- 5 Eylül 2015
- 1.139
- 488
- 123
- Konu Sahibi Vejetaryen Zombi
-
Babanız için yazık olmuş ama en azından isimleriniz güzelmiş ne hosSize yine sadece onlar karışıyomus. Biz üç kardeşiz ve ablamin kini amcam abimin kini halam benim kini de dayım koymuş. Allah tan araştırmislar da güzel anlamlı isimler koymuşlar. Babam in hala içinde kalmış çocuklarının ismini ben koyamadim diye. Ben ismimi seviyorum. Fakat 90 li yıllarda bir KÜBRA patlaması yaşanmis. Nereye gitsem 3 5 tane
Ay Özür dilerim yanlışlıkla değişik bişi yaptım yazamadım tam mesajı şey demiştim ege bölgesinden dimi zaten genelde egelilerden çıkıyor bu adet
bu saçmalığı durdurcak mantıklı bi insan yokmu ki ailede, yada azıcık cazgır bi gelinDede adı koyunca noluyor ya Allah aşkına çok saçma geliyor bana.
Bir arkadaşım var yedi göbek aynı isim, ilk dedenin adının konulmasıyla başlamış herşey, oğlu olmuş aynı isim sonra bu oğlan baba oluyor çocuğu aynı isim torunu oluyor aynı isim:) Ailenin tüm erkek çocukları aynı isimli şuan Kut inancı gibi
Çocuk degistirmek ister kibir de şu şekılde yapanlar yapar... karı-koca ısımlerının ılk harflerını bırlestırıp cocuga koyuyorlar.
bızım ailede var mesela.......ayful.ayful nedır abıcım ya...cocuga koydular....ayy baskada yoktur bu ısımden ıfsa olacam sımdı
bır de bır tanıdık ''aram'' koydu...
dedım etmeyın dalga gecerler ılerde .yok neymıs farscaymıs falan fılanmıs..aman bananee
Arkadasinda çocuğuna koyacak miDede adı koyunca noluyor ya Allah aşkına çok saçma geliyor bana.
Bir arkadaşım var yedi göbek aynı isim, ilk dedenin adının konulmasıyla başlamış herşey, oğlu olmuş aynı isim sonra bu oğlan baba oluyor çocuğu aynı isim torunu oluyor aynı isim:) Ailenin tüm erkek çocukları aynı isimli şuan Kut inancı gibi
Olmamış demekki bunca zamanbu saçmalığı durdurcak mantıklı bi insan yokmu ki ailede, yada azıcık cazgır bi gelin
bir de şu şekılde yapanlar yapar... karı-koca ısımlerının ılk harflerını bırlestırıp cocuga koyuyorlar.
bızım ailede var mesela.......ayful.ayful nedır abıcım ya...cocuga koydular....ayy baskada yoktur bu ısımden ıfsa olacam sımdı
dedım etmeyın dalga gecerler ılerde .yok neymıs farscaymıs falan fılanmıs..aman bananee
Onuda düşünüyorum eşimin bi tayini çıksa kim bilecek yeni ismim ve ben ne güzel oluraslında ismini değiştirsen bile yeni bi ortama gideceksinki rahat edeceksin
Aram çok güzel bir isim, Arap ülkelerinde kullanıyor ama Ayful wtf??? İngilizce awful gibi hahahah, sanki isimleri muhteşemmiş de bir de birleştirip çocuğa veriyorlarbir de şu şekılde yapanlar yapar... karı-koca ısımlerının ılk harflerını bırlestırıp cocuga koyuyorlar.
Dizide aşık karakterlerin isim benzetmesi gibiAram güzel bir isim bana göre olabilir de, Ayful nedir yaaa. Zavallı çocuk
Ne mutlu sana o zaman :)))Bende babanesinin ismini alanlardanım dedemin isteği üzerine konmuş can babanem tek olmasın dıye bı ısımde o eklemiş şimdi iki isim iki soy isim bazen zorlasada seviyorum adımı iyikide koymuşlar
Kesinlikle yeni isminizle çok mutlu olursunuz umarımOnuda düşünüyorum eşimin bi tayini çıksa kim bilecek yeni ismim ve ben ne güzel olur
Hadi annesinin ismini koysa neysede ailedeki 10 kişiye kendi adını vermek nedirO madurlardan biride benim,
Halam olacak şahısta kendi adını bana verdi
Zaten burctan dolayı hayal kuran duygusal yapım oldugu için
İsmin anlamıda hayal olunca ortaya özgüvensiz her ota b..ka aglayan biri çıkıyor
İsmimden nefret etme sebebimden biride şu benim tek adım var
Halam olacak sahıs ailedeki 10 kişiye daha aynı adı koyunca isimler sahıslar karısıyo
Birde yasıyor ve kendi adıda benim adım :'(
Adımı değiştircem bu konuda çok yaralıyım
Aram çok güzel bir isim, Arap ülkelerinde kullanıyor ama Ayful wtf??? İngilizce awful gibi hahahah, sanki isimleri muhteşemmiş de bir de birleştirip çocuğa veriyorlar
Aram güzel bir isim bana göre olabilir de, Ayful nedir yaaa. Zavallı çocuk
Benim halim daha feci bir de karıstırmaları yok mu beni olduruyoHadi annesinin ismini koysa neysede ailedeki 10 kişiye kendi adını vermek nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?