yeni biri

Ama hiç görüşmeden etmeden cinsellik konuşulması belli bi yere kadar konuşursun sınırı vardır bence o konuşmanın
ben konuşalım derken cinsellik konuşalım demedim devam edelim ilişkimize görüşünce zaten netleşir gibi konuştum o da tamam dedi ilk fırsatta görüşelim gibi konuştu ama görüşmek için hiç atak yapmadı benden bekledi sanırım bilmiyorum ki.
yok koşmuyorum en son konuşalım dedim tamam diyip aramadı bende daha aramadım

hoppalaaa gerçekten mi ben niye bu adama bu kadar inandıysam ya çok enteresan

Derdi cinsellikmiş çünkü. Tamamen silin, huzurunuzu bozmayın.

kesinlikle canım ararsa falan cevap vermicem kendime getirdi bu yorumlar sanırım bunları duymam gerekiyomuş
aynen öyle açma bırak gitsin ne hali varsa görsün ve cidden şu erkekler kafasına soksun şunu boşanmış kadın cinsel obje değil yeter artık ya

Kendinizce haklıyken fevri davranıp silip sonra yazarak bütün kozu karşı tarafa vermişsiniz. O da beklediği fırsat bu gibi ara ara sallıyor sizi.
Siz ne istiyorsanız onda kararlı durun geri adım atmayın veya en başından fevri davranmayın bir dahaki sefere

Bence şunu bi yatağa atayım derdinde
Gerçekten ilgisi olsa boyle yapmaz.
Bizim ülkede boşanmış kadın olmak zor, herkes faydalanma pesinde, çocuğunuz da varmış lütfen dikkatli olun

ya sanırım bunları duymaya ihtiyacım var
ne bilim görüşmeden kestirip atarsam pişman olurum belki diye korkuyorum sanırım
Balık baştan kokmuş bence ya.
Valla evlilik önceki cinselliğe karşı değilim. Asıl sorun birbirinizi tanımıyor oluşunuz. Birbirinizi tanıyıp, anlamak için tonla şey konuşabilirsiniz, yüz yüze buluştuğunuzda bu girişimleriniz tüm hızıyla devam eder, aranızda müthiş bir uyum, kıvılcım vardır. O zaman sevişirsiniz, kime ne? Ama şuan kendisi tam anlamıyla sarı çizmeli Mehmet ağa. Ne münasebet cinsellik konuşasınız? Bir de istediği cevabı alamayınca tavır yapmış ergenler gibi. İrite edici bana göre.

benim sıkıntım o zaten çok fevri davranıyorum
bu konuyu da oyüzden açtım sonra pişman olmamak için

Bence şunu bi yatağa atayım derdinde
Gerçekten ilgisi olsa boyle yapmaz.
Bizim ülkede boşanmış kadın olmak zor, herkes faydalanma pesinde, çocuğunuz da varmış lütfen dikkatli olun

malasef ya kendimizi bu erkeklerden korumak zor aralarında iyiler de yok oluyor işte o yüzden düşünüyorum üstüne yoksa derim derdi bu bırak gitsin ama diyorum ya bu istisnaysa ve ben elimden kaçırıyosam :)

aynenn bu işte
telefon da konuşarak nasıl bu kadar etkileniyosun ne oluyor diyorum bu çok saçma
insanın bi kere kokusu vardır ya çekicek mi bakalım seni ne olacak bir dur acelemiz yok ki yani
tavır yapmasının sebebi ben onu sapık yapmışım onun öyle şeylere ihtiyacı yokmuş benden çok etkilenmiş ondan :)

Elimden kaçırmayayım çok yanlış bir düşünce.
O sizi elinden kaçırmasın.
Hayata boyle bakın lütfen.
Yoksa onu kaçırmamak için ilerdedahafazla taviz verirsiniz, insan psikolojisi böyledir cunku

ben adamın niyetinin sadece cinsellik olmasını ilginç bulmuyorum. 20li yaşlarda değiliz ki kendimizi sakınalım.
sanırım senin için ilk deneyim oldu boşanma sonrasında ne yapacağını bilemedin.
bir daha karşına biri çıktığında sen de ne istediğini daha net bilerek ilerleyebilirsin.. (not: sen de sadece cinsellik isteyebilirsin bu arada, bu sadece erkeğin ihtiyacı değil)

Cocuklariniz olmasa gozunuzu karartip gidin pesinden derim ama iki cocuk var, adam issiz bi tip belli.
Bence butun iletisimi kesin.

evet ilk deneyimim oldu
ve kendimi korumaya geçtim sanırım

Once cocuklar..
Elin ne oldugu belirsiz adami elden kacmaz ancak layik oldugu gibi ipi salinir.
Bir iliski istiyorsaniz tlfda baslayan degil yuzyuze basladiginiz bisey tercih edin.

Once cocuklar..
Elin ne oldugu belirsiz adami elden kacmaz ancak layik oldugu gibi ipi salinir.
Bir iliski istiyorsaniz tlfda baslayan degil yuzyuze basladiginiz bisey tercih edin.

Tabi ki önce çocuklar
zaten bu adam da beni çeken onunda baba olması beni anlar dedim
telefon da biraz konuşup tanımaya çalışıp sonra görüşmek daha doğru geldi bana zaten yurt dışındaydı bu süre zarfında biraz tanırız birbirimizi dedim çok güzel tanıdık :) görüşmeye bile gerek kalmadı

Ciddi bir ilişki düşünmüyor bence. Konuyu cinselliğe getirmiş, bakmış ki bu zor olacak , şimdi o an ki ruh haline göre davranıyor işte, keyfi. Umursamadan konuşun siz de isterseniz ama çok bir beklentiye girmeyin. Zaman geçirmek için konuşun, başkalarına karşı da açık olun ama .

Canım kendi iyiliğin için bu adamı gönder. Çok ince düşünüyorsun ama adam 5 para etmez.

Zaten bir evlilik yapmışsınız ve sonucunda boşanmak zorunda kalmışsınız şimdi kalkıp ikinci evlilik için de böyle eften püften insanları kafanıza takıp bir göründü bir kayboldu ne yapmak istiyor, acaba neden yazmıyor, neden bu kelimeyi kullandı diye düşünmek sizi yormuyor mu? Gönderin gitsin yahu Ne uğraşıyorsunuz ne yapmaya çalışıyorsa siz yokken yapmaya çalışsın böylelikle ne siz oyalanmış ve bu adamın peşinde yorulmuş olursunuz ne de o zaman kaybetmiş olur.

yazdıklarınıza istinaden ben bu adamın hiç güvenilir olmadığı kanısına vardım. yani anne olan birine karşı direkt cinselliğe meylediyor konuşmaları. ayrıca siz de onun kendini çekmesinden, uzaklaşmasından vs korkmayın. cinselliğe odaklanmasına tepki verdiyseniz, duruşunuzu koruyun. tavırları değişti soğuklaştı vs diye hemen onun gibi düşünmeyin. ben sizin çocuklar babalarında bana gel demenize de takıldım. adamın niyeti belli, tavrınızın arkasında durun ve yumuşamayın.

Sonuçta yetişkin insanlarsınız evet konuyu cinselliğe getirebilir ben bunu garipsemedim.
Ama siz tepki verince kendini geri çekmesi çok yanlış niyeti sadece buymuş izlenimi veriyor.
Ayrıca cidden sizi isteseydi napar eder yüz yüze görüşürdü.
Eğer kafanız karışıksa yani tamamen de silmek istemiyorsanız hiçbir şey yapmayın bekleyin .
Mesajla whatsapla falan da konuşmayın cevap vermeyin merak ediyorsa arar sorar zaten.
1 hafta böyle bekleyin derim hiç aramıyorsa da sutlayin gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…