diğerini değerlendiriyordur ,
ondan ayrılınca sana döner merak etme
Günaydın arkadaşım.
1 aydır konuşup hiç yüzyüze gelmediyseniz bence sıkıntılı.
10 gündür buradaymış,bir akşam yemeği çok da zor olmamalı. Sağlıkla ilgili bir problem yoksa yani.
Allahım yolunu açık etsin,iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.
Bence tamamen silin bu adamı...Peşinde koşmayın..Adamın amacı cinsellikmiş senden olumlu gelmeyince direkt sallamış...Evlenmez o senle...Takma kafana
dimi bunu çok düşündüm çünkü o tartışmadan sonra geri çekti kendini
yok zaten evlenmesini beklemiyorum bende evlenmek istemiyorum ama düzenli sağlıklı bir ilişkim olmasını isterim o kadarcık sanırım bu da çok zor
Bu adamla düzenli sağlıklı ilişki olmaz sana garanti verebilirim...Zaman kaybetme kardeşim..başkasına bak değmez...o seni ararsa da hiç.cvp verme...güven bana bak
Ortada bitirilecek bişi yok zatenHiç konuşmadan bitirmeli miyim yani
Ortada bitirilecek bişi yok zaten
Daha yüz yüze bile görüşmediğiniz ve sadece 1 aydır konuştuğunuz adam işi cinselliğe getirmiş, istediği yaklaşımı bulamayınca da aslında gerçek yüzünü göstermiş. Hem hadsiz, hem saygısız. Siz niye sert tepki verdim diye düşünüp, pişman oldunuz hiç anlamadım. Daha önce evlenmiş, dolayısıyla sevişmiş olmanızdan aldığı cesaretle, size bu kadar pervasızca yaklaşan bir abazana karşı bana göre gayet nazik bile davranmışsınız. Büyükbaşa bak sen... Bir görüşseydiniz, tanışsaydınız önce, bir elektrik olacak mı, bir ilişki doğacak mı ona baksaydınız. Adam şuan ilgi bile göstermiyor, siz neyin peşindesiniz bacım yav? Bu heriften bir mok olmaz, her hareketi bunu bağırıyor.
dimi bunu çok düşündüm çünkü o tartışmadan sonra geri çekti kendini
yok zaten evlenmesini beklemiyorum bende evlenmek istemiyorum ama düzenli sağlıklı bir ilişkim olmasını isterim o kadarcık sanırım bu da çok zor
ya bırak ya 10 gündür 1 saati mi yok. İnanma canım inanma valla isteyen insan her türlü yazar konuşur görmeye çalışır. Demek istemiyor zorlama sal ipini gitsin. Onun derdi belliymiş bu ikinci evliliğin ince ele sık doku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?