Yeni bir yola girmek üzereyim...

Ben kavga etmedim zaten ilk sessiz kaldim
Kalbim sıkışır gibi oldu çok kırıldım lavaboya gidince bir anda ağlamaya başladım kv de eşimi çağırmış sonrası da bunlar oldu işte
Kv eşini çağırıp da ne demiş ağlıyorsunuz diye mi bu kadar kızdılar evden kovdular?

Ne garip bir aile
Baroya gerek yok aile ve sosyal politikalar bakanlığı hemrn olaya müdahil olup avukatınızı gönderiyor.

Bulundugunuz ildeki adliyenin icinde baronun yeri vardir muhakkak gidin dilekcenizi verin ve uzaklastirma isteyin bence evinizi birakmayin o gitsin madem anlasin ev sizin mi bilmiyorum ama onun gelirine bagli nafaka da baglanir size haftasonu oglunu disarda gorsun hemen ara karar cikar zaten nafaka ve cocugu gormek konusunda dava sonuclanana kadar ne olur bilemem affedersiniz belki ama aklina basina gelir belki o zamana kadar

İnşallah bundan sonra huzuru mutluluğu bulursunuz konu sahibi, o eşiniz olacak adam ve ailesi sizi haketmemişler, yaradan hiçbir ahı yerde bırakmaz merak etmeyin.
Yalnız birkaç paket kına ayarlayın, hayatınızı düzene soktuktan sonra kv ye gönderin, uygun yerlerine yaksın.

Eşin şaka yaptim dedi sarıldı geri niye üstüne yürüdü anlamadim ben orayı. Ama tek olay bu değil anladigim kadariyla ufacik biseyler bile böyle şaka başlığı altında buyudugune göre köklü sorunlariniz var sanki

Kaynana sağolsun kına göndereceğim ayırmayı başarırsa

Şuan içim yanıyor

Oğlum 1 saattir bana diye ağladı şimdi susturabildim
Bir baba oğlunu hic mi aramaz
Beni geç ya oğlunun sesini duy
Ciğerim paramparça oldu 2 gündür
Beni muhattap bile almıyor

dayida karsinin kimsesi yok diyip firsat mi değerlendirmiş..
sende gözünü aç o miras mi felan hiç kocaya yedirtme.
eltin kaçti diye abisi mi dövmüş ay ben kocasi dövdü anladim.
nasıl bir insanlar ya... Allah hayırlı insanlarla karşılaştirsin çok zor.

Bu nasıl bir ailedir ya? Kaç kendini kurtar en iyisi. Evladın da bunlar gibi olmasın. Aileye giren aileden olur ya, bu nasıl bir ilişki yumağı? Kendileri altın elin çocuğu çamur sanki.

Kaç kurtar ya evladını da düzgün yetiştir bari, insan değeri bilsin, yazıktır...

Allah yardımcın olsun herşey duzenıne oturur sen iyi ve güçlü bir anne olursan oğluna yetersın ... elimden dua etmek gelıyor sadece umarım hayat guzellıkler getırır...

keşke o kaynanayı kocası boşayıp 10 tane alsa ya da kızları varsa görse anyayı konyayı..
amaaa asıl sorun eşin olacak karaktersizde. görmüş birkaç adam kendini bişey sanmış saçmalamış.
zaten kadınlar da kuyrukta bekliyordu böylelerini peh!

Boşamıyor ama 3 4 kadınla ilişkisi var bunu eşim kayinlarim hatta kaynanam bile biliyor ama parasız kalırım diye kaynana boşanmıyor eşim de kaynım da boşan dedilerde

Ailem para gönderemedi ben parasizim 3 4 gün 1 hafta bekle diyorlar
Rabbim beni degil de evladimi mağdur etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…