• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni bir yola girmek üzereyim...

şu kv eşine bi güzel doldurmuş dayisi boşanmadan ikinci evliği yapmış da .. seni sevmemiş ağlatmiş bi sürü şey.. ben öle mi anladim...
eltini de dövmüş kaynin... bide burun ameliyati verecegime yeniden evlenirim demiş..
ya bunlar boşanma merakli ..
nasıl bir aile ya. mutluluk yok hiç birinde...

Sağolun teşekkür ederim
Durumum malesef iyi değil
Şuan çok çok kötüyüm
Kaynana ayiracagim sizi deyip durdu 9 10 yildir ayırdı şimdi
Ayrılmakta kesin kararlı mısınız ?
Beraber oturmuyorsunuz değil mi Kv ile ?
Ayırıp ne yapacakmış oğluyla kendi mi evlenecekmiş ?

Ber ra Ber ra ailenin yanına geçtin mi aslında evi terk etmemen daha mantıklı bulunduğun şehirde bir avukat bul böylelikle evi terk eden eşin olmuş olur görünürde

Ayrılmakta kesin kararlı mısınız ?
Beraber oturmuyorsunuz değil mi Kv ile ?
Ayırıp ne yapacakmış oğluyla kendi mi evlenecekmiş ?
Kararliyim (ama bugün annem arayıp evinde otur boşanmak kolay değil bir çocukla kocan gelirse kavga çıkarma dedi )
Ayrı oturuyorduk
Yapabilse evlenirdi

Sorun yok gülüm, üzüntüyle nasıl yazacağını bilememek normal.
Allah yar ve yardımcın olsun, erkeklere de akıl fikir İhsan eylesin.
Amin abla
9 yılı onca emeği yok saydı (sensiz yaşayamam sen benim şansımdın derdi yalanmiş )

Amin abla
9 yılı onca emeği yok saydı (sensiz yaşayamam sen benim şansımdın derdi yalanmiş )
Üzülme, gerçi demesi kolay uygulaması zordur ama sen yine de üzülmemeye gayret et lütfen, çok bilindik bir laf vardır doğruluk payı olmasa günümüze kadar gelmezdi, insanoğlu çiğ süt emmiş derler, kimi insanlar değil 9 yılı, 99 yılın emeğini bile zayi eder, Allah herkese müstehakını versin, herkes ektiğini biçer, onlarda ektiklerini biçer bir gün, görür ve duyarsın nasılsa, zamana bırak Hoppa

Allah sana kolaylık nasip edecektir, içini ferah tut ablacım.

Üzülme, gerçi demesi kolay uygulaması zordur ama sen yine de üzülmemeye gayret et lütfen, çok bilindik bir laf vardır doğruluk payı olmasa günümüze kadar gelmezdi, insanoğlu çiğ süt emmiş derler, kimi insanlar değil 9 yılı, 99 yılın emeğini bile zayi eder, Allah herkese müstehakını versin, herkes ektiğini biçer, onlarda ektiklerini biçer bir gün, görür ve duyarsın nasılsa, zamana bırak Hoppa

Allah sana kolaylık nasip edecektir, içini ferah tut ablacım.
Tamam Allah razı olsun abla
İs arıyorum şimdi internetten
Vekilim Allah dayanağım Allah

Kararliyim (ama bugün annem arayıp evinde otur boşanmak kolay değil bir çocukla kocan gelirse kavga çıkarma dedi )
Ayrı oturuyorduk
Yapabilse evlenirdi
Eğer işin yoksa para pul yoksa ayrılmak zor . Kendi ayaklarının üstünde durman Şart .

Tamam Allah razı olsun abla
İs arıyorum şimdi internetten
Vekilim Allah dayanağım Allah

Başlarda belki herşey zor olacak, bir yanın sızlayacak, üzülecek ama bak gör alışacak ve çok daha iyi bir hayata sahip olacaksın, iş aramakla iyi yapıyorsun, hem bir gelirin olur kimseye müdanan olmaz hem kafan dağılır, yeni bir çevren olur, umarım iyi ve huzurlu bir iş bulursun.

şu kv eşine bi güzel doldurmuş dayisi boşanmadan ikinci evliği yapmış da .. seni sevmemiş ağlatmiş bi sürü şey.. ben öle mi anladim...
eltini de dövmüş kaynin... bide burun ameliyati verecegime yeniden evlenirim demiş..
ya bunlar boşanma merakli ..
nasıl bir aile ya. mutluluk yok hiç birinde...

Kadın kafayı bozmuş durumda eşimin dayisi 21 yıllık evli karısının anne ve babası öldü kimsesi yok kadın sara hastası
Hastaymış o yüzden bir kadınla dini nikah yaptı 3 yıl yaşadılar kadın çalışan bir kadın kredi çekti dayıya miras yedirtti
Ama daha gencini bulunca bir daha evlendi bu da para yediriyor
2.kadin gitti
Kv eşime hep bak oğlum dayina yengende ....nün üstüne oturdu
Dayin yeni doğmuş gibi deyip durdu 3 4 yıldır
Sandi ki ben sessiz kalacağım sahibsizim

Eltim kaçtı kaynima (eltimin abisi kırmış burnunu)

Onların ailede gelin ve damatin hic değeri yoktur

Başlarda belki herşey zor olacak, bir yanın sızlayacak, üzülecek ama bak gör alışacak ve çok daha iyi bir hayata sahip olacaksın, iş aramakla iyi yapıyorsun, hem bir gelirin olur kimseye müdanan olmaz hem kafan dağılır, yeni bir çevren olur, umarım iyi ve huzurlu bir iş bulursun.
Teşekkür ederim abla

Kadın kafayı bozmuş durumda eşimin dayisi 21 yıllık evli karısının anne ve babası öldü kimsesi yok kadın sara hastası
Hastaymış o yüzden bir kadınla dini nikah yaptı 3 yıl yaşadılar kadın çalışan bir kadın kredi çekti dayıya miras yedirtti
Ama daha gencini bulunca bir daha evlendi bu da para yediriyor
2.kadin gitti
Kv eşime hep bak oğlum dayina yengende ....nün üstüne oturdu
Dayin yeni doğmuş gibi deyip durdu 3 4 yıldır
Sandi ki ben sessiz kalacağım sahibsizim

Eltim kaçtı kaynima (eltimin abisi kırmış burnunu)

Onların ailede gelin ve damatin hic değeri yoktur

Şu özendiği şeylere bakın ya..Allah aşkına bunlar nasıl bir aile..kaç kurtul arkadaşım sen. En fazla 1 yıl sıkıntı çekersin. Ama kalırsan ömür boyu..

Şu özendiği şeylere bakın ya..Allah aşkına bunlar nasıl bir aile..kaç kurtul arkadaşım sen. En fazla 1 yıl sıkıntı çekersin. Ama kalırsan ömür boyu..
Kaçmak için herşeyi yapıyorum şuan inanın
Cebimde 40 tl m vardı bugün oğluma dondurma ekmek vs 5 tl yi harcadım aileme parasız olduğumu söylemedim
Annem sakinles iyice düşün evini bırakma kocan gelirse kavga çıkarma gibi şeyler söyleyince onları da aramadım saatlerdir
İs arıyorum ama tecrübe diploma vs olmayınca biraz uğraşmam gerekecek ama yılmak yok

Oğlumla mücadele ediyorum sürekli 10 ek bir babasını soruyor sürekli ağlıyor
Bense sürekli unutturmaya çalışıyor konu degistiriyorum ve hic ağlayamadım 36 37 saat sonra bir iki saat uyuyabildim

Umudum tükenmiş değil bu sefer dönmeyeceğim hep Ben gittim de ne oldu

Son düzenleme:
Kaçmak için herşeyi yapıyorum şuan inanın
Cebimde 40 tl m vardı bugün oğluma dondurma ekmek vs 5 tl yi harcadım aileme parasız olduğumu söylemedim
Annem sakinles iyice düşün evini bırakma kocan gelirse kavga çıkarma gibi şeyler söyleyince onları da aramadım saatlerdir
İs arıyorum ama tecrübe diploma vs olmayınca biraz uğraşmam gerekecek ama yılmak yok

Oğlumla mücadele ediyorum sürekli 10 ek bir babasını soruyor sürekli ağlıyor
Bense sürekli unutturmaya çalışıyor konu degistiriyorum ve hic ağlayamadım 36 37 saat sonra bir iki saat uyuyabildim

Umudum tükenmiş değil bu sefer dönmeyeceğim hep Ben gittim de ne oldu

Bakmayın anneler yuva yıkılmasın diye öyle söyler ama zaman gelir dağ gibi durur arkanızda. Allah kimseyi darda bırakmaz,sizide bırakmasın inşallah.
Şimdi sıcağı sıcağına,çok canınız yanar tahmin edebiliyorum.
Ama bu dertte çekilecek bir dert değil ki .Gelse şimdi,bir iki iyi olursunuz,sonra yine sen üzülürsün. Çünkü özendiği aile hayatı herkesin kaldırabileceği bir hayat değil. Allahtan korkmayan,kuldan utanmayan insanlar baksanıza..

Bakmayın anneler yuva yıkılmasın diye öyle söyler ama zaman gelir dağ gibi durur arkanızda. Allah kimseyi darda bırakmaz,sizide bırakmasın inşallah.
Ama bu dertte çekilecek bir dert değil ki .Gelse şimdi,bir iki iyi olursunuz,sonra yine sen üzülürsün. Çünkü özendiği aile hayatı herkesin kaldırabileceği bir hayat değil. Allahtan korkmayan,kuldan utanmayan insanlar baksanıza..
Eşim ailesiyle görüşmezken gayet iyiyiz ama kaynana nasıl yapıyor ne yapıyorsa herşey değişiyor eşim benle kavga etmeyince de hastalanıyor kadın bu yüzden sık görüşmüyor duk

Ama beni degil evladını düşürdüğü duruma bakarmısınız istese para gönderebilir karta vs ama yapmıyor .Evimizde birşey yoktu pazar akşamı iftardan dönerken ufak alışveriş yapacaktık vs.

Ailem avukat vs konusunda maddi yardımda bulunmaz ve çalıştırmazsa ne yapacağım bilmiyorum

Hiçbir şey düşünmek istemiyorum şuan

Amin Allah razı olsun

Eşim haber yolladı boşanma davasını açacakmışım bekliyormuş

Back
X