yeni biri

caca_88

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2019
476
660
23
37
Merhaba arkadaşlar,
Konularımdan bilen biliyor beni ama anlatıyım
2 yıldır ayrıyım eşimden 1 yıldır resmi olarak bitirdik 2 çocuğum var çalışıp bakıyorum evlatlarıma
arkadaşımın vasıtasıyla biriyle konuşuyorum ortalama 1 aydır konuşuyoruz ama sadece telefon da yurt dışındaydı 10 gündür burda

o da boşanmış ben 31 o 43 yaşında çok iyi bir işi var düzgün saygılı bir adam bana kendini anlattığı kadarını biliyorum tabi

10 gündür biz bir türlü görüşemedik ( yüz yüze konuşalım diyip durmasına rağmen hiç atak yapmadı )
aramızda tartışma yaşandı biraz cinselliğe yönelen konuşmaları oldu bende önünü kestim tamam ciddi bir ilişki istiyoruz bi görüşelim yaşanacaksa yaşanır bunları konuşmanın çok bir anlamı yok dedim biraz fazla tepki verdim oda benden uzaklaştı bende hayırdır diyince huzurumu bozmaya değer mi bir ilişki gibi bir laf etti iyi o zaman hoşçakal dedim numarasını falan sildim

sonra pişman oldum tabi tamam dedim fazla tepki verdim buna birlikte karar verelim dedim ilişkiye
o günden sonra kara batak gibi bir görünüyor bi kayboluyo biz seni çok özledimler şarkılar atmalar falan sonra bir bakıyorum yok orta da

benim peşinden koşmamı mı bekliyor anlamadım ki
geçen hafta müsait olduğumu söyledim laf arasında çocuklar baba da olacak gibilerinden ama tık yok görüşelim edelim diye bende arkadaşlarımla buluşup resim paylaşınca bozuldu dün akşam dedim müsait olunca arar mısın konuşalım ve tabi ki aramadı

böyle arada kalmak çok gıcık sinir bozucu yani
bugün ararsa yazarsa gel kahve içelim oturup konuşalım demeyi planlıyorum ya da kestirip atmalı mıyım bir msjla ben böyle ilişki istemiyorum deyip karar veremedim.

Günaydın arkadaşım.
1 aydır konuşup hiç yüzyüze gelmediyseniz bence sıkıntılı.
10 gündür buradaymış,bir akşam yemeği çok da zor olmamalı. Sağlıkla ilgili bir problem yoksa yani.
Allahım yolunu açık etsin,iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.

amin arkadaşım teşekkür ederim.

Bence tamamen silin bu adamı...Peşinde koşmayın..Adamın amacı cinsellikmiş senden olumlu gelmeyince direkt sallamış...Evlenmez o senle...Takma kafana

dimi bunu çok düşündüm çünkü o tartışmadan sonra geri çekti kendini
yok zaten evlenmesini beklemiyorum bende evlenmek istemiyorum ama düzenli sağlıklı bir ilişkim olmasını isterim o kadarcık sanırım bu da çok zor

Bu adamla düzenli sağlıklı ilişki olmaz sana garanti verebilirim...Zaman kaybetme kardeşim..başkasına bak değmez...o seni ararsa da hiç.cvp verme...güven bana bak

Daha yüz yüze bile görüşmediğiniz ve sadece 1 aydır konuştuğunuz adam işi cinselliğe getirmiş, istediği yaklaşımı bulamayınca da aslında gerçek yüzünü göstermiş. Hem hadsiz, hem saygısız. Siz niye sert tepki verdim diye düşünüp, pişman oldunuz hiç anlamadım. Daha önce evlenmiş, dolayısıyla sevişmiş olmanızdan aldığı cesaretle, size bu kadar pervasızca yaklaşan bir abazana karşı bana göre gayet nazik bile davranmışsınız. Büyükbaşa bak sen... Bir görüşseydiniz, tanışsaydınız önce, bir elektrik olacak mı, bir ilişki doğacak mı ona baksaydınız. Adam şuan ilgi bile göstermiyor, siz neyin peşindesiniz bacım yav? Bu heriften bir mok olmaz, her hareketi bunu bağırıyor.

ya sanırım bunları duymaya ihtiyacım var
ne bilim görüşmeden kestirip atarsam pişman olurum belki diye korkuyorum sanırım

ya bırak ya 10 gündür 1 saati mi yok. İnanma canım inanma valla isteyen insan her türlü yazar konuşur görmeye çalışır. Demek istemiyor zorlama sal ipini gitsin. Onun derdi belliymiş bu ikinci evliliğin ince ele sık doku.

Adamın amacı sadece cinsellik.Bu adamdan ne sevgili olur ne eş sadece f**kbuddy olur.

Isteseydi gelirdi,sizi görürdü adım atardı.
Erkekler bize göre biraz daha net bu konularda.
Amacı farklıymış bence,uzamadan kestirip atmaniz en mantıklısı

evlenmesini beklemeyip hatta sen de evlenmek istemiyorsun ama cinsellik konuşulunca kesip atıyorsun. düzenli sağlıklı her ilişkide cinsellik olur. bu yaşta cafelerde gezip yanaktan öpüşmeyi beklemiyorsun sanırım.
dolayısıyla başlangıç itibariyle ben senin tutarsız davrandığını düşünüyorum. 43 yaşında işi gücü olan adamın amacı sadece cinsellik olsa dahi bence adam net sen önce yok diyip sonra tekrar konuşalım demişsin.
bu iş olurdu sen manasız ayak diretmeseydin fakat bence artık peşinden koşma kendi değerinden gider. gerek yok.

kesinlikle canım ararsa falan cevap vermicem kendime getirdi bu yorumlar sanırım bunları duymam gerekiyomuş

Anlattiklarinizin aynisini yasadim yaslar bile yakin sakin diyorum kendinizi degersiz hissettirmekten baska hicbir sey olmuyor.Sizden istedigi cevabi almamis ondan yapiyor tamamen amaci cinsellik.Bugun istedigi cevabi alsin aksama kosa kosa gorusur.Ben denemistim bakalim ne yapacak diye tam tahmin ettigim gibi oldu baska zaman gorusmeyi erteleyen hemen goruselim dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…