Yeni Evliyim Yardım Lütfen

Eşim için susuyorum saygısızlık yapamam diyorum bunun neresi tuhaf ki. Abisi evdeyken ediyor evde değilken etmiyor. Kızı evden mi kovayayim?
Ortada saygı mi kalmis ki siz saygisizlik edesiniz? Evet püf nokta cumlenizde gizli kovmayin kovmaktan beter edin! Yoksa daha cooook saygi gostermek zorunda kalirsiniz.

Aile terbiyesi almış bir insanim almamis olsaydim herkesi kovmayi bende bilirdim..

Keske yorum yazmadan once bu yazdığınizi okumus olsaydim. Ne yani biz kov diyenler aile terbiyesi almamis insanlar miyiz? Buraya konu açıp yardim istiyorsunuz ama size fikirlerini sunan insanlara karşı uslubunuz cok yanlış. Kimseye sormaya gerek yok siz aile terbiyesi almış bir insan olarak tüm bu sorunlarınızın ustesinden gelirsiniz cok şükür!

Bu ne ya 1 alana 3 hediye gibi abisiyle evlen kardeşler hediye
Restini çek alla canım bunlara elini veren kolunu kurtaramaz istemediğini söyle ...

4 yıl bekleyıp en özel anlarınızı ailesi yüzünden yıpratmaya başlamıssınız kii devamı da olacak gibi umudunuzu kaybetmeyin ama bu sadece zaman kaybı olur sıgortasız bir işe girip el ele kucukte olsa ev tutmanız en mantıklısı hem aıle ılişkınız ve kendı psikolojiniz açısından suan kuramadıgınız dengeler ilerde daha büyük sorunlara yol açar sonuçta belli değil ilişkilerde zedelendimi tekrar ısınmak cok zor

nereye kadar hazirdan gecinceksiniz? cok zor... kusura bakmada yeni evli ciftsiniz ne ara kari koca oluyorsunuz evde genc kiz varken

Yok artık! Çirkef gelin olmak dışında başka şansın yok bence. A aaa şok oldum gece gece. Kabus gibi resmen. Eşin bişey demiyor mu bu duruma?

Öncelikle Allâh sabır versin . Eşin işe girmediği ve maddi olarak kayınvalidenlere gebe kaldığınız için kayınvalidenler görümcenin sorumluluğunu sana yıkmışlar. Sen sabırla kavga etmeden görümcene tatlı dil ve gületyüzlü görümcene işlerini yaptıracsksın. Ev işlerine yardım etmesni ütüsünü yapmasını falan. Belim ağrıdı de başım ağrıyor de. Kayınvalidenler çat kapı gelince de nazlan kusura bakmayın falan deyip onları güzel güzel ağırlama geldikleri gibi gitsinler.
Sabret eşinde işe girerse güzel bi bahane bulup kiraya çıkarsınız. Sende işe girersen çalışıyorum yoruluyorum dersin onlarda kendilerini toplarlar .

Dertmi bu yazmışsınız,evlenince ailelerlede evleniyor insanlar.
Misafir berekettir,gelin görümce arkadaş olursunuz hem bir birinize.
Çocuklarınız oluncada yardımcı olur eşinizin kardeşleri.
Kalabalık aile olmuşsunuz ne güzel.
Eşinizi 4 yıl beklemişsiniz zaten kavuşmuşsunuz,bunlarıda dert etmeyin.
Evlilik saçı süpürge etmekle yürüyor,dört yıl zaten gezmisiniz oturun artık sizde.
Bu günler için büyüttü sizi aileniz,saygılı fedakar tebiyeli hamarat.
Hiç dert etmeyin,bakın neler çekiyor millet.

Ayy şekerim dert ettiğin şeye bak otur bu akşamdan temizlik çizelgesi yap ev işlerini görümcenle bölüş bakalım 1 haftadan sonra annesine kaçacak çünkü niye o yaştakiler pek sevmezler ev işi yapmayı
Ama onu sevmeye devam et onun bir suçu yok bir abla gibi hem sev hem de iş bekle bakalım duruyo mu o zaman senin evinde :)
Bu işi tatlılıkla hallet rahatı kimse bırakmaz kendi evinde rahat olsa bi dakka sende durmaz demek ki sende daha rahat bu rahatlığı kim veriyor ona sen yapman geren ne onu çalıştırmak

Ev kv.nlerin üzerineyse ilerde onlarda gelir başına şmdi yerini yapıyorlar..
ONLARIN evinde sülalece yaşamaktansa eşinle konuş ayrı kendi evinde kirada yaşa!
Eşinle ciddi şekilde konuş “ sen onlarla konuşmazsan bn konuşacağım “ de.

Hadi birini gonderdiler diger 3 ü ne oluyomus acaba. Bazilari kotu soz duymak icin baya zorluyolar.

sessiz kalma
onlar kötü olup sen üzüleceğine sen kötü ol onlar düşünsün

Yardım edin dediginizz insanların her yazdığına bir bahaneniz var.Zaten basta hatalı sizsiniz.Isi olmayan biriyle evlenip birde ailesine yakın bir yerde onların evinde oturuyorsunuz.Bu aile süpriz yumurtadan çıkmadığına göre az çok ne olduklarını önceden biliyordunuz.Ikinci suçlu eşiniz.Ailesi bir prenses ve prens yetiştirmiş.18 yaşındaki kızı da prens ogulari da sizi hizmetçi olarak kullanıyor.Esinizin rahatı yerinde neden bozsunki.Evin işini ikisine yaptırın bakalım oz aman görürsünüz gerçek yüzlerini.Benim bu durumda tercihim ailemin yanına dönmek olurdu.Ama sizde oyle bir potansiyel yok.Esinizden de bir cacık olmaz kusura bakmayın.

Milletin dogurduklarina neden siz bakmak zorundasiniz?
Neden agzinizi acip cevap vermediniz? Bir sey diyemedim ne demek ya?

Dah neler okuyacağız burada?!?Hadi birşey söyleyemedin tamam da çamaşırını niye yıkıyorsun. Koy poşete ver eline. Haftasonu kendi evinde yıkasın. Sonra da otur eşine bir konuşma yap. Ya o halletsin ya da işi sana bıraksın. Böyleleriyle kötü olacaksan da kötü ol yani. Kötü ol bence.

Konuştum sürekli gidicez diyor burdan. Gece tartıştık babası beni sevmiyormuş,başlarda cocuklar burda kalsinlar dediğinde pek yanaşmadıģım için. Bana yalnz kalma sıkılma cocuklar gelsin diyordu. Ben de böyle iyiyim sıkılmyorm seviyorm ben yalnızlığı dediğimden beri belli ki bendn soğumuş. Eşim dün itiraf etti babasına göre ben her an cekip gidicek biriymişm,zorlukları kaldiramiyormuşm ve eğlenceme düşkünmüsm.. Evlendigimden beri ne eğlencesi yapmışsam artk.. Ama suç benim her geldiklerinde pastalar börekler yapıp verdim diye yemeğe çağırıyordm diye gercekten suclu benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…