Yeni Evliyim Yardım Lütfen

Oturduğunuz ev kaynananların olduğu için sacmalamaya baslamıslar. acilennnn kıraya cıkabılırsenız kıraya baska eve cıkın ve mumkunse bıraz daha uzaklarda evi tutun

Bu cuma okuldan gelip pijamalarini giyip tv karşısına gecerse her zaman yaptığı gibi konuşacağım. Cuma direk eve gitmesini haftasonu bari bizi yalniz birakmasini söylicem. Benim huzurum bozulacagina onun huzuru bozulsun.

Eşin işe başlarsa aynı şehirde mi olacaksınız yine?

1 yil boyunca malesef ayni sehirde olacağız. Ben mesafe koymak istiyorm en bastan beri daima dedm gelmeden önce keske arasaydinz diye ama hep ne gerek vardi die cevplar aliyorum. Nasil mesafe koyabilirim kizi nasil gonderebilirim kirmadan

1 yil boyunca malesef ayni sehirde olacağız. Ben mesafe koymak istiyorm en bastan beri daima dedm gelmeden önce keske arasaydinz diye ama hep ne gerek vardi die cevplar aliyorum. Nasil mesafe koyabilirim kizi nasil gonderebilirim kirmadan
Eşin işe girene kadar öyle bir seçeneğin yok gibi görünüyor. Böyle rahat bir aileyse o evden çıktıktan sonrada habersiz size gelmeye devam ederler bence.

Ben zatn ilk haftalarda 4 gece yatiya kaldilar diye ıstemedigimi belirttim. Mesela 14 gunluk evliyken kaynm bile kaliyodu 19 yasinda genc ve ben cok rahatsiz oldugumu bir daha kalmamasi gerektigini defalarca soyledim eşime. Gecen saat 10 ndu esimle maca gitmisler kp ariyo esimi bu saatte gonderme sizde kalsin biz uyucaz demis ben esimle yine kotu oldum. Hep onlar yuzundn tartismalarimz kavgalarimz

Eşin işe girene kadar öyle bir seçeneğin yok gibi görünüyor. Böyle rahat bir aileyse o evden çıktıktan sonrada habersiz size gelmeye devam ederler bence.

Valla o zaman açıkça derim bundan sonra aramadan gelmeyin istemiyorum diye. Şuan elim kolum bağlı onlarda farkindalar. Ne kadar faydalanirsak diyolardr kesin. Ama cok buyuk ayip yeni evli insanlara destek olmasi gerekirken köstek olmalari.

Siz aile terbiyesinin ne oldugunu bilmiyorsunuz
yorum yapmayacagim sadece bunu soylemeye geldim
yanı konu sahıbı dıyorkı burda bana zaman harcayıp fıkır veren sahıslar sız aıle terbıyesı almamıssınız.Konu sahıbı sız eger gercekten terbıyelı bırı olsaydınız sıze fıkır verenlere bu sekılde bır tavır takınmazdınız..Buradakılere gelınce gayet guzel dılınız var her turlu bın kısıye yetısıyorsunuz.Sızın asıl sorununuz ezık olmak ve bunun acısını da buradakılerden cıkaramazsınız.Bırakın bu cıcı kız pozlarını bır sız hanımefendısınız zaten.Sız boyle devam edın sıze gram saygı duymayan sevgılı kocanız ve aılesı sıze bır prenses tacı takar belkı ruyanızda.Bu gıbı tıplere yazmaya bıle degmez.Cıdden sogutur bunlar ınsanı sıteden

Eşim için susuyorum saygısızlık yapamam diyorum bunun neresi tuhaf ki. Abisi evdeyken ediyor evde değilken etmiyor. Kızı evden mi kovayayim?
İyi de siz yardım edin diye konu açıyorsunuz. Gelen cevapların hepsine hayır diyorsunuz. Siz eşinizin üzülmesini düşünüyorsunuz ama o düşünmüyor sizi.

Konu sahibine ben de sinirlendim başlarda ama belli ki sesini çıkaramıyor. Ev kendilerinin değil diye sanırım. Bu durumda bence sık sık kendi ailesine gidip orada kalabilir kendisi. Evde yemek yapan ütü yapan biri kalmayınca nasılsa geldklerinde rahat da edemeyeceklerinden kalmazlar.
Bence çözüm bu. Baktınız olmuyor eşinizle sizinkilere gidip misafir olun. Biraz orda biraz burada. Ne zaman evde olacağınız belli olmayacak biçimde otel gibi kullanın.

Onların evinde siz kalıyorsunuz yani sizi misafir ediyorlar şu an. Ne bekliyordunuz ki? Keşke acele etmeseydiniz evlilik için. Yani 4 yıl beklemissiniz 5-6 ay daha bekleyebilirdiniz. Evet, onlar görgüsüzlük yapıyorlar ama şu an yapabileceğiniz bir şey yok bence bu konuda. Sonuçta misafir olan sizsiniz ve ev sahibini istemiyorum diyemezsiniz.

Bence ailenizin yanına gidin bir süre. Şu oldu bu oldu diye eşinizin iş durumu belli olana kadar mümkün orda kalın. Yoksa boş yere birbirinizi yıpratırsıniz daha yolun başında.

Güvenlik soruşturması biter bitmez Allahin izniyle taşınacaz o da bende çok rahatsızz bu durumdan. Ama eşimin hatrı için susmak benim cok canımı yakmaya başladı.
eşinizin ataması sonuçlanana kadar sabretmekten başka çareniz yok gibi,sabredin

Aile terbiyesi aldıysan tamam görümcelerinle yaşa dur o zaman ne konu aciyorsun

Ne alaka ya
Ev kvnin diye böyle yapıyorlarmışmış
Bence hiçbir etkisi yok bunun.
Yapacak olan "oğlumun evi" diyor yine yapacağından geri kalmıyor.

Anlayışı olsun, merhameti olsun insanın yeter ki.

Koca kıza da perşembeden söylersin
Cuma günü eşyalarını toparla
Haftasonu evinde kalacaksın
İşlerim var benim
Pazartesi görüşürüz diye.

Haftasonu bari rahat edin ya.
Tabi toparlanıp ailecek gelmezlerse..

Görümcen varken nasil sevişiyorsunuz bize de görümcem gelir bazen 2 gün falan kalır ki ben seviyorum anlaşıyoruz ben çağırıyorum zaten hiç eşime yanaşmıyorum rahat edemiyorum çünkü

Aile terbiyesi aldıysan tamam görümcelerinle yaşa dur o zaman ne konu aciyorsun

Konu acmam niye sizi rahatsız etti? Sizi zorlamadm gelip yorum yazın diye. Ne bu yaa tutturmussunz niye konus açtın niye konu açtım. Halimden anlayanlar yardimci olacaklar akli selim fikir verilsin diye açtım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…