Yeni evlilerin evine yatılı ögrenci

yani ben de gayet ekonomik olarak planlı programlı gitmiştim
kıza da suç buluyorum çünkü ben üni tercihlerimi yaparken tamamen ekonomik boyutu düşünmüştüm.
Bu kadar umursamaz olmak resmen şuursuzluk
üniversiteye 17 yaşında gittim.

Şu kız bi eve çıksın da hepiniz birbirinizden kurtulun bence

İlla ki kendi gibi barınma sorunu yaşayanlat vardır
Onlarla anlaşır eve çıkarlar
Böylecr sorun çözüldü

Benim canım anneannemle dedem Ankarada hukuk ve tıp fakültelerinin civarında otururlardı, benim küçüklüğümde evde zaten 5-6 nüfus yaşarken kaç öğrenci okuttular bilmiyorum, tanımadıkları kaç öğrenciye, hem evde oda verirlerdi hem de her türlü masraflarına destek olurlardı(yıllarca). Birinin okulu biter başka biri gelirdi. Evleri hiç öğrencisiz kalmadı. Maddi durumları da iyiydi. Şimdi o okuttukları öğrenciler türkiyenin her ilinde biri avukat, biri doktor, biri hakim, biri kimbilir ne, çolukları çocukları var koskoca insanlar ve bizleri hiç unutmadılar, cenazelerine km lerce uzaklardan gelip günlerce bizlere destek oldular, bir sıkıntımız olsa aradık yeri geldi soru sorduk, yeri geldi yardım aldık, hiç kopmadık hepsi ailemizden biri gibi... Ne güzel ne iyi insanlardı benim tontonlarım.. Allah yerlerini cennet etsin

Bu kadar nasil yuzsuz olabiliyor bu da basari bence
Kuzenlerinde kalir diye plan yapmista onlar kabul ediyor mu kiz ev isi de yapmiyomus

Bu kiz eninde sonunda streste kalacak zaten 2 saat istanbul icin normal her gün okul olmaz oldugu gunler aksama kadar surmez. Indirimli kartla gider gelir. Stres basta seni savundum ama surekli yuvarlayarak konustun. Annesi sizin evden şu kadar tutuyomus dediginde bi ne alaka ki? Diyemeissin evet ben de hesapladim 2 saat suruyor demissin. Neyse hayirlisi olsun.

Mekanları cennet olsun çok güzel bir hayır yapmışlar lakin burada konu sahibinin kuzeni ve kızı maddi durumları kötü olmasına rağmen bir özel üniversitenin her ne kadar burslu da okusa bir yığın masrafı çıkacak bir bölümüne üstelik İstanbul gibi Türkiyenin en pahalı iline tercih yapmışlar. Eskiden öğrenciler KYK burslarıyla bir ay idare ediyorlardı şimdi hangi öğrenci ailesinden para almadan okuyor üstelik özel bir üniversitede. Tamamen işgüzarlık kurnazlık var burada.

ay ben valla cildiricam kiz zaten camasir makinesi olan evde kalacak sen niye hala camasirini yikiyorsun !?!?!??!?!

Yo ben zaten konu sahibine bişey demiyorum zaten, ben de olsam kabul etmem böyle bişeyi, bu benim kötü biri olduğumu göstermez ama kabul edenlerin de cennetlik olduğu gerçeğini değiştirmez

Eşim kabul etmiyor diyin bence kuzeniniz evinize gelmeden önce , bi kez geldi mi gönderemezsiniz daha büyük sıkıntılar çıkabilir huzurunuzu bozmayın daha yeni evlisiniz

Ayda bir iki gün de geliversin ya hiç mi teyzemize kuzenimize gidip kalmıyoruz misafir olarak? Sürekli değil tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…