Durumları olması gereken değil, olanı nasıl cozeriz diye bakmak lazım.
Olması gereken tabi ki keşke kendi duzeninizi kurarak evlenseydiniz ama olmamış.
Eşinizin ailesini size karşı savunmamasi ve sizinle hem fikir olması da bir şans, çoğu erkek ailesine tek kelime ettirmez.
Karşınızda belli ki anlayışlı insanlar yok, kimse kusura bakmasın da adam kendisi için ev almış ve kendine göre de evini döşemis, sizi de geçici süre evinde misafir ediyor, onu evim de istemem bunu evimde istemem demek öyle kolay değil.
İnsanların kendi emekleriyle kurduklari yuvalarına bile büyükler çoğu kez karışıyor, çoğu kişi bundan şikayetçidir ve sınırda koyamıyor çoğu kez, ki sizin şartlarınız çok daha zor.
Gaza gelip yakarım, yıkarım demenin manası yok.
Önce eşinizle buran önce maddi olarak toparlanıp, bağımsız bir hayata gecmeniz lazım.
Tabi ki bu değil ki, bu insanlar gelin burada oturun dedi diye hayatınızın ortasına oturacak, sizin de özel hayatınız var, buna saygı duyulmalı.
Gorumcenizle bu durumu güzellikle konuşun, anlatın.
Eşin işe başlarsa aynı şehirde mi olacaksınız yine?
Eşin işe girene kadar öyle bir seçeneğin yok gibi görünüyor. Böyle rahat bir aileyse o evden çıktıktan sonrada habersiz size gelmeye devam ederler bence.1 yil boyunca malesef ayni sehirde olacağız. Ben mesafe koymak istiyorm en bastan beri daima dedm gelmeden önce keske arasaydinz diye ama hep ne gerek vardi die cevplar aliyorum. Nasil mesafe koyabilirim kizi nasil gonderebilirim kirmadan
İyide hazır parayla halihazırda 1 çocuk sizde kalirken diğer 2side gelirse nasıl yeteceksiniz?
Aile size destek olmalıyken,neye güvenipte 3 cocuğu size postaliyorlar.
Kusura bakmayın ama eşiniz demeli benim gelirim yok şu an,biz kendimize zar zor yetiyoruz kimse kalamaz artık diye.
13 dakikalık mesafe mesafe bile değil yani,kalsın kendi evinde.
Ayrica lise cağında kız eline üşenmesin çamaşırını yıkasın ütülesin yani,neden siz yapıyorsunuz ?
Eşin işe girene kadar öyle bir seçeneğin yok gibi görünüyor. Böyle rahat bir aileyse o evden çıktıktan sonrada habersiz size gelmeye devam ederler bence.
bekar arkadaşlarım bu siteyi takip etmek istemiyorlar bu konular yüzünden..
yanı konu sahıbı dıyorkı burda bana zaman harcayıp fıkır veren sahıslar sız aıle terbıyesı almamıssınız.Konu sahıbı sız eger gercekten terbıyelı bırı olsaydınız sıze fıkır verenlere bu sekılde bır tavır takınmazdınız..Buradakılere gelınce gayet guzel dılınız var her turlu bın kısıye yetısıyorsunuz.Sızın asıl sorununuz ezık olmak ve bunun acısını da buradakılerden cıkaramazsınız.Bırakın bu cıcı kız pozlarını bır sız hanımefendısınız zaten.Sız boyle devam edın sıze gram saygı duymayan sevgılı kocanız ve aılesı sıze bır prenses tacı takar belkı ruyanızda.Bu gıbı tıplere yazmaya bıle degmez.Cıdden sogutur bunlar ınsanı sıtedenSiz aile terbiyesinin ne oldugunu bilmiyorsunuz
yorum yapmayacagim sadece bunu soylemeye geldim
İyi de siz yardım edin diye konu açıyorsunuz. Gelen cevapların hepsine hayır diyorsunuz. Siz eşinizin üzülmesini düşünüyorsunuz ama o düşünmüyor sizi.Eşim için susuyorum saygısızlık yapamam diyorum bunun neresi tuhaf ki. Abisi evdeyken ediyor evde değilken etmiyor. Kızı evden mi kovayayim?
eşi çalışmıyor muymuş? yuh artık bu ne cesaretEşin işe başlarsa aynı şehirde mi olacaksınız yine?
eşinizin ataması sonuçlanana kadar sabretmekten başka çareniz yok gibi,sabredinGüvenlik soruşturması biter bitmez Allahin izniyle taşınacaz o da bende çok rahatsızz bu durumdan. Ama eşimin hatrı için susmak benim cok canımı yakmaya başladı.
Aile terbiyesi aldıysan tamam görümcelerinle yaşa dur o zaman ne konu aciyorsunOnu yapamam bunu yapamam demiyorum. Saygısızlık edemem diyorum. Hadi kovdum diyelim huzurum hepten gidecek biliyorum cok daha kotu seyler yasanacaktir diyorum. Keske azicik anlasaydiniz da hep bir agzidan "onu yapamam bunu yapamam" demeseydiniz.Bugüne kadar kendimi de hiç ezdirmedigim için bu duruma dayanamiyorum ve hep eşimle tartışıyoruz. Kovarsam da ailesi esimi siler bunu istemiyorum diyorum. Aile terbiyesi almış bir insanim almamis olsaydim herkesi kovmayi bende bilirdim..
Ilk kez böyle bişey duyuyorum.
Eşiniz birsey demiyor mu ?
Kalmasinlar rahat edemiyoruz yeni evliyiz falan?
Bi de neden 3 çocuk sizde kalacak yani gerekçe olarak ne sunuyorlar ?[/QUOTE
.Merhabalar uzun süredir burayı dışarıdan takip eden biriyim ve bugün üyelik açma gereği hissettim. Daha fazla uzatmadan sıkıntımı sizlerle paylaşmak istiyorum. 2 buçuk aylık evliyim,evliliğimizin 4.gününde kaynanamlara yemeğe gittiğim gün orda birşey öğrendim ve cok şaşırdım. Oturduğumuz ev kaynanamların olduğu için 18 yaşındaki kızlarını da bize gönderdiler daha 14 günlük evliyken..Ve ben hiç birşey diyemedm istemediğim hâlde. Servisi bizim evin önünden geçiyor diye bizimle yaşamalarına karar vermişler. Ve kaynanamların evi ile bizim oturduğumuz ev arasında 13 dakika var. C.tesi eve gidip pazar 17.00 saatlerinde sürekli geliyor. Eşimle hic bir yere gidemiyoruz hiç bir plan yapamıyorz. Ve sürekli çat kapı bize geliyorlar. Kayinpederim 3 çocuğununda bizde kalmalarını istiyor. Ve ben delirmek üzereyim. Lütfen yardımcı olabilecekler yazabilirler mi. Teşekkür ediyorum şimdiden.
Aile terbiyesi aldıysan tamam görümcelerinle yaşa dur o zaman ne konu aciyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?