- Konu Sahibi hayatguezel
-
Evliliğine devam et, kocandan paraları al, eski sevgiline ev tuf, kocanın çocuğu gelince sevgilinin evine git. Kocanın çocuğunu kabul ettiğin için hakkın bunlar desek mutlu olurdu bence.Ne desek mutlu olurdu konu sahibi acaba? Ben bulamadim bulan olursa yazsin
Allah bilir ne kadarcık paradır nafaka böyle anlatıyor.1-2 ayda bir görsün, nafaka da vermesin, ne sizin eşiniz şam babası mi?
Ne istiyorsunuz bu çocuklar her türlü mağdur mu olsun?
Evlenmeseydiniz o zaman çocuklu adamla.
Allah gönlünüze göre verir umarım.
Layığınızı bulursunuz öyle olursa.
Oy kiyamisu yaaaKötü yorum yazanlarin hepinizin zaten cocuklu kaldiginiz belli ben onunla parasi icin degil boktan ben cikardim onu en cok ben ona maddi destek ciktim sayemde cok iyi bir ise girdi bilip bilmedende yorum yapmayin cocugun anasi cocugu kendi uzak tuttu aylarca cocugu göstermedi siz neden bahsediyosunuz gercekten bana …. Derler diyen kiside asil Allah senin kalbine ferhalik versin bilip bilmeden insani yargilayip sucluyorsunuz bide okadar özenerek yazdim bende böyle düsünmek istemiyorum diye ama elimde degil ben kötü bir insan degilim cocugada hep iyi davranirim geldigi zaman kekler muffinler oyuncaklar alirim herseyi yaparim yeterki mutlu olsun cocugun günahi yok diye ama sizin gibi gerizekaliler yüzündende burdanda kendimi silicem Allah hepinizi bildigi gibi yapsin!
Ahahaha ben dusunememistim cidden. Enerjisi de yerine gelirdi. Evliligi de sahane olurdu ama en tatli yeri eski sevgilisini de kirmamis olurduEvliliğine devam et, kocandan paraları al, eski sevgiline ev tuf, kocanın çocuğu gelince sevgilinin evine git. Kocanın çocuğunu kabul ettiğin için hakkın bunlar desek mutlu olurdu bence.
'Şekerim çok haklısın, anası hiç terbiye verememiş ama sonucta anası ne ki danası ne olsun? Ay birde 2 ayda 1 çocuğu size gönderiyormuş, utanmaz kadın... Babası essek kadar nafaka veriyor zaten neyine yetmiyorsa??? Sanki evinize almak zorundasınız, hayret bişey...,bence eşin nafaka iptali için dava açsın, çocugu da reddetsin. Sonra siz bir tane çocuk patlatın'Ne desek mutlu olurdu konu sahibi acaba? Ben bulamadim bulan olursa yazsin
Üvey babaların bakış açısını biliyor muyuz ?Çünkü burda görüldüğü gibi üvey annelerin çocuğa karşı bakış açıları belli . Babalar umursamıyor bile bu ve diğer örneklerde oldugu gibi. Vicdanlı bir anne şöyle bir kadının eline çocuğunu bırakmasın bence . Ben bosaninca sorumluluk alan baba ve çok iyi annelik yapan ikinci eş görmedim . Bence kadinlar bunun bilincinde çocuk yapmalı . Çünkü dogurdugumuz çocuklar bizim ya aynı zamanda inatlaşmak ve o hayatını yaşıyor biz niye yaşamıyoruz diye düşünmek o adamın yaptığının aynısını yapmak oluyor .
"Ah canımm benimm neler yaşamışsın talihsiz kuzum bir kere boşanmışsın ikinci kez evleneyim demişsin lütfedip o masum tertemiz gönlünle çocuğa analık etmişsin kekler muffeler yememiş yedirmiş içmemiş içirmişsin hatta okadar düşünmüşsünkü ilerde miras paylaşımında sıkıntı yaşamasın uğraşmasın diye tüm malı kendi doğma ihtimali olan çocuğunun omuzlarına yüklemeyi bile düşünmüşsün ama kıymetin bilinmiyor.Ne desek mutlu olurdu konu sahibi acaba? Ben bulamadim bulan olursa yazsin
Bilmiyoruz ama anneler genelde daha sağ duyulu oluyor . Çocuğunu takip ediyor . Ben bırakıp giden vicdansiz babaları savunmuyorum . Adam bakmıyor banane ben niye hayatimi yaşamayım diye düşünüp babaya veya anneye çocuğun velayetini veren kişi bence çocuk sahibi olmasin . Çünkü banane banane o da bakacak gibi çocukça bir bakış açısıyla yaklaşacak bir durum değil bence bu . Dünyaya getirdiğimiz bir canlıÜvey babaların bakış açısını biliyor muyuz ?
Pis çocuk yaa çok haklısın canım benim bence eski sevgilin enerji gönderdigi kesin engellemeyi kaldır belki konuşmak iyi gelir
Yaramazlık dediği şeyin o oldugunu düşünüyorum hala. Ama konu sahibinin kalbinin kötü olduğu da çok net.Çocukta hiperaktivite falan olduğunu sanmıyorum, bu karaktersizlikte birine çocuğun nefes alması bile batiyordur.
Eşşek var daha“Piskoloji de piskoloji..piskolojikmen”.. off sinirim bozuldu..
doğru düzgün yazmayı öğrenin önce..
Ayrıca böyle üvey annelerin de canı cehenneme
Kötü yorum yazanlarin hepinizin zaten cocuklu kaldiginiz belli ben onunla parasi icin degil boktan ben cikardim onu en cok ben ona maddi destek ciktim sayemde cok iyi bir ise girdi bilip bilmedende yorum yapmayin cocugun anasi cocugu kendi uzak tuttu aylarca cocugu göstermedi siz neden bahsediyosunuz gercekten bana …. Derler diyen kiside asil Allah senin kalbine ferhalik versin bilip bilmeden insani yargilayip sucluyorsunuz bide okadar özenerek yazdim bende böyle düsünmek istemiyorum diye ama elimde degil ben kötü bir insan degilim cocugada hep iyi davranirim geldigi zaman kekler muffinler oyuncaklar alirim herseyi yaparim yeterki mutlu olsun cocugun günahi yok diye ama sizin gibi gerizekaliler yüzündende burdanda kendimi silicem Allah hepinizi bildigi gibi yapsin!
Gerçekten Allah vicdan versin çocuğa bakmayan babasının verdiği iki kuruş nafakadan mal mülk kalmasına kadar düşünmus böyle bir insanın aldatmayı düşünmesi de şaşırtmadıne demek cocugun size gelmesi siz taze gelinsiniz size bunu yapamazlar deseymisiz, terminator cocuk seni git babani unut nafaka yok sana filan eski sevgili olayi zaten basimda bunlar var eski sevgilime meyletsem hakli miyim a kadar gider . 2. Evliligini yapan cogu kadin duzenine sahip cikar ama konu sahibemiz 3. Ye niyetlenip bizden destek bekliyor.
Ama bi de eski sevgili olayi var'Şekerim çok haklısın, anası hiç terbiye verememiş ama sonucta anası ne ki danası ne olsun? Ay birde 2 ayda 1 çocuğu size gönderiyormuş, utanmaz kadın... Babası essek kadar nafaka veriyor zaten neyine yetmiyorsa??? Sanki evinize almak zorundasınız, hayret bişey...,bence eşin nafaka iptali için dava açsın, çocugu da reddetsin. Sonra siz bir tane çocuk patlatın'aklımdan geçenler bunlar, bence böyle seyler söylesek kesin zevkten 4 köşe olmuştu...
Acaba enerji derken eski sevgiliye ev tutmak için para demek istemiş olabilir miAma bi de eski sevgili olayi varbunlari desek bile yetmezdi ona. Enerji isterdi bi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?