Yeni evliligim + Piskolojim ve Esimin cocugu

Ne desek mutlu olurdu konu sahibi acaba? Ben bulamadim bulan olursa yazsin
Evliliğine devam et, kocandan paraları al, eski sevgiline ev tuf, kocanın çocuğu gelince sevgilinin evine git. Kocanın çocuğunu kabul ettiğin için hakkın bunlar desek mutlu olurdu bence.

Allah bilir ne kadarcık paradır nafaka böyle anlatıyor.

Oy kiyamisu yaaa
Minnak sevgi dolu kalbinmi kırıldı…
Sana positif enerji yoluyorum tez zamanda b… çıkardığın kocandan kurtul eski sevgiline kavuş diye.

Aha yolladım. Geldimi

Evliliğine devam et, kocandan paraları al, eski sevgiline ev tuf, kocanın çocuğu gelince sevgilinin evine git. Kocanın çocuğunu kabul ettiğin için hakkın bunlar desek mutlu olurdu bence.
Ahahaha ben dusunememistim cidden. Enerjisi de yerine gelirdi. Evliligi de sahane olurdu ama en tatli yeri eski sevgilisini de kirmamis olurdu

'Şekerim çok haklısın, anası hiç terbiye verememiş ama sonucta anası ne ki danası ne olsun? Ay birde 2 ayda 1 çocuğu size gönderiyormuş, utanmaz kadın... Babası essek kadar nafaka veriyor zaten neyine yetmiyorsa??? Sanki evinize almak zorundasınız, hayret bişey...,bence eşin nafaka iptali için dava açsın, çocugu da reddetsin. Sonra siz bir tane çocuk patlatın' aklımdan geçenler bunlar, bence böyle seyler söylesek kesin zevkten 4 köşe olmuştu...

Üvey babaların bakış açısını biliyor muyuz ?

Hesabı silmişsin ama kesin dışardan okursun. Adamın zaten iyi bir geliri varmış ki, eşşek kadar nafaka bağlanmış çocuğa, burada iyi bir işe soktum diye yalan söyleme yemezler. Daha psikoloji yazmayı bilmeyen eğitimsiz bir kadın mı iyi iş bulacak kocasına, komik şey. Kesin adam zengin, sen de parası için evlendin, daha çocuğun yok miras derdine düşmüşsün baksana. Çocuğa ödenen nafakanın lafını ediyorsun, daha doğmamış çocuğuna o parayı harcayacak mı diye hesap yapıyorsun da, sen o eşşek kadar nafakanın kaç mislini yiyorsun kim bilir. Ayrıca eski sevgilinle görüşme muhabbetin de ahlakını ele veriyor. Umarım kocanın aklı başına gelir de hakettiğini bulursun. Bir de utanmadan çocuğun eğitilmesine laf etmişsin, yiyorsa kocana söyle bunu. O eğitmiş sonuçta. Sen anneye laf atıyorsun o belli de, bir çocuğun 2 ebeveyni vardır. Al cahilliğini de git burdan. Paragöz seni

"Ah canımm benimm neler yaşamışsın talihsiz kuzum bir kere boşanmışsın ikinci kez evleneyim demişsin lütfedip o masum tertemiz gönlünle çocuğa analık etmişsin kekler muffeler yememiş yedirmiş içmemiş içirmişsin hatta okadar düşünmüşsünkü ilerde miras paylaşımında sıkıntı yaşamasın uğraşmasın diye tüm malı kendi doğma ihtimali olan çocuğunun omuzlarına yüklemeyi bile düşünmüşsün ama kıymetin bilinmiyor.
Ayy enerji mi bende inanırım bunlaraaa bence mesaj atmalısın canısı"

Galiba bunları dememizi ne işsizim yazdım da yazdım

Üvey babaların bakış açısını biliyor muyuz ?
Bilmiyoruz ama anneler genelde daha sağ duyulu oluyor . Çocuğunu takip ediyor . Ben bırakıp giden vicdansiz babaları savunmuyorum . Adam bakmıyor banane ben niye hayatimi yaşamayım diye düşünüp babaya veya anneye çocuğun velayetini veren kişi bence çocuk sahibi olmasin . Çünkü banane banane o da bakacak gibi çocukça bir bakış açısıyla yaklaşacak bir durum değil bence bu . Dünyaya getirdiğimiz bir canlı

Pis çocuk yaa çok haklısın canım benim bence eski sevgilin enerji gönderdigi kesin engellemeyi kaldır belki konuşmak iyi gelir
ne demek cocugun size gelmesi siz taze gelinsiniz size bunu yapamazlar deseymisiz, terminator cocuk seni git babani unut nafaka yok sana filan eski sevgili olayi zaten basimda bunlar var eski sevgilime meyletsem hakli miyim a kadar gider . 2. Evliligini yapan cogu kadin duzenine sahip cikar ama konu sahibemiz 3. Ye niyetlenip bizden destek bekliyor.

Eklentiler

• images.jpeg-2.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 68
Gerçekten Allah vicdan versin çocuğa bakmayan babasının verdiği iki kuruş nafakadan mal mülk kalmasına kadar düşünmus böyle bir insanın aldatmayı düşünmesi de şaşırtmadı

Ama bi de eski sevgili olayi var bunlari desek bile yetmezdi ona. Enerji isterdi bi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…