Yeni yıl

Selenizmir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2021
1.108
1.214
48
Bugün aslında yıl başı gecesi ama hiç yeni yıla giriyoruz gibi gelmiyor ne sevinç ne heycan var mutlu evlilik ve 2. Bebeğime hamileyim ama belki maddi sıkıntı belkide covid hayat şartları derken sanki bütün nesem bitti gitti gibi bı his var içimde sizlerde durum nasıl arkadaslar

Bugün aslında yıl başı gecesi ama hiç yeni yıla giriyoruz gibi gelmiyor ne sevinç ne heycan var mutlu evlilik ve 2. Bebeğime hamileyim ama belki maddi sıkıntı belkide covid hayat şartları derken sanki bütün nesem bitti gitti gibi bı his var içimde sizlerde durum nasıl arkadaslar
hepimiz aşağı yukarı aynı şekildeyiz sanıyorum. eh kolay değil çok sıkıntılı ve belirsiz günler atlattık, yeni yıl diyince de bir yandan sevinmek isterken diğer taraftan içimizi yeni yılda daha nelere zam gelecek acaba korkusu sarıyor. Yine de yeni yıla umut dolu temiz bir sayfa gibi bakabiliriz. bakın yeni yıl size taptaze bir hayat getirecek, onun o minicik elleri ayakları tek başına umut dolmaya yeter. neşenizi eksiltmeyin bütün sıkıntılar gelip geçici. Çok şükür bir yılı daha karşılayabiliyoruz bu bile tek başına çok güzel. yeni yılınız kutlu olsun:KK200:

Bide şimdilerde taşındın onunda yorgunluğu üzerinde
E zaten gebesin üstüne 🤷

Hemen hemen herkes aynı durumda. Şundan iki sene önce en azından belli bir coşku seviyesinde beklerdik yeni yılı..şimdi aman yeni varyant çıkmasa bari,aman market fiyatları ucmasa,tuvalet kağıdı mi stoklayayim yoksa havlu peçete mi,altına mi yatırım yapayım dolar mi alayım derdine düştük. Hastanede hasta yatmiyorsak/beklemiyorsak,yiyeceğimiz ve üstümüzde çatimiz varsa daha iyileri için dua edip şükrediyoruz. Başka yapılacak birşey yok cunku:dua::bicak:

ben de her sene ne heveslenirdim, bu sene bütün akşam evde pijamalarla oturdum bi de 11 de yatağa girdim. keyif 0 valla

E çünkü kötü günler geride kaldı sırada daha kötü günler var. Ve herkes bunun farkında… :KK14:

Back
X