Yeni evliligim + Piskolojim ve Esimin cocugu

He he cocuguna essek kadar nafaka ödüyor benim cocugum olursa ona ödedigi kadar ayircakmi her ay kenara? Buda haksizlik degilmi? Zaten buraya yazanda sizdende anlayis bekleyende suc
Evet. Senin çocuğun olunca hesaplayalım, gıdası, barınması, faturalar okul masrafları, servisi, kursu, kıyafetleri vs vs hepsini baba olarak karşılayacak. Verdiği nafaka ile ancak bunların çok küçük kısmı karşılanıyordur. 3 bin verse (çok veriyor demişsin diye bu miktarı söyledim yoksa 3bin nafaka nerdeee) ancak kirayı karşılıyor zaten bu zamanda. Gerisi komple annenin sırtında. Çocuğun manevi bütün sorumluluğu da anasının üstünde bu arada bunu da unutma.

Daha şimdiden miras düşünüyorsun. Boşanan sen olsan senin çocuğuna verilmeyecek mi miras. Madem bu kadar zoruna gidecekti evlenmeseydin çocuğu olan adamla. 7 yaşındaki çocuğun ne edebini bırakmışsın ne ahlakını ağzına almadığın. Ne yapmış olabilir küçücük çocuk sana acaba. Bi de kötü biri değilmişsin, Allahtan değilsin. Evlisin aklın eski sevgilinde ve el kadar çocuğun edebini mi beğenmiyorsun.

Kafasında bir problemimi vardı bu kadının yoksa dalgamı geçti anlamadım önce dara düşmüş gibi derdini anlatıyor eleştiriye maruz kalınca hemen üyülik iptatali. Babasız büyümek zorunda kalan el kadar çoçuğin nafakasını göz dikmiş Allah böyle insanların eline el kadar bebeler düşürmesin yazik

1-2 ayda bir gelen çocuğumu dert ediyorsunuz?
Çocuk bu. Şımarık olur, hırçın olur. Rabbim kalbinize biraz yumuşaklık versin
Bu zaten konu sahibinin yargısı.. Hayatında çocuk büyütmemiş Bi de eski eşten çocuk olunca gözünde büyütüyordur. Eminim konu sahibinden çok daha akıllıdır.

Tiksindim şu yazdıklarınızdan adamcağızı bulsak da uyarabilsek keşke

Ben ne okudum ya? çocuktan girilmiş,eski sevgiliden çıkılmışNeden evlendiniz?inşallah sadece eş kişisi 'evlenilebilir' olduğundan değildir.keza sizde sevgi disinda her duygu var gibi.sanki birazdan kapıyı çarpıp çıkacak başka ruhlara yelken açacak gibisiniz..böyle olmamış- ham-halinizle neden evlenip bir de eş çocuğunu yargılıyorsunuz.ese sevgisiz çocuğa da aşırı yargılı ve körsünuz.ne diyelim şimdi ?buna terapi mi ,KALP arıtıcı mi,RuH TuZu mu ne iyi gelir?

Kocanizin eski esi kocaniza beddua etmis ve tutturmus sanirim.Sizle evlenmis.Allah belasini verecek.Size gelince hirsinizi kucucuk cocuktan cikarmayi denemeyin allah sizinde belanizi verir.

Dünde cileklidon un konusunda vardı adam neymiş dükkanı varmış yoğun çalısiyormuş cocuklara bakamazmıs kim bakacak bakmak istemediği halde annesi bakacak çok ilginç valla

Cileklidon un konusunda , adam çocukları istemese velayet için pedagog eşliğinde çocukların dinlenmesi söz konusu olmazdı Bibibella .

Dava sonuçlanana kadar geçici velayet anneye verilmiş belli ki ; adam da avukatının yönlendirmelerine göre hareket ediyor gibi duruyor. Dava sürecinde zarar görmemek için , mahkeme kararına uyuyor.

Tam olabilir, cocuk zor biridir sevememistir vs hak vermeye basliyordum ki mirasi dusunmek nedir ya?!?! Neresinde iyi niyet arayim ben bunun???

Basim herseyi anladim da eski sevgilinin sana mesaj/istek atmasi neyin isareti olacak? Acaba bahs ettiginiz his hala aklinizin hala o kiside oldugunun gostergesi mi? Bence cocuk sizde kalmadigi surece dert etmeyin adi ustunde
Cocuk siz iyi davrana davrana bi iliski olusacaktir ve anladigim kadariyla simdi esinizle cocugunuz yok ondan da zorlaniyo olabilirsiniz bu roly birden bire ustlenmek tabiki kolay degil

Çocuğunun velayetini gerçekten almak istediği halde alamayan ,hatta yasal görüşme günlerinde görmesi engellenen babalar da var.

Çocuğunu görmesi sürekli engellenen Pedro De Noronha nın bu konuyla ilgili kızı Siena için açtığı bir instagram hesabı dahi var.

Çocuk büyüdü , adam halen yargı sisteminde çare arıyor.

Bu adam yabancı ve bu mücadeleyi yapacak gücü ve parası var. Bu mücadeleyi yapamayıp , çocuğuyla arasındaki ilişki zarar gören babalar da var.

Enerji diyince aklima sey geldi survivorda enerji yüklemesi yapıcam sana birinci olucaksın diye kadınla birlikte olan enerjici ama kadın birinci olamamıştı

O olayın gerçek olmadığını , o kadının da reklamın iyisi kötüsü olmaz diye düşünen biri olduğunu düşünmek istiyorum ben , lütfen öyle olsun.

Ben tüm babalar kötüdür yazmadım ki . Şimdi konu şuydu aslında babalar çocuklarını bırakınca annelere kızıyoruz burda sen niye yanlız bıraktın çocuğunu diye benim kendi düşüncem anne baba cocugunu zaten vicdanliysa bırakmaz .ben ayrilinca çocuğunu göstermeyen annelere de çok kızıyorum . Çocuğu mahrum edemez . Ama bana göre gerçek şu ki çocuga yine en iyi bakan annedir. Ben şu yasimda hala anneme ihtiyaç duyuyorsam küçük bir çocuğun da en büyük ihtiyacı annesidir diye düşünüyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…