Yeni evliligim + Piskolojim ve Esimin cocugu

Kesinlikle katılıyorum. Ayrıca çocukların enerjilerini atabilecekleri alanlar o kadar sınırlı ki, çoğu semtte park bile yok. Birde çocukların enerjisi bizim gibi değil, bence içlerinde gizli nükleer santral falan olmalı

Ben tanı koymadım, tahminimi söyledim. Hiperaktivitenin tanı kriterlerini de biliyorum ayrıca. Konudaki çocuk zaten 7 yaşında. Konu sahibi çocuğa hareketli demedi, yaramaz dedi. Ben de çocuğun böyle bir bozukluğa sahip olabileceğinden dolayı "yaramazlık" denen şekilde davranışları olduğunu düşündüm. Çocuğun elinden gelen bir şey olmadığını, bunu tercih etmediğini ve yetiştirmekle alakali olmadığını anlatmak istedim.

Eveeet beddua seansı da başlamış. Ve ben oje sürdüğüm için kaçırmışım. Of ya.

Kadının düşmanı yine kadın gerçekten

Ay bi de cocuga essek kadar nafaka meselesi ! Insan kime calisir kime harcar Tabiki Evladina kimse 2 . esine diye para kazanmaz heralde. Mirasi da tabiki cocuguna kalicak adamin kanun boyle diyor. Ac bi oku. Sen bugun varsin yarin trafo enerji pesinde eski sevgilindesin. Sana mi kalicakti. Adami piyango bileti gordun sanirim. Umarim sizi bes kurus nafakasiz bosar minicik yavrunun nafakasina goz dikmek neymis anlarsiniz. Edepsiz trafocu

Keşke çocuklu bir adamla hele de sizin de çocuğunuz yokken hiç evlenmeseydiniz. gerçekten çocuklu biriyle evlilik zordur, hem erkek için hem de kadın için zordur.İşin içine girmeden nelerin sizi rahatsız edeceğini çok anlayamayabilirsiniz. ya da herkes bir şekilde başarıyor ben de başarırım diye düşünebilirsiniz. ikili ilişkinin içinde hep fiili olmasa bile manen kalabalığı yaşayacağınızı çok sonra fark edebilirsiniz. Başka bir insanın çocuğuna bakmak istememe düşüncesi de içgüdüsel bir his aslında. Kiminde çok kiminde az ama muhakkak var olan bir şey.

Ben çocuk falan yapmadan ayrılmanızı tavsiye ederim. Eşinizle aranız çok iyi bile olsa "ben katlanabileceğimi sandım ama işin içine girince katlanamayacağımı anladım, yolları ayıralım " demeniz daha sağlıklı olur.

Allah'ın cahili ya nasıl sinirimi bozdu. Çocuğun edebinden girdi mirasından nafakasindan çıktı ya. Birde utanmadan eski sevgilisinden bahsetmiş. Ne ayarda olduğu burdan belli zaten. Hadi bu yavrucagin annesi sağ çocuğuna kol kanat geriyor. Annesi vefat edip boyle edepsiz üvey annelerin eline dusen çocuklar ne yapsin

Her çocuk ufak tefek yaramazlıklar yapar. Gerçekten yaramaz çocuklar genellikle hareketli çocuklardır, söz dinlemezler ve eşyalara, kendilerine ya da çevrelerine zarar verici davranışlarda bulunabilirler. Konu sahibi yaramazlıkları hakkında detay verdi mi bilmiyorum, kaçırmış olabilirim. Çocuk kime göre, neye göre yaramaz?

Genel tutumundan abarttiği hissiyatını aldım ben, desteklemek için babası bile tahammül edemiyor yazmış gerçekten sorunlu davranışları varsa anne babası destek alabilir..Detaylı bir muayene sonrasında tanıyı koyabilecek tek kişi de çocuk psikiyatristidir. Bazen tek seansta tanı konulamayabilir.

Son olarak her hiperaktif çocuk yaramaz, her yaramaz çocuk hiperaktiftir gibi genellemeler yapamayız..

"Üvey" hani rahatsız bir kelimedir ya; işte sebebi bu tipler.
Kocasını aldatma potansiyeli mi dersin, adamın malı mülkü görmeden paça sıvamak mı dersin, çocuğuna verdiği parayı kıskanmak mı dersin, adamın çocuğunu sığdırmamak mı dersin oh oh suyundan da koy. Kaldı ki burada linç yememek için pembiş gelin gibi yazmaya çalışsa da kalbi yansımış konu sahibinin.
Sizin gibilere sadece "allah kalbinizdeki kadar ıslah etsin" denir.

Bir de konu sahibi, eğer ayrılmayıp devam edecek ve çocukta yapacaksanız "çocuk bana ait, kimseden bir şey beklemiyorum, bu çocuğa tek başıma bakabilirim" diyerek yapmanızı tavsiye ederim. Benim de üç çocuğum var açıkçası babayla ortak bakarım sonsuza dek diye düşünerek yapmadım. Çünkü kendimden başkasına kefil olamam.Yarın bir taraf yamuk yaparsa da "vay efendim nafaka verdi vermedi, çocuğu gördü görmedi, miras kaldı kalmadı" düşünceleriyle hayatımı huzursuz bir zindana çeviremem. Ayrılırsak ilgilenirse ne ala ilgilenmezse de canı cehenneme.Çocuklarımı hayatımdaki bir kazanç olarak görüyorum. Başka bir kadınla aile kurmuş, onun yörüngesine girmiş bir adamdan da hayat gerçeklerine ters beklentiler içine girerek yaşamımı harcayamam. Ödedi ödemedi, baktı bakmadı gerilimini bir ömür taşıyabilecek bir insan değilim. Bu kırgınlık için çok yorgun hissediyorum kendimi. Sizde bir şey yapacaksanız kendinize güvenerek, gerçekten isteyerek ve beklentisiz yapın.

Siz iyi niyetli biri değilsiniz

Çalışıyor musunuz miras olayı için yatırımınizi ayrı yapın .eşinizin kazandığı ortak olacak çünkü o onun çocuğu .aynı konum da sizde olabilirdiniz farklı eşlerden evlatlariniz olabilirdi bu tür düşünceler çokta doğru değil .ya evlisiniz eski sevgili ne anlamıyorum..bu kadar mı bosluktasiniz evlenmeseydiniz o zmn biliyordunuz .ne zmn gözünün gönlünün kaymasını eski sevgiliyi ilahi mesaj olarak düşünmeye başladınız ...iyi bir ruh halimiz yok burdan belli .Allah şifa versin . kendinizi eşinizi rahat bırakın zamanla herşey yoluna oturur .sadece yatırımınizi ayrı yapın .

Senin derdin cocuk degil. Sen baska denizlere yelken acma derdindesin cocugu bahane ediyosun. Kadin tek.basina yapmis gibi adam cocugu yilda 10 kez ancak goruyo. Bilerek evlenmene ragmen bunu bile kabul edemiyosun. E soyleyiver kocacigina cocugu nufusundan sildirsin bari

Hayal ettiğiniz gibi evlilik olmamış
Halen aklınız sevgilinizde bence kendinizi zorlamayın olmuyorsa olmuyor boşanın

Tanının tam adı dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu. Bunun dikkat eksikliği ağır basıp hiperaktivite göstermeyen çocuklar da vardır. Yine de dehb tanısı alırlar.

Yaramazlık detayi vermedi. Ben onun cahilliğinden yola çıkarak bu yorumu yaptım. Çocuğu ya da bakım vereni suçlamak daha kolay geliyor kendisine.

Hiperaktik çocuklar çoğaldı katkı maddesi sayesinde hiç uslu ve sessiz oturan bebek veya çocuk göremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…