- 27 Haziran 2011
- 7.011
- 19.525
- 298
- Konu Sahibi Vejetaryen Zombi
-
182de calisiyorum oyle sacma ve degisik isimlerle karsilasiyoruz ki ornegin; Dilatar diye bir isim aradi beni gecenlerde...
Kadin da hic utanmiyor ismini soylerken oyle alismis ki artik ona da yazik tabiDila'yi anladimda tarini nereden eklemislerlerler
Kadin da hic utanmiyor ismini soylerken oyle alismis ki artik ona da yazik tabi
Okşan'in yaninda kotu degil. dilatar ismi cokta kotu sayilmaz
Benim bir arkadaşımın ismi satılmış ti babaannesinin ismi diye koymuş ailesiSatılmış ismi var mesela. Neden koyarlar anlamış değilim.
O da babaanne magdurudur belki182de calisiyorum oyle sacma ve degisik isimlerle karsilasiyoruz ki ornegin; Dilatar diye bir isim aradi beni gecenlerde...
Kaç yaşında gibiydi kiKadin da hic utanmiyor ismini soylerken oyle alismis ki artik ona da yazik tabi
Kızın şansına ole olmus o zamanbir de biz küçükken Türk filmleri vardı pavyonda vs geçen o kızların adı da Okşan olurdu
ama ben hiç Okşan ile dalga geçtiğimizi hatırlamıyorum
çok mu olgunmuşuz ya
ilk okuldan sonra tanıştık kendisi ile
Hem de kadına koymuşlar :)Benim bir arkadaşımın ismi satılmış ti babaannesinin ismi diye koymuş ailesi
şaban mıBenimde kp tarafı İsmail İbrahim ve ilyastan oluşuyor çok komik hepsi babalarının dedelerinin ismini koymuş
Bana kimse lafını bile açmadı acamazlar zaten
Kp kardeşinin oğlunun dokuz sene sonra oldu tüp bebek oglan dedesinin ismini vermiş ya İbrahim ben o gelin yerinde olcam mafederim hepsini
Kp ismini olurdum de koymazdim zaten Şaban yani kim koyar Allah askina
ya çok eski bir isim yani bu isme sahip olanların ben hariç hepsi 40 50 yaşlarındaki kişiler bide benim arkadaşlarımın hiçbiri bu kadar eski isme sahip olmayıp dalga geçince ismimle sürekli benzetmeler yapılıp ismim karıştırılınca bıktım zamanla siz şanslıymışsınız ne güzel:))İsminiz Hasibe sanırım. Ya bana o kadar da kotu gelmedi sizin isminizden önce Hasibe Eren var oyuncu o afişe olurdu :) Ama kendi memnuniyetini çok daha onemliytabi inşallah mutlu olabileceğiniz bir isim secersinz ve alirsiniz Babaanne isimlerinden nasibini almaktan kil payi kurtulan biri olarak sizi anlıyorum Bizim biraz tam tersi olmuş gerçi ismini vermemis ismini verse Ad İkinci Ad soyad Orhun abideleri gibi ismim olacakmış :)
tuhaf olanıda o benceHem de kadına koymuşlar :)
evet doğru:)) işte hani bu ismin normal gelmesi için bi 40 50 yaşıma kadar beklemem lazım o zamana kadar da dalga geçmeler karıştırmalar devam edecek bende öyle olmasını istemiyorum artık çünkü bu isim gerçekten çok eskide kaldı artık yeni nesilde gözükmüyo yaniTum sayfalari okumadim yazdin mi ismini :)
Hasibe mi acaba
Oylesyse o kadar kötü değil yada ben duymaya alıştım. Bizim de komsunun adı Hasibe. Torunu 10 yaşında ona kendi ismini koymuş. Gerci küçük çocuğa o isim tuhaf gelmişti ama satılmış gibi tuhaf bi isim de değil bari. Arkadaşımin bir ( erkek ) ogretmeninin adi okşan'di mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?