Yeni Evliyim Yardım Lütfen

Cok tanidik geldi Bu Bana...
Kp oglunun aklina yer etmeye balsamisch bile, siz ayrilsaniz Sebebi direk Sen olacaksin cünkü Sen zaten gitmeye meyillisin gözlerinde.
Yumusak davranma!hayir demesini bil! Bisey dediklerinde sana cevabi Aninda ver, iki gün sonra degil. Yani onlarda sende kalsinlar dediklerinde Ben müsait degilim de hatta Güler yüzle lag sok, sonra Ben ne dedimki demesi daha inandirici olur. Su hayatta Sen ne istedigini söylemezsen baskalarinin isteklerine Göre yasarsin. Birazda esine cilve yap o sülalesinin yanında olmasından rahatsız olsun

Bu zihniyetler ile uğrasamazsınız. Eşinizde de iş yok. Yol yakınken boşanin.

Konuyu neden açtınız?

dertleşmek için olabilir mi acaba?
niye açtın da niye açtın, ay sanki kk da konu acan bütün milletin derdine derman bulunuyor da

burda ayrıca ben yüzde beş yüz eminim kaynanayı kayınpederi kov görümceyi kov diyenlerin büyük çoğunluğu gerçekte kovamaz

eşin harici herkesi evinden kov çünkü orası sizin eviniz

kp de cahilliği ile baş başa kalsın

Basedemedikleri icin mi size postaliyirlar diye dusundum bir an ..tabi ki ugrasmak isteniyorlar 14 gunde 3 cocuk kabul etme ergenlerle uğraşanazsin canim .

EŞin ne diyor bu konuda?

Kiraya girmeyin dedi kendilerine ev aldilar sıfır eşyalar aldılar 1 yıllık zorunlu hizmete kadar burda yaşayın dediler bizde kabul etmiştik.
Heh ışte bu süper olmus.senin o cok bilmis kp sirf siz o evin uzerine yatmayin diye yolluyordur colugu çocuğu
Ana baba bile karsiliksiz yardim edemez olmus evlatlarına cok garip bir aleme denk geldik

Çok teşekkür ederim ağzınıza sağlık valla bende sağlıklı düşünemiyorum fikir almak istedim ama böyle tepkileri beklemiyordum. Bir de anlamadığım diğer konu ise insanlar neden bu kadar şüpheci burda. Ben mesj yazmayi sevmeyen biri olmama rağmen,dunden beri yardımcı olmaya çalışan-calismayan herkese cevp vermeye çalıştım. İnanmiyorum inandırıcı değil diyen insanlara da saygı duyarım kimseyi inandirmaya çalışmakta değil niyetim. Sadece önerilere ihtiyacım vardi. Onu yapamam bunu yapamam da demedim. Burasi küçük bi yer ve yeni gelinlere malesef hemen laf geliyor. Ben esimi seviyorum boşanmak çözüm değil ve eşimle sorunumuz yok boşan gitsin diyenleri de anlamiyorum. Gerçekçi fikir sunulursa yaparim tabiki de neden yapmiyim.

EŞin ne diyor bu konuda?

O ilk firsatta gidicez diyor o benim halime çok üzülüyor hakta veriyor. Ama babasi cok diktatör ki altinlarimizda onlarda kovarsa napariz diyor. Az daha sabret herşey duzelecek diyor burdan gitmedikce bize huzur vermezler diyor eşim de.

Heh ışte bu süper olmus.senin o cok bilmis kp sirf siz o evin uzerine yatmayin diye yolluyordur colugu çocuğu
Ana baba bile karsiliksiz yardim edemez olmus evlatlarına cok garip bir aleme denk geldik

Aynen öyle kaynim 19 yaşında surekli habersiz geliyo hepte yemek hazırladığım zaman geliyo. Görümce de h.sonlari sozde evinr gidicek diye belirtmistik ama her haftasonu kitap alma bahanesiylr yinr bize geliyor. Ve hep bizim ev diyo. Banyo yapiyo havlularini falan bile toplamiyo.. Ben.ders calisiyorm is yaptirmiyolar falan diyo. Hep k.peder yanimda kizina bi sorun var mi diye soruyo falan. Evin onlarin evi olduğunu zatn yeterince gozumuze soktular bu evde kaldığım her gun bana cok zor geliyor.

Mesaj yazmayı sevmeyen biriyseniz niye yazdiniz dahasi insanlar niye size mesaj yazsin cevap vererek lutfetmissiniz size yardımcı olmaya çalışanlara.
Bunlari geçelim kocaniz babası bu kadar lafı ederken hoop orda bi dur bende milletin bizde kalmasından rahatsizim diyememismi karısını savunamsamis mi?

Neden konu açtın amacin ne diyenler oldu bende amacım sadece derdimi anlatmak,normalde mesj yazmayi sevmeyen biri olduğum icin herhangi bir amacımın olmadığını belirtmek istedim. Yanlış anladiniz sanırım

İnşallah biran once kurtulursun.ve umarim eşinde onlarin yaptiklarini goruyordur da kendi evinize gectiginizde ezdirmez sizi

Durumları olması gereken değil, olanı nasıl cozeriz diye bakmak lazım.
Olması gereken tabi ki keşke kendi duzeninizi kurarak evlenseydiniz ama olmamış.
Eşinizin ailesini size karşı savunmamasi ve sizinle hem fikir olması da bir şans, çoğu erkek ailesine tek kelime ettirmez.
Karşınızda belli ki anlayışlı insanlar yok, kimse kusura bakmasın da adam kendisi için ev almış ve kendine göre de evini döşemis, sizi de geçici süre evinde misafir ediyor, onu evim de istemem bunu evimde istemem demek öyle kolay değil.
İnsanların kendi emekleriyle kurduklari yuvalarına bile büyükler çoğu kez karışıyor, çoğu kişi bundan şikayetçidir ve sınırda koyamıyor çoğu kez, ki sizin şartlarınız çok daha zor.
Gaza gelip yakarım, yıkarım demenin manası yok.
Önce eşinizle buran önce maddi olarak toparlanıp, bağımsız bir hayata gecmeniz lazım.
Tabi ki bu değil ki, bu insanlar gelin burada oturun dedi diye hayatınızın ortasına oturacak, sizin de özel hayatınız var, buna saygı duyulmalı.
Gorumcenizle bu durumu güzellikle konuşun, anlatın.

Bütün yükü üstünüze de almayın, aynı ev de yaşıyorsanız da sorumluluk verin, yemeği siz yapmışsanız sofrayi o kursun, bulaşıkları yıkasin vs.

Eşin işe başlarsa aynı şehirde mi olacaksınız yine?

Siz aile terbiyesinin ne oldugunu bilmiyorsunuz
yorum yapmayacagim sadece bunu soylemeye geldim

Susmayın tamam evinde oturuyorsunuz ama bu kadarı fazla.
Bir daha mevzu olursa,biz evden taşınalım o halde,yapacak birşey yok deyip resti çekin.
Zaten hali hazırda bir çocukları sizde kalıyor,ona hayır demediğiniz icin iyice tepenize cıkmışlar ve amiyane olacak üzgünüm ama resmen binmeye alçak eşşek arıyorlar.

İyide hazır parayla halihazırda 1 çocuk sizde kalirken diğer 2side gelirse nasıl yeteceksiniz?
Aile size destek olmalıyken,neye güvenipte 3 cocuğu size postaliyorlar.
Kusura bakmayın ama eşiniz demeli benim gelirim yok şu an,biz kendimize zar zor yetiyoruz kimse kalamaz artık diye.
13 dakikalık mesafe mesafe bile değil yani,kalsın kendi evinde.
Ayrica lise cağında kız eline üşenmesin çamaşırını yıkasın ütülesin yani,neden siz yapıyorsunuz ?

Ne yapıp edin altınları alın Sonra kaçın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…