merhabalar bende 70 kiloyum ama belim çok kalın benm ya 101 le başladım şuan 99 a düştü 2 haftada. spor da yapıyorum ama klo kaybı yok sanırım hormon ilaçlarından dolayı. sürekl paylaşım yapıyorsun bende katılabilir miyim sana.merhaba merhaba
1 ay oldu ben buraya yazalı ve hedefime adım adım ilerliyorumm
1 ay sonundaki değişimimi yazacağım sizlere, ben sonuçtan oldukça memnunum
başlangıç :86.2
şuan :79.6
yani 1 ayda tam 6 kilo 600 gram verdim
vücut ölçülerime gelecek olursam
göğüs : 109 , şuan :106 (-3)
kol :36 , şuan: 33 (-3)
bel :97 , şuan:95 (-2)
kalça :123 , şuan:118 (-5)
bacak :69 , şuan : 64 (-5)
toplamda 18 cm incelme var vücudumda
ve ben ne yaptım bu 1 ay içerisinde beslenmeme dikkat ettim , düzenli olarak spor yaptım haftada 5-6 gün en az 45 dakikalık spor yaptım menümü zaten paylaşmıştım ve paylaşmaya devam edeceğim bana katılmak isteyen arkadaşlar varsa da her zaman beklerim
merhabalar bende 70 kiloyum ama belim çok kalın benm ya 101 le başladım şuan 99 a düştü 2 haftada. spor da yapıyorum ama klo kaybı yok sanırım hormon ilaçlarından dolayı. sürekl paylaşım yapıyorsun bende katılabilir miyim sana.
ekmek neredeyse hiç ymiyorum tatlı bağımlısıydım ama yeme alışkanlıklarımı düzene soktuğum için sanırım artık aır geliyor herşey. yürüyüş yapıyorum hergün 45 dk kadar . birde göbek bölgem için egzersizleri yapıyorum trambolinm var ama onda 5 dakikadan öteye geçemedim henüz.merhaba diyet spor nasıl şeyler yapıyorsun tabi katılabilirsin hoşgeldin
ekmek neredeyse hiç ymiyorum tatlı bağımlısıydım ama yeme alışkanlıklarımı düzene soktuğum için sanırım artık aır geliyor herşey. yürüyüş yapıyorum hergün 45 dk kadar . birde göbek bölgem için egzersizleri yapıyorum trambolinm var ama onda 5 dakikadan öteye geçemedim henüz.
bugünkü menümü yazmakla başlayayım. 45 dk yürüyüş 20 dk bölgesel hareket
sabah omlet peynir domates salatalık
akşam çorba ıspanak
geç kahvalt yaptığımız için öğle yemeği yiyemedik ama kahve yanında 2 3 ufak lokum ve 2 tane top cezeryeyi götürdüm malesefama bu benm için bir gelişme çünkü normalde tutamayıp daha fazla yerdim bun lar bile ağır geldi
aynen canım aslında kilolu görünmüyorum ama göbek çok fazla belim çok kalın. birde yüzüme alıyorum kiloları tombiş gözüküyor çok.bende öyleydim yeni yeni uzaklaşabiliyorum tatlıdan malesef çok iyi yürüyüş ve hareketler iyi gerçekten benimde göbek var kalça var göğüslerim de büyük biraz onlar küçülsün istiyorum koşu bandım var onda yürüyüş yapıyorum iyi geliyor tabi göbeğe bu çözüm değil arada mekik çekiyorum ya da pilates yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?