu hafta detoksu uygulayayım o zaman yarın dönüşte te normal diyet programına geçerim. şimdi 40 dk yürüyüşümü yaptımda geldim. akşam da göbek için mekik çekicem.

bu hafta detoksu uygulayayım o zaman yarın dönüşte te normal diyet programına geçerim. şimdi 40 dk yürüyüşümü yaptımda geldim. akşam da göbek için mekik çekicem.
evet kesinlikle uygula canım iyi yapmışsın ter attın iyi gelir şimdi bende mekik çekeyim akşam kaç tane çekeceksin

evet kesinlikle uygula canım iyi yapmışsın ter attın iyi gelir şimdi bende mekik çekeyim akşam kaç tane çekeceksin
eşim de sporcu anlıyor bu işlerdir? çektiğin sayı değil 3* max yap diyor yani 3 set 45 sn ara ile çekebildiğim kadar bazısında karın 10 kerede yanar bazısında 20 diyor onu dinlicem yoksa kas olurmuş yandığında bırakmalıymışım

tamam canım bende öyle yapayım o zaman

bugünkü menüm
kahvaltı:2 dilim kepek ekmeği,domates,salatalık,peynir,3 kaşık menemen, 1 bardak çay
ara:1 bardak metabolizma çayı
ara:1 fincan kahve
öğle:1 kase yoğurtlu kabak salatası,3 kaşık makarna
akşam:1 kase etli yeşil fasulye, 1 kase cacık

su:2.5 litre spor:30 dakika yürüyüş , 150 mekik

kahvaltı : 1 dilim ekmek domates salatalık peynir omlet yeşil çay
akşam ıspanak ve yoğurt
ara 1 elma 1 mandalina

40 dk yürüyüş 50 mekik çektim sen baya iyi çekmişsin :) birazdan da 10 dk hareket yapıcam inşallah yatmadan daha etkili oluyormuş

canım öğle yemeği neden yemiyorsun iki gündür dikkatimi çekti evet canım mekik çekebiliyorum bir 150 daha çekerdim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…