- 15 Haziran 2014
- 1.336
- 447
- 198
- Konu Sahibi Postmodernik
-
özür dilesen nolacak hayatım tamam dese rahatlayacak mısın ?Tabi ne dertli olan insanlar var ama Sevdiğim adam sürakli evliliğimizin hayalini kuruyorum diyen adam benden çok uzaklaştı sen yakın davran diyolar da onda da tepki vermiyor ki özür dilesem kapat bu konuyu diyo bitti mi acaba her şey bi anlasam bunu sorsam mı ki ona korkuyorum sormaya da
Konuşma kısmının büyük bölümünü halletmişsin zaten özür dileyerek. Şimdi anlaması gereken ona sapık demeyi istememiş olduğun, bunun tamamen senin kabalığın olduğu. Bunu sözler yerine davranışlarınla gösterebilirsin. O sana soğuk davransa da sen alınganlık yapma. Ona karşı sıcak ol, onu ne kadar sevdiğini söyle, özlediğini söyle. Böylece yakınlaşmak isteyenin sadece kendisi olmadığını, senin de onu istediğini görebilsin.Vajinismus OLDUĞUNU bende pek sanmıyorum bi anlık bir şeydi ama özür diledim tamam kapat bu konuyu bana sapık muamelesi yaptın Konuşmak istemiyorum dedi öyle de kaldı ilk gece yanımda dahi uyumadı bitti mi yani evliliğim başlamadan anlamadım ki
:) üzme canım kendını daha yenı evlisiniz sen onun gönlünü al hoş bi geceyle :)erkekler hemen unutur zaten herşeyiÇok ayıp oldu biliyorum ama üst üste kazma kendi rahat ol deyince bi anda çıktı ağzımdan sanki isteyerek kastım kendimi
:) üzme canım kendını daha yenı evlisiniz sen onun gönlünü al hoş bi geceyle :)erkekler hemen unutur zaten herşeyiD
inşallah öyle olur canımistisnaları olmakla beraber aynen katılıyorum.
kadınlar 20yıl önceki laf sokmayı unutmayabilirken erkekler için 2dakika sürmüyo bazenne garipler, ya da biz miyiz garip olan bilemedim :d
Bence Güzel bir şekilde banyo ol seksi giyin :) gelr gelmez sarıl gerisi size kalmış :))Kızlar eşimi Aradım tamam gelirim bi saate bana akıl verin bir saatim var ne yapayım yemek olmaz çok becerikli sayılmam bi saatte hiç yapamam
:) bence onlar garip eşime 5 sene önceki ilk birbirimizi gördüğümüzdeki bi ayrıntıyı anlatıyorum :) onu damı hatırlıyosun yok artık falan dioo:)istisnaları olmakla beraber aynen katılıyorum.
kadınlar 20yıl önceki laf sokmayı unutmayabilirken erkekler için 2dakika sürmüyo bazenne garipler, ya da biz miyiz garip olan bilemedim :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?