Yeni evliligim + Piskolojim ve Esimin cocugu

Bu bana hayatimda olan tanidik birisini animsatti. Anladigim kadariyla karakter olarak bir seylere hevesle atlayip sonrasinda hayatin gercekleriyle karsilasinca pes edip birakmak isteyen birisisiniz. Toplum baskisi olmasa yine birakip gidersiniz ama bu da yine bir yeni gerceklerle yuzlesmenizi saglar ve yine pismanliklarla dolu yeni bir seruven.. Sadakat konusunda da bazi kopmalar goruyorum. Ancak birakip gitseniz sevgilinize bu sefer de yeni sıkıntılar hatta cok daha buyuk bir sekilde yuzunuze carpacak. Peki bu sefer ne yapacaksiniz? İmtihan dunyasindayiz hic kimse mukemmel mutlu degil. Bunu oncelikle kabullenin. Sizin de imtihaniniz belki bu cocuk ya da kafanizda hayatinizda olan probleme karsi kafanizdaki gittikce buyuttugunuz kuruntular. En oncelikle bu kuruntulardan kurtulmalisiniz. Cocugu esinizi sever gibi sevin. Cocugunuz olarak degil esinizin sevdigi yavrusu olarak. Anlasmaya calisin oldugu kadariyla. Ve bu asamada imtihan dunyasinda oldugunuzu unutmayin sabredin ve tevekkul edin dua edip Allah’a birakin

Her konu okudugumda dusunurum konu sahibi neden yazmis ne dememizi istiyor ne ile mutlu olucak diye ilkkez bu kadar absurt bi kadin gordum

Cocuktan eski sevgiliye konu nasil geldi?Bide enerjisiyle gelmis masallah ne telepatik bi insan xjjxjxjxj

Ben onu bunu bilmem
Bir cocuk yapılıyorsa hem annenin hem babanındır. Allah korusun anne hasta olabilir, hayatta olmayabilir. Bu yüzden bu bilinçle cocuk yapılmalı.
Boşandıktan sonra çocuğun sorumluluğu sadece annenin olmamalı.

Tüm yorumlari okuyamadim.Ama konu sahibi gitmiş galiba.
Adam evliyken ayartip boşansin diye 40 numara cevirmediyse ben de bu işi bilmiyorum.
Karısını bosatana kadar o benim de çocuğum söyle annelik yaparim böyle severim demistir.
Ama gerçek annelik baska bişeydir para mal mülk hesabi değil, şartsız , koşulsuz sevgidir.
Allah a şükür ki o çocuğun da ona sahip çıkan bir annesi varmis da bunlarin eline kalmamis.
Lütfen Kimse linclemek icin gelip yorum yapmasin bana.
Benim serefsizin o.pusu benden daha iyi analik yaparmis egitimciymiş ayağına yapmadığını bırakmadı.Evli çocuklu adamlari ayartip sonrada böyle masum pozlarda yazanlara çok sinir oluyorum.
Ha konu sahibi gerçekten masumdur, Bosanmadan sonra tanışıp evlenmistir.O zaman da adamin çocuğu olduğunu zaten biliyormus.Ki annesi de zaten bunlara vermeye merakli degil bence.Konu sahibinin tek derdi PARA MAL MÜLK.
Allah hiç bir çocuğu annesiz birakmasin.

Evet bence de keşke babalar bosaninca sorumluluk alsalar . Kadından boşanan baba evladını da boşuyor. Bilmem biyolojik bir durum mu hormonlar mi nedir ? Burda lincleniyor dediniz diye yazdım . Ben bizzat kendi dayımı da linçliyorum. Burda erkekler yazsa onları da linçlerim şahsen çünkü biz yetişkinler olarak yapmayı tercih ediyoruz çocukların suçu yok ki

Evlenirken bunları göze alıp evlenmeliydiniz..ama cocuk büyüdükçe geçecektir hırcınlık ancak eşinizin her zaman 1.onceliği cocugu olur...eski sevgilinizde aklınız varsa keşke evlenmeseydiniz

Ayartıp evlendiğine dair nasıl bu kadar emimsiniz acaba

He he cocuguna essek kadar nafaka ödüyor benim cocugum olursa ona ödedigi kadar ayircakmi her ay kenara? Buda haksizlik degilmi? Zaten buraya yazanda sizdende anlayis bekleyende suc
Çocuğu yapmış ama sizin güzel hatrınız için nafaka falan ödemesin,öylece atsın bir kenara.Bile isteye gidip çocuklu adamla evlenip,sonra nafaka ödüyor diye dert yaniyorsunuz.Gidin bosanin da çocukta,adam da kurtulsun sizden,bu ne ya?Nasıl bu kadar art niyetli olabiliyor bu insanlar.

He he cocuguna essek kadar nafaka ödüyor benim cocugum olursa ona ödedigi kadar ayircakmi her ay kenara? Buda haksizlik degilmi? Zaten buraya yazanda sizdende anlayis bekleyende suc
Ödeyecek tabi . Öyle iki ayda bir görmeyle de baba olunmuyor bi zahmet koysun taşın altına elini.

Bilmiyor muydunuz çocuğu olduğunu ?
Evlenmeseydiniz.

Ödeyecek tabi . Öyle iki ayda bir görmeyle de baba olunmuyor bi zahmet koysun taşın altına elini.

Bilmiyor muydunuz çocuğu olduğunu ?
Evlenmeseydiniz.

Yaramazlık dediği şeyin o oldugunu düşünüyorum hala. Ama konu sahibinin kalbinin kötü olduğu da çok net.
Oğlum hareketli bir çocuk, psikiyatriste hiperaktif olabilir mi dedim, ' hiperaktif olmadığını, ayrıca tanı koymak için en az 7 yaşın üstünde olması gerektiğini söyledi. Yani her hareketli çocuğa hiperaktif demek doğru değil.

yav şimdiki çocukların hepsi hiperaktif

tabii ki tanılı gerçekten hiperaktif olan çocuklar var, onu demek istemiyorum ama şimdi bu çağda, etrafta bu kadar uyaran varken, iyi beslenirken, anneler pervane olurken, apartman katında büyüyüp de evde yerinde durabilen kaç çocuk va Allah aşkına?

harika yazmışsın.ağzına sağlıkkk klavyene sağlıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…