Yeni Doğmuş Çocuğa Babaannenin/Dedenin İsmini Koyma Sorunsalı

Babanız için yazık olmuş ama en azından isimleriniz güzelmiş ne hos

bir de şu şekılde yapanlar yapar... karı-koca ısımlerının ılk harflerını bırlestırıp cocuga koyuyorlar.
bızım ailede var mesela.......ayful.ayful nedır abıcım ya...cocuga koydular....ayy baskada yoktur bu ısımden ıfsa olacam sımdı
bır de bır tanıdık ''aram'' koydu...
dedım etmeyın dalga gecerler ılerde .yok neymıs farscaymıs falan fılanmıs..aman bananee

Dede adı koyunca noluyor ya Allah aşkına çok saçma geliyor bana.
Bir arkadaşım var yedi göbek aynı isim, ilk dedenin adının konulmasıyla başlamış herşey, oğlu olmuş aynı isim sonra bu oğlan baba oluyor çocuğu aynı isim torunu oluyor aynı isim:) Ailenin tüm erkek çocukları aynı isimli şuan Kut inancı gibi

bu saçmalığı durdurcak mantıklı bi insan yokmu ki ailede, yada azıcık cazgır bi gelin

Çocuk degistirmek ister ki

Arkadasinda çocuğuna koyacak mi

Aram güzel bir isim bana göre olabilir de, Ayful nedir yaaa. Zavallı çocuk

Bende babanesinin ismini alanlardanım dedemin isteği üzerine konmuş can babanem tek olmasın dıye bı ısımde o eklemiş şimdi iki isim iki soy isim bazen zorlasada seviyorum adımı iyikide koymuşlar

Aram çok güzel bir isim, Arap ülkelerinde kullanıyor ama Ayful wtf??? İngilizce awful gibi hahahah, sanki isimleri muhteşemmiş de bir de birleştirip çocuğa veriyorlar

O madurlardan biride benim,
Halam olacak şahısta kendi adını bana verdi
Zaten burctan dolayı hayal kuran duygusal yapım oldugu için
İsmin anlamıda hayal olunca ortaya özgüvensiz her ota b..ka aglayan biri çıkıyor
İsmimden nefret etme sebebimden biride şu benim tek adım var
Halam olacak sahıs ailedeki 10 kişiye daha aynı adı koyunca isimler sahıslar karısıyo
Birde yasıyor ve kendi adıda benim adım :'(
Adımı değiştircem bu konuda çok yaralıyım

Hadi annesinin ismini koysa neysede ailedeki 10 kişiye kendi adını vermek nedir

Hadi annesinin ismini koysa neysede ailedeki 10 kişiye kendi adını vermek nedir
Benim halim daha feci bir de karıstırmaları yok mu beni olduruyo
Annem de adımı cok sevıyor ya onada kızıyorum :/
Bu isim konusundada kardesımın 3 adı var
Sen dusun abla kardes halımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…