Yeni evliligim + Piskolojim ve Esimin cocugu

Kocanızi sevseyseydiniz cocugu da benimserdiniz. Konfor alanı oluşturmak için evlenmiş olabilirsiniz gibi geldi. Simdide cocuk gözünüze batıyor. Ya bir cocuk yaramaz ve edepsiz olsa ne. Bir kac yil sonra bilemedin 10 yil sonra edepte görgüde sizi bile begenmeyecek olgunluğa gelir. Hayvanları sevin. Cocuklari sevin
En önemlisi eşinizi sevin. Hayat size kolaylasacaktir. Miras nedir ya. Çocuğunuz kendi hayatini kendi kazansın. Bizler hep miras yedi miyiz. Herseyi cocuk icin yapmaya karşıyım ben.

Burada çok konu okudum. Tecrübeler diyor ki çocuksuz insanlar çocuksuzlarla evlenmeli. Demek ki hayattaki doğrular hiçbir zaman değişmiyor. Size gelince bedenin iyi olan kocanda aklın eski sevgilinde. Enerji,sinerji vs hikaye. Çok fazla Tarot falı dinleme kanki aklın bulanmış

Ay bakamazlar şekerim. Ben kocama bıraksam sabah akşam şeker cips yedirir, kar yağarken çocuğu donla çıkarır. Sokakta mi buldum çocuğu hfhfhfh

He he cocuguna essek kadar nafaka ödüyor benim cocugum olursa ona ödedigi kadar ayircakmi her ay kenara? Buda haksizlik degilmi? Zaten buraya yazanda sizdende anlayis bekleyende suc
İğrenç bir insansın ya. Umarım ayrılırsınız da garibim çocuk böyle bir üvey anneye katlanmaz.

Daha yüksek de verilebiliyor iştirak nafakası. Ama babasından ayda bir iki güncük ilgi gören bir çocuğa daha fazlası da hak zaten. Bu zihniyette bir insanın ne iyi bir eş ne iyi bir anne olma şansı var. Hem üvey çocuğuna hem de gelecekte olma ihtimali olan öz çocuklarına çok üzüldüm

He he cocuguna essek kadar nafaka ödüyor benim cocugum olursa ona ödedigi kadar ayircakmi her ay kenara? Buda haksizlik degilmi? Zaten buraya yazanda sizdende anlayis bekleyende suc

Ay sende calış seninde paran olsun. El kadar cocugun hakkina göz dikiyorsun Sanirsin bayiltip evlendirmisler. Aklin nerdeydi?

Kendisini kötüleyen çoğu mesaja beğenmedim atan bir arkadaş var. Muhtemelen kendisinin yan hesabı. Onun üzerinden okuyordur.

Evlenmeseydiniz ya hu bile bile kafaya bak pırıl pırıl! Çok meraklıydınız eski sevgilinizle evlenseydiniz . Küçücük çocuğun ahı çıkmaz sanıp şöyle ince hesaplar yapıyorsunuz ya Allah kalbinize göre versin.
Nafaka ödüyor diyor birde, tabii ödeyecek mecbur ödeyecek çatır çatır ödeyecek. Ayrılır sizden umarım gerçek yüzünüzü görür de!!!

Eşinizle sizin çocuğunuz aynı çatı altında yaşayacak, eşinizin maddi durumu sayesinde eve giren gıdadan, kullanılan teknolojik aletten tutun hwr şey ama her şey o 7 yaşındakiyle aynı imkanda mı olacak? Peki baba sıcaklığı, aile bütünlüğü?
Bu zeka ve düşünce yapısıyla inşallah üremezsiniz, enerji bol bol gider eski sevgilinize.

Tamam linç etmeyelim de ne diyelim ki biz şimdi. Söylediğin hiçbir sözün yenilir yutulur bir tarafı yok. Yinede akıl istiyorsan bu evliliği vicdanlı ve adaletli bir şekilde yürütmenin tek yolu o çocuğun varlığını sindirmektir diyebilirim.

Yahu miras ne alaka me kadar içten pazarlıklısinız , evlâdı adamın tabiki de mirastan ve herşeyden faydalanacak, adamları elde edene kadar her şeye eyvallah çekip sonra da vay efendim çocuğu var şöyle böyle, el insaf yaaa...

Yoo siz kötü bir insansınız bas bas bağırıyor bu haliniz. Duamı yineliyorum Allah kalbinize göre versin!

Çocuğu saklayıp mı evlendi adam sizinle, ne bu tripler ya? O çocuk eşinizin çocuğu, nafaka da verecek mirasından pay da kalacak. Had bilseniz keşke biraz.
Had mi? Hehe. “kOcaM oNa eŞşeK kaDaR naFaqA veRiyO beNim bEbEme ayNı miqTarı ayırCak mı .s.s” diye hasetleniyor arkadaş.

Valla linç etmek yerine beddua küfür karışık saydırasım geldi.
O onun çocuğu
Çatlasan da patlasan da çocuğu
İnşallah aralarına giremezsin

Pipi uğruna koşa koşa evlenmeseydin madem
Pipi olsun taştan olsun dersen böyle kalakalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…