Yeni iliskimde olan terbiyesizlik soktayim..

O bana deger veriyodu o yuzden dedim

Haklisin sonuna kadar tesekkur ederim onemsicem dediklerini

Konu o degil sormamalari??

Gercek sevgi ve bana o sevgiyi oburu verirdi ama benim saf kafam iste
Ya kardesim hala olayin farkinda degilsin onlar is birligi yapmis heralde yani sormazlar
Sen yokmussun gibi davranmislar adamlarin derdi oymus
Ve evet ya gercekten safsin ya da salaga yatiyosun
Hala diyorsun bana digeri gercek sevgiyi verirdi
He cnm he bekle verirdi
Bence sen o 2 adami bosverde asil kardesim dedigin arkadasina sor niye seni bu duruma dusurmusss

Belki de sizin ikisini idare ettiğini düşündü ve sizden intikam almak için anlaştılar.
Başta ikisiyle de konuşunca biriyle devam edip diğerine beni unut diyince onlarda sizi farklı bir kisiliksiniz diye düşündüler

açıkçası ben onu bunu bilemiycem de şunu merak ettim eski konularınıza baktım bi nişanlım yazmışınız bi erkek arkadaşım siz bu nişanı kendı aranızdamı yaptınız yoksa aileler arasındamı ?

Ya benim umrumda degilki aski meski. Dun sadece rezil gibi hissettim ya 3 kisi yemek yerken orda sanki suriyeli cocuklar gibi izledim onlari kendime guluyorum suanda
Deseydiniz, bende acim hadi bi menu kap banada diye ..
Valla yemegin nazi mi olur? Acsan yiyeceksin, baktin ismarlamiyor onunden alacaksin

Daha dikkatli olurum tesekkurler.

Ailee.. zaten herseye aileler girdigi icin bu kadar yiprandik keske yapmasaydik

Evet oda vardi. Zaten onuda sildim bana sevgilin varken benim sormam sacma olmazmiydi dedi oda hakliydi kendine gore ama neyse gecti bitti

Vermedim zaten sans falan :)) konu yemek degildi cagirip yuzume bakmamasiydi hadi oyun oynadi neden hala ariyo bunu soyle:)

Bazi arkadaslarda surekli konumu takip ediyo galiba ahahahah surekli yorum begeniyolar evet yemek icin kudurdum aciktim varmi?? Sizene?? Bos insan olmaktan kurtulun abi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…