- 3 Şubat 2018
- 25.892
- 111.419
- 598
- Konu Sahibi hayatguezel
-
Kötü yorum yazanlarin hepinizin zaten cocuklu kaldiginiz belli ben onunla parasi icin degil boktan ben cikardim onu en cok ben ona maddi destek ciktim sayemde cok iyi bir ise girdi bilip bilmedende yorum yapmayin cocugun anasi cocugu kendi uzak tuttu aylarca cocugu göstermedi siz neden bahsediyosunuz gercekten bana …. Derler diyen kiside asil Allah senin kalbine ferhalik versin bilip bilmeden insani yargilayip sucluyorsunuz bide okadar özenerek yazdim bende böyle düsünmek istemiyorum diye ama elimde degil ben kötü bir insan degilim cocugada hep iyi davranirim geldigi zaman kekler muffinler oyuncaklar alirim herseyi yaparim yeterki mutlu olsun cocugun günahi yok diye ama sizin gibi gerizekaliler yüzündende burdanda kendimi silicem Allah hepinizi bildigi gibi yapsin!
Kalbinizi acın cocuğa kötu dusunmeyin. Miraz tabiki alacak. Sizin ilk evliliginizden cocugunuz olsa sizin mirasinizi almasın mi isterdiniz. Babasi hayta bu cocuğu universite okutacak is bile kurabilir. Şimdi nafakada boyleyseniz o günler geldiginde catlarsiniz herhalde. Bu lari goze alip evlenmeliydiniz. Ha cocugun rizkına mirasına enlegel olmaya calismayın yoksa allahtan blursunuz sizden cikar cocugunuzdan çikar. Fesatligi kenara birakın kendinize gelin. Bir de insan bir korkar ben bu kadar kotü dusunuyorum ya benim bu nedenle cocugum olmazsa allah vermezse ya da bir saglik sorunu okur imtihan olursam diy diye. Bilginc coddenMerhaba öncelikle lüften kirici sözler veya tam dinlemeden anlamadan linc etmeyin bir insani-lütfen!
Zaten derdimiz olmasa buraya kimse yazmaz.
Öncelikle suan ikinci evligimi yapmis durumdayim. Esiminde ikinci evliligi, onun ilk evliliginden bir oglu var yedi yasinda ama annesinde yasiyor nerdeyse iki saatlik uzaklikta. Anca 1-2 ayda bir aliyor cocugunu yogun calistigindan dolayi ve bos zamani olunca benimlede gecirmek istiyor.
Esimin cok iyi biri olmasi nedeniyle ve aileside mükemmel hic kaynana görümce elti dertlerim yok cok sükür, kabul ettim herseyi.
Tabiki bu cocugun varligini biliyordum ve bir gün babasinda yasamak isterse diye düsünceleride kafamdan gecirdim, ama acikcasi isin icinde olmayinca insan okadar anlamiyor. Simdide öyle bi duruma geldimki, hala kabullenemiyorum cocugu.
Cocuk zaten cok yaramaz ne edep ögretilmis ne adap ne terbiye, esim bile zor dayaniyor bazen. Ben nasil ve neden dayanim ozaman cocugum bile degil. Biliyorum iyi yaklasmak zorundayim ama nasil ve ne düsüncegimi bilmiyorum.
Ilerde eger benimde cocugum olursa onunla kardes olacaklari düsüncesi-yok miras mal mül düsüncesi-iyice piskolojim bozuldu hatta Terapiye bile gitmeye basladim cünkü kötü düsünmek istemiyorum cocugu hakkinda. Ama ister istemez kendimi geri cekiyorum ve o cocuk benim icin büyük bir sorun oldu.
Ailemde bastan yapma etme dediydi, ama esimi taniyinca evet cok iyi bir insan bununla olur cocugu sorun etme söylediler.
Bende zaten karakterine esimin kendisine bana olan sevgisine sahiplenmesine baktim, ve basimdan bir evlilik gectigi icin neyin önemli olup olmadigini bildigim icin cocugu var diye yargilamadim.
Bana disardan ters bakildigini hissediyorum, evlendi ayrildi yine evlendi cocuklu birini aldi diye. Bu beni cok rahatsiz ediyor. Cocugu düsününce zaten kafam oynuyor. Yani suan piskolojikmen cok kötü durumdayim. Terapi cok yeni oldugu icin henüz fazla bir fayd- görmedim. Böyle oldukcada haliyle ister istemez aklim eski sevgilime gidiyor. Bunun üstüne eski sevgilim bana istek yolliyor ama onu engelledim. Buda benim icin sanki bi isaret gibiydi birak bana gel tekrar gibisine. Enerjimden mi gitti ona o his anlamadim. Bende Istemiyorum bende ama elimde degil.
Belki siz bana bazi öneri veya sözlerle yardimci olabilirsiniz?
Ve lütfen linc etmeyin insan sadece isin icine girince anliyor, bende iyi niyetimden esim iyi biri diye kabul ettim-cocugunun beni böyle rahatsiz edecegini tabiki bende bilmiyordum yoksa bastan kabul etmezdim. Ama bitek cocugu var diyede hayir demek istemedim güzel bir evlilik yasarim diye.
Leşşşş gibi bir tarz. Keşke gerçek yüzünüzü görseler. Ablacım yapmayın siz çocuğa bişey, sahte göstermelik sevginize ihtiyacı yok onun , babası ile arasına girmeyin yeter. Bir gün siz de çocuklu kalırsanız aklınıza gelsin bu laflarınız. Had yok edep yok. Yazık adama başına aldığı beladan habersiz.Kötü yorum yazanlarin hepinizin zaten cocuklu kaldiginiz belli ben onunla parasi icin degil boktan ben cikardim onu en cok ben ona maddi destek ciktim sayemde cok iyi bir ise girdi bilip bilmedende yorum yapmayin cocugun anasi cocugu kendi uzak tuttu aylarca cocugu göstermedi siz neden bahsediyosunuz gercekten bana …. Derler diyen kiside asil Allah senin kalbine ferhalik versin bilip bilmeden insani yargilayip sucluyorsunuz bide okadar özenerek yazdim bende böyle düsünmek istemiyorum diye ama elimde degil ben kötü bir insan degilim cocugada hep iyi davranirim geldigi zaman kekler muffinler oyuncaklar alirim herseyi yaparim yeterki mutlu olsun cocugun günahi yok diye ama sizin gibi gerizekaliler yüzündende burdanda kendimi silicem Allah hepinizi bildigi gibi yapsin!
Konunun oraya gelesi vardı aslında da o yüzden o kadar giriş cümlesi yazıldıBide konu eski sevgiliye nasıl geldi okurken beynim eror verdi
"Çocuklu kalmayacağı " ne malum mesela. Onun çocuğu hakkında böyle konuşan bir cici anne olmayacağı ne malum? Kadındaki özgüvene bak ya, adamı ömür boyu garantiledi de miras bölmeye başladı ahahahsanki kocaniz sultan suleyman da varis veraset dusunuyosunuz.
ayrica sizin cocuk sahibi olabileceginiz ne malum?
7 yasindaki cocuklar genel anlamiyla laf dinlemezler zaten bir ilkokul ogretmeni olsa da anlatsa, zaten 2 ayda bir gelen cocugun nesi batiyor size, edep adap ogrenemeyen sizsiniz bence en azindan o bir cocuk.
Abla ufaktan pişman olmuş onu bırakıp çocuklu adamla evlendiğine.Bide konu eski sevgiliye nasıl geldi okurken beynim eror verdi
O çocuğun sevgi ihtiyacını bile karşılamaz o para. Ne yapsın annesi hem baksın ,hem maddi hicbirsey almasın mi ne istiyorsunuz. Adamın da çocuğu ,tabi ki bakacak.He he cocuguna essek kadar nafaka ödüyor benim cocugum olursa ona ödedigi kadar ayircakmi her ay kenara? Buda haksizlik degilmi? Zaten buraya yazanda sizdende anlayis bekleyende suc
Bu abla da "Çocuğa anası bakıyor aaa ne güzel, sorun çıkarmaz, haftada 3 saat görür bitti gitti." diye binbir umut evlenmiş ama o işler hiç öyle olmuyor tabi. Böyle düşünen insanların beğenmediğimiz erkekler kadar bile fikri yok çocuğun nasıl yetiştiği hakkında.O çocuğun sevgi ihtiyacını bile karşılamaz o para. Ne yapsın annesi hem baksın ,hem maddi hicbirsey almasın mi ne istiyorsunuz. Adamın da çocuğu ,tabi ki bakacak
Kadin boşuna mı özendi, kadın düşmanlarıKötü yorum yazanlarin hepinizin zaten cocuklu kaldiginiz belli ben onunla parasi icin degil boktan ben cikardim onu en cok ben ona maddi destek ciktim sayemde cok iyi bir ise girdi bilip bilmedende yorum yapmayin cocugun anasi cocugu kendi uzak tuttu aylarca cocugu göstermedi siz neden bahsediyosunuz gercekten bana …. Derler diyen kiside asil Allah senin kalbine ferhalik versin bilip bilmeden insani yargilayip sucluyorsunuz bide okadar özenerek yazdim bende böyle düsünmek istemiyorum diye ama elimde degil ben kötü bir insan degilim cocugada hep iyi davranirim geldigi zaman kekler muffinler oyuncaklar alirim herseyi yaparim yeterki mutlu olsun cocugun günahi yok diye ama sizin gibi gerizekaliler yüzündende burdanda kendimi silicem Allah hepinizi bildigi gibi yapsin!
Çevresinde de mi hiç görmemiş ,bir çocuk nasıl büyür ,ne masraflar yapılır. Sanki para verilince bitecek iş. Gerçi para vermesinden de rahatsız daBu abla da "Çocuğa anası bakıyor aaa ne güzel, sorun çıkarmaz, haftada 3 saat görür bitti gitti." diye binbir umut evlenmiş ama o işler hiç öyle olmuyor tabi. Böyle düşünen insanların beğenmediğimiz erkekler kadar bile fikri yok çocuğun nasıl yetiştiği hakkında.
Pipi uğruna koşa koşa evlenmeseydin madem
Pipi olsun taştan olsun dersen böyle kalakalırsın
Sanıyorlar ki anası ilgilenecek her şeyiyle, bunlara da ara sıra misafirliğe gelecek çocuk, hiç yaramazlık yapmadan 30 yaşında adam gibi oturcak öyle.Çevresinde de mi hiç görmemiş ,bir çocuk nasıl büyür ,ne masraflar yapılır. Sanki para verilince bitecek iş. Gerçi para vermesinden de rahatsız da
Babada da iş yok. İki ayda bir alıp geliyormuş karısiyla rahat zaman geçirmek için. Bencilliğe bak. Çocuk babası varken yok gibi yaşıyor. Çocuk sırf inadına bile yaramazlık yaparSanıyorlar ki anası ilgilenecek her şeyiyle, bunlara da ara sıra misafirliğe gelecek çocuk, hiç yaramazlık yapmadan 30 yaşında adam gibi oturcak öyle.
Yeter mi hanım sultana? Nafaka da verilmesin miras da. Kırsın geçirsin o evi çocuk.Babada da iş yok. İki ayda bir alıp geliyormuş karısiyla rahat zaman geçirmek için. Bencilliğe bak. Çocuk babası varken yok gibi yaşıyor. Çocuk sırf inadına bile yaramazlık yapar
Hayır lütfen PİSKOLOJİ OPsikoloğu bozuk konu sahibi hanımımız nereye gitti yav.
Yoo , psikoloğu bozuk. Seninde psikoloğunu bozarım kızım bak git.Hayır lütfen PİSKOLOJİ O
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?