- 26 Haziran 2017
- 485
- 372
- 18
- Konu Sahibi guclukadin28
-
O bana deger veriyodu o yuzden dedimPardon da kalkıp kendi paranla yemek alıp yeseydun. Ne o muhtaç gibi onları izlemek? Orada yemeğini yeseydin sonra yine adamı terketseydin.
Adam senle dalga geçmiş resmen. Bir de keşke diğerine sans verseydim de ne demek sakin ol sanki illa bir erkek olacak pes yani
Haklisin sonuna kadar tesekkur ederim onemsicem dedikleriniBen anlattıklarından şu izlenime kapıldım. Hemen herkesle kolayca ilişkiye başlayabilen, erkeklerle hemen muhabbete giren, ağırbaşlı olmayan, her ekleyeni onaylayan, karşıdaki erkeklerin gözünde kolay elde edilecek basit kız görünümündesin. Onlara da öyle bi izlenim verdiğini düşünüyorum. Bence biraz kendine çeki düzen vermelisin.
Bi süre erkeklerden uzak dur, kendine yönel, kendini geliştirecek aktiviteler yap, gerçekten güçlü ve ağırbaşlı bi duruş sergile.
Bırak öyle bi ortamda tanıdığın birisi sana ulaşmak için çabalasın, bırak peşinden koşsun, iki kelimeni duymak için uğraşsın. Hemen atlama öyle. Bunları da emin ol kötü niyetle yazmıyorum gözardı etme sakın.
Konu o degil sormamalari??
Ya kardesim hala olayin farkinda degilsin onlar is birligi yapmis heralde yani sormazlarGercek sevgi ve bana o sevgiyi oburu verirdi ama benim saf kafam iste
Telefondan yazdim hizlica gerek duymadimda simdi sanane yani? Konu ne sen ne diyosun aferin ama sen ogrenmissibSize noktalama işaretlerini öğretmediler mi okulda kuzum?
Belki de sizin ikisini idare ettiğini düşündü ve sizden intikam almak için anlaştılar.Bazilariniz beni taniyo eski konularimdan eski nisanlimla ilgili hep sorunlu paylasimlarim vardi neyseki 1 ay once iliskimiz bitti uzun suredirde konu yazmadim zaten bittigi icin gayet iyiyim ask acisi yok her neyse arkadasim boynerde calisiyo erkek ama normal arkadasim 3 hafta evvel onun yanina ugradim yemek yemeye kardesim gibidir yanina 2 arkadasi daha geldi yemek molasina ama o 2 gelen birbirine dusmanlar. Her neyse ben kalktim eve gidiyorum arkadasim aradi bitanesi icin dediki seni cok begenmis konusmak istiyo ne yalan soyliyim bende onu cok begenmistim tamam dedim telefonla aradi falan daha sonra instagramdan diger yanimiza oturanda istek atti normal ayni masasa oturdum diye kabul ettim. Cok saf cocuk mesaj atti arkadas olarak konustum ama beni el ustunde tutuyo cok deger veriyodu bana hemen baglanmis. 2 yillik nisanlim bana bu sekilde deger vermemisti. Ama ben oburuyle konusuyodum ve bulustuk bana siir okudu teklif etti bende kabul ettim ve oburune dedimki beni aklindan cikar arkadas kalalim cok uzuldu ve gitti. Neyse 3 haftadir duzgun bi iliskimiz var dun 10 kere aradi avmye gel illa cok ozledim yemek saatimde gel diye gittim bende dediki sen biraz gez avmde ben seni yemek saatinde aricam aradi gel yemei katina diye. Gittim 3 erkek oturmus yemek yiyolar bende oturdum sevgilimin yanina size yemin ederim sormadi bile yermisin diye onumde yediler sok oldum bide diyolar ohh be dunya varmis falan sormadilar yermisin diye hadi benimki pislikmis anladimda o diger erkek neydi oyle ben dusmanima olsa sorarim. Onu gectim beni cagirip yuzume bakmadi 2 kelime konustu sonra hep onlarla gulustu amaci neydi ya neden yapti bunu bana avm evime 1 saat ac karnima gitmistim ac ac eve geldim bide en sevdigim yemegi yediler gozumun onunde eve gittim beni aradi acmadim neden acmiyosun yazdi bende soyledim bidaha rahatsiz etme dedim tamm dedi gece mesaj atti sana suprizim vardi diye defol yazdim hala ariyo butun gece aradi ama ben sildim artik gerci kendim hakettim keske oburune sans verseydim cok safti uzulmesini istemedim ama pismanim...sizce napmaliyim
Deseydiniz, bende acim hadi bi menu kap banada diye ..Ya benim umrumda degilki aski meski. Dun sadece rezil gibi hissettim ya 3 kisi yemek yerken orda sanki suriyeli cocuklar gibi izledim onlari kendime guluyorum suanda
Daha dikkatli olurum tesekkurler.1 ay önce nişan atıyorsun, 3 hafta önce biriyle tanışıyorsun. O sana hemen şap diye "bağlanıveriyor" görür görmez. Sen de ondan etkileniyorsun. Şiir falan okuyor , çıkmaya başlıyorsunuz. Yazzııkk öbürü de seviyor ama. Sonra önünüzde hep beraber yemek yiyorlar.Ya arkadaşım bizimle dalga geçiyorsun onu anladık da biraz daha yaratıcı ol pliz.
Onu sen yaparsin ben yapmam merak etmeDeseydiniz, bende acim hadi bi menu kap banada diye ..
Valla yemegin nazi mi olur? Acsan yiyeceksin, baktin ismarlamiyor onunden alacaksin
Ailee.. zaten herseye aileler girdigi icin bu kadar yiprandik keske yapmasaydikaçıkçası ben onu bunu bilemiycem de şunu merak ettim eski konularınıza baktım bi nişanlım yazmışınız bi erkek arkadaşım siz bu nişanı kendı aranızdamı yaptınız yoksa aileler arasındamı ?
Evet oda vardi. Zaten onuda sildim bana sevgilin varken benim sormam sacma olmazmiydi dedi oda hakliydi kendine gore ama neyse gecti bittiYanına gittiğinizde o masada oturanlardan biri ''kardeşim gibidir'' diye bahsettiğiniz arkadaşınız mıydı?
Eğer o da yanlarındaysa o size aynı değeri vermiyor demek ki hatta sizin bir iddiaya bile karışmanıza
neden olmuş olabilir. Hepsini engelleyin görüşmeyin bir daha.
Ahahahahah sormaaBenimde aklıma gelen yemek lahmacun niye acaba? Şimdi bastılar limonu bastılar yeşilliği içine acılı acılı gömdüler, yanına da kola
Kız haklı adam dövülür şu manzara karşısında
Onu sen yaparsin ben yapmam merak etme
Insallah herkes senin gibi olamiyo iste gule gule kullanBnm esim alir canim bnm,besler asil sen merak etme8 senedir ac kalmadim sagolsun, darisi basina
Vermedim zaten sans falan :)) konu yemek degildi cagirip yuzume bakmamasiydi hadi oyun oynadi neden hala ariyo bunu soyle:)Yemek yiyemedin diye mi böylesin kendin başka masaya geçip yeseydinilişki çok komik nişanlıyla 1 ay once ayrılmış yeni sevgiliyle 3 haftadır berabersin iyi 1 hafta sabretmişsin bari. Neyseki o saf çocuğa zarar gelmemiş bide keşke ona şans verseydim diyo mundar edecek garibanı
Sagol da insan kullanilmaz beraber yasanir.Insallah herkes senin gibi olamiyo iste gule gule kullan
Dalga gececek iste, anlamis adamlar sizin saf oldugunuzu oynatiyorlar aralarindaVermedim zaten sans falan :)) konu yemek degildi cagirip yuzume bakmamasiydi hadi oyun oynadi neden hala ariyo bunu soyle:)
Senin gibiler kullanir diye oyle dedim neyse hadi guzel yasamalar uzatmaSagol da insan kullanilmaz beraber yasanir.
Bu kafayla daha cok husrana ugrarsin.
Hadi kib bye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?