Cok tanidik geldi Bu Bana...Konuştum sürekli gidicez diyor burdan. Gece tartıştık babası beni sevmiyormuş,başlarda cocuklar burda kalsinlar dediğinde pek yanaşmadıģım için. Bana yalnz kalma sıkılma cocuklar gelsin diyordu. Ben de böyle iyiyim sıkılmyorm seviyorm ben yalnızlığı dediğimden beri belli ki bendn soğumuş. Eşim dün itiraf etti babasına göre ben her an cekip gidicek biriymişm,zorlukları kaldiramiyormuşm ve eğlenceme düşkünmüsm.. Evlendigimden beri ne eğlencesi yapmışsam artk.. Ama suç benim her geldiklerinde pastalar börekler yapıp verdim diye yemeğe çağırıyordm diye gercekten suclu benim.
Konuyu neden açtınız?
Merhabalar uzun süredir burayı dışarıdan takip eden biriyim ve bugün üyelik açma gereği hissettim. Daha fazla uzatmadan sıkıntımı sizlerle paylaşmak istiyorum. 2 buçuk aylık evliyim,evliliğimizin 4.gününde kaynanamlara yemeğe gittiğim gün orda birşey öğrendim ve cok şaşırdım. Oturduğumuz ev kaynanamların olduğu için 18 yaşındaki kızlarını da bize gönderdiler daha 14 günlük evliyken..Ve ben hiç birşey diyemedm istemediğim hâlde. Servisi bizim evin önünden geçiyor diye bizimle yaşamalarına karar vermişler. Ve kaynanamların evi ile bizim oturduğumuz ev arasında 13 dakika var. C.tesi eve gidip pazar 17.00 saatlerinde sürekli geliyor. Eşimle hic bir yere gidemiyoruz hiç bir plan yapamıyorz. Ve sürekli çat kapı bize geliyorlar. Kayinpederim 3 çocuğununda bizde kalmalarını istiyor. Ve ben delirmek üzereyim. Lütfen yardımcı olabilecekler yazabilirler mi. Teşekkür ediyorum şimdiden.
Heh ışte bu süper olmus.senin o cok bilmis kp sirf siz o evin uzerine yatmayin diye yolluyordur colugu çocuğuKiraya girmeyin dedi kendilerine ev aldilar sıfır eşyalar aldılar 1 yıllık zorunlu hizmete kadar burda yaşayın dediler bizde kabul etmiştik.
dertleşmek için olabilir mi acaba?
niye açtın da niye açtın, ay sanki kk da konu acan bütün milletin derdine derman bulunuyor da
burda ayrıca ben yüzde beş yüz eminim kaynanayı kayınpederi kov görümceyi kov diyenlerin büyük çoğunluğu gerçekte kovamaz
EŞin ne diyor bu konuda?
Heh ışte bu süper olmus.senin o cok bilmis kp sirf siz o evin uzerine yatmayin diye yolluyordur colugu çocuğu
Ana baba bile karsiliksiz yardim edemez olmus evlatlarına cok garip bir aleme denk geldik
Mesaj yazmayı sevmeyen biriyseniz niye yazdiniz dahasi insanlar niye size mesaj yazsin cevap vererek lutfetmissiniz size yardımcı olmaya çalışanlara.Çok teşekkür ederim ağzınıza sağlık valla bende sağlıklı düşünemiyorum fikir almak istedim ama böyle tepkileri beklemiyordum. Bir de anlamadığım diğer konu ise insanlar neden bu kadar şüpheci burda. Ben mesj yazmayi sevmeyen biri olmama rağmen,dunden beri yardımcı olmaya çalışan-calismayan herkese cevp vermeye çalıştım. İnanmiyorum inandırıcı değil diyen insanlara da saygı duyarım kimseyi inandirmaya çalışmakta değil niyetim. Sadece önerilere ihtiyacım vardi. Onu yapamam bunu yapamam da demedim. Burasi küçük bi yer ve yeni gelinlere malesef hemen laf geliyor. Ben esimi seviyorum boşanmak çözüm değil ve eşimle sorunumuz yok boşan gitsin diyenleri de anlamiyorum. Gerçekçi fikir sunulursa yaparim tabiki de neden yapmiyim.
Mesaj yazmayı sevmeyen biriyseniz niye yazdiniz dahasi insanlar niye size mesaj yazsin cevap vererek lutfetmissiniz size yardımcı olmaya çalışanlara.
Bunlari geçelim kocaniz babası bu kadar lafı ederken hoop orda bi dur bende milletin bizde kalmasından rahatsizim diyememismi karısını savunamsamis mi?
Aynen öyle kaynim 19 yaşında surekli habersiz geliyo hepte yemek hazırladığım zaman geliyo. Görümce de h.sonlari sozde evinr gidicek diye belirtmistik ama her haftasonu kitap alma bahanesiylr yinr bize geliyor. Ve hep bizim ev diyo. Banyo yapiyo havlularini falan bile toplamiyo.. Ben.ders calisiyorm is yaptirmiyolar falan diyo. Hep k.peder yanimda kizina bi sorun var mi diye soruyo falan. Evin onlarin evi olduğunu zatn yeterince gozumuze soktular bu evde kaldığım her gun bana cok zor geliyor.
İnşallah biran once kurtulursun.ve umarim eşinde onlarin yaptiklarini goruyordur da kendi evinize gectiginizde ezdirmez siziAynen öyle kaynim 19 yaşında surekli habersiz geliyo hepte yemek hazırladığım zaman geliyo. Görümce de h.sonlari sozde evinr gidicek diye belirtmistik ama her haftasonu kitap alma bahanesiylr yinr bize geliyor. Ve hep bizim ev diyo. Banyo yapiyo havlularini falan bile toplamiyo.. Ben.ders calisiyorm is yaptirmiyolar falan diyo. Hep k.peder yanimda kizina bi sorun var mi diye soruyo falan. Evin onlarin evi olduğunu zatn yeterince gozumuze soktular bu evde kaldığım her gun bana cok zor geliyor.
Onu yapamam bunu yapamam demiyorum. Saygısızlık edemem diyorum. Hadi kovdum diyelim huzurum hepten gidecek biliyorum cok daha kotu seyler yasanacaktir diyorum. Keske azicik anlasaydiniz da hep bir agzidan "onu yapamam bunu yapamam" demeseydiniz.Bugüne kadar kendimi de hiç ezdirmedigim için bu duruma dayanamiyorum ve hep eşimle tartışıyoruz. Kovarsam da ailesi esimi siler bunu istemiyorum diyorum. Aile terbiyesi almış bir insanim almamis olsaydim herkesi kovmayi bende bilirdim..
Susmayın tamam evinde oturuyorsunuz ama bu kadarı fazla.Zaten kış diye bizim ev daha sıcak diye burda yaşamak istemişlerdi eşim kabul etmemiş. Ve çocuklarını bana gondermek istediğini anladıgimda ıstemedigimi üstü kapalı bir şekilde belirttim. Her geldiğinde laf arasında gelsinler diyo ama ben böyle iyiyim diyorum. Saygısızlık etmek istemediğim içinde susuyorum şuan icin..
İyide hazır parayla halihazırda 1 çocuk sizde kalirken diğer 2side gelirse nasıl yeteceksiniz?Çok önyargılı konuşuyorsunuz. Bize zaten 4 yıllık birlikteligimizi evlilikle sonlandirdik ve çalışacağı kurum belli olur olmaz 1 ay içinde yaptık düğünü kesin aninda başlar dedik ama olmadı güv.sorş.ndan ötürü. Ve harçlıkla geçinmiyoruz düğünden gelen parayla geciniyoruz..
O ilk firsatta gidicez diyor o benim halime çok üzülüyor hakta veriyor. Ama babasi cok diktatör ki altinlarimizda onlarda kovarsa napariz diyor. Az daha sabret herşey duzelecek diyor burdan gitmedikce bize huzur vermezler diyor eşim de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?