- 8 Mart 2015
- 25.155
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.415
- 798
- Konu Sahibi streshanim
Ya ama bu çok büyük sorumluluk değil mi? Ya da ben anne olmadığım ve olmayı da düşünmediğim için mi bana öyle geliyor acaba :)
Ben üniversite hazırlıkta özel yurtta kaldım, cuma ctesi 24.00'tü giriş. Diğer günler 23.00.
Ben yine daha akıllı uslu sayılırımAma başkalarının sırf 2-3 saat geç gelebilmek ya da 1 gece hiç gelmemek için ne yalanlar söylediklerini hatırlıyorum da beni alıp 18 yaşında birinin başına koysan şener şen gibi topuklarımı totoma vura vura kaçarım
![]()

Geçmişi pek iyi olmayan bir ergen olarak, neler yapabileceklerini az çok kestiriyorum ben.
Bir aileyle kalmak, yurttan ve aile evinden çok başka.
Kendi evine gece 2 de girebilirsin ama eğer misafir olarak bir evde isen oraya 10 dan sonra girmemelisin.
Ben yatılı kaldığım dönemde de bunu yapardım, şuan aynını istiyorum misafirimden.
Ayrıda ders programından ve çıkış saatlerinden haberdarım, dersi bitince arar ‘alayım mı tatlım’ ya da ‘yemeği kaçta ısıtayım’ diye sorarım, dolayısıyla yemeğe gidecek ya da programı var ise mecburen söyler ve kaçta geleceğini teyit ederim.
Öğrenci yahu onlar, o çocuklar 20 sene sonra bir konuma geldiğinde gözlerine utanmadan bakmak isterim ben, ola ki yolundaki binlercesinden bir engeli ben atmışsam kenara, göğsüm böbürlenir içim coşar adını andığımda.
Ailem zamanında çok kol kanat gerdi öğrenci akrabalara, öğrenci olmayanı bile meslek erbabı yapabilmek adına sınav sınav taşıdılar, nimetini benle ablam yedik, derken sıra şimdi benim kollama dönemime geldi.
İşte bu karma