- 4 Ocak 2014
- 3.336
- 4.539
- 248
- Konu Sahibi Pinkrose14141
-
SeviyorEşin seni seviyor mu?Pinkrose14141
O zaman kendi hatanın bedelini ona bu şekilde ödetmeye hakkın olmadığını düşünüyorum canım. Zaman ver ki yine olmazsa o zaman duruma bakarsın. Yazık günah..Seviyor
duygusal bısey hıssetmıyorum demek ne kadar agır karı koca ıcın. zorla mı verdıler? hıc bızaman sevmemıssın anlasılan. 1 ayda ne kadar askını gosterebılme fırsatı olur kı bı ınsanınkı kocanın sana yapacagı jestten suprızden etkılenıp mutlu olablesın? . bırı senı sevınce hayat gecer sana ama sen onu sevmedıgınden onun hayatı zulum zehır olur.. yazık gunah adama. zorla bırını sevemezsın. ancak alısırsın ev arkadası gıbı. cınsellık olmayan evlılıgı de gereksız goruyorum. bence bu dusuncenı esıne anlat. sen onu sevmeden evlı kalmayı ıstemedıgını soyle.... keske' zaten sevmedıgın bırıyle' evlenmeseydın bosanmaktan daha kolay olurdu. ..Merhaba kızlar, 1 aylık evliyim, eşim çok iyi bir insan, bana karşı hiç kötü bir hareketi olmadı, ama ona yakınlık kuramıyorum.. Şöyle;mesela cinsel anlamda hiç birşey hissetmiyorum. nişanlılık döneminde böyle değildi, ya da anlamadım. şimdi hiç istemiyorum birlikte olmayı.. Aslında şunu anladım duygusal olarak da birşey hissetmiyorum. Boşanmayı istiyorum fakat çevre baskısından korkuyorum. Kızlar ne olur bana bir yol gösterin
Ben de onu düşündüm sırf çevre baskısından sevmediği biriyle evlenen insan nasıl boşanabilecek.Arkadaşlar tamam görücü usulü de 8 ay nişanlılıkta bir çekım vs hıssedıp hıssetmediğini kım anlamaz ? Çevre baskısıyla evlendın boşanırken çevre baskısı yok mu ? Tezatlık burda başlıyor. Bır hevesle severım ederımle karşınızdaki insanı kandırıp bır ton masraf yaptırıp ustune o adam ne hayallerle evlendı. Şimdi çocuk gıbı bır ayda ayy olmadı boşanayım. Çocuk oyuncağımı bu ? Madem başta nıye evlendiniz? Bu adam boşanırlen valla tazmınat bıle alır dıyım.
Tabi canım bırde adamın hiç bir şeyden haberi yok. Düşünsenize kısa bir nişanlılıkta yok. Bır evlenıyorsun ne cınsellık ne öpme var. Sevgi bıle yok iki yabancı gibi bir ortam mevcut.Ben de onu düşündüm sırf çevre baskısından sevmediği biriyle evlenen insan nasıl boşanabilecek.
ÖğretmenimBence evlilik sonrası boşluğu düşmüşsünüz. Kafanızı dinlemeye ve birlikte farklı şeyler yapmaya ihtiyacınız var. Ev hanımı mısınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?