Kızlar çok kötüyüm motivasyon eksikliğinden bir türlü başlayamadım diyette ve şu anda 80 kg yum.
Eşim zayıf ve sürekli şakayla karışık dalga geçer durumda benimle.hiç bir kıyafetim olmuyor.bende 44-46 benden kıyafetler alamıyorum çok üzülüyorum halime.motivvasyonum yerinde olması gerekiyor irademinde sağlam olması tabiyki.bıktım artık her karşılaştığım insanların 'ayyy sen kilomu aldın' demelerinden.
Kızlar bana destek olun beraber verelim yeni yıla kadar 15 kg hedefim tabiyki 55 lere ınmek ama ilk hedef yeni yılla 65 kg olarak girmek azimliyim bu sefer ama yanıma beraber yüriyeceğim arkadaş şart
desteklerinizi bekliyorummmm lütfennnnn:26::26::26:
Biri beni durdursun sabah bir elma bir mandalina oglen 2 has.yumurta peynir eti form ara ogunde bir pakete yakin cizi (iste cezalik nokta) aksam 3 kasik pirasa 4adet lahana sarmasi bugun cok yedim yaaa bu arada haftasonu malatya gezisine cikacam pazartesu gorecez offff
canim aslinda yediginde bisey yok ama kahvalti secimin dogru degil bide oglen etiform yerine bi dilim kepekli yada cavdar ekmegi yersen daha tok olursun ve diger ogune ve aburcubura saldirmazsinBiri beni durdursun sabah bir elma bir mandalina oglen 2 has.yumurta peynir eti form ara ogunde bir pakete yakin cizi (iste cezalik nokta) aksam 3 kasik pirasa 4adet lahana sarmasi bugun cok yedim yaaa bu arada haftasonu malatya gezisine cikacam pazartesu gorecez offff
offf off bu saat oldu yeni yatiyorum zaten sabahda erken kalkiyorym. aksam esimin arkadas daveti vardi ordaydik mecburen ama irademi korudum kocaman masallah bana bi diyetteyim dedim ya mecburen az yedim sofra cok guzeldi gozum kaldi ama yok diyince israrda etmediler(((
aksam menu
1kepce corba(yoresel biseydi ne oldugunu pek anlamadim:))
2 yemek kasigi kavurma
2 yemek kasigi pilav
1bardak ayran tadimlik tursu ve misir salatasi tadimlik ama
turk kahvesi ve cayyy
irademi korudum ikramliklar vardi ama hic birini yemedim deryacim sagolsun tarcin sayesinde
simdide bir fincan suya biberiye damlattim ve onu ictim erisin yaglarrrr
günaydın kızlar bugün daha iyiyim(nezle olmuştum)kaynanam gelecekmiş bugün bilmiyorum ne kadar kalır.2 gün sıkı diyet yapmak istiyorum kaynanam gelmese birazda yürüyüş falan yapabilirdim ama neyse.kolay gelsin herkese.byby
offf off bu saat oldu yeni yatiyorum zaten sabahda erken kalkiyorym. aksam esimin arkadas daveti vardi ordaydik mecburen ama irademi korudum kocaman masallah bana bi diyetteyim dedim ya mecburen az yedim sofra cok guzeldi gozum kaldi ama yok diyince israrda etmediler(((
aksam menu
1kepce corba(yoresel biseydi ne oldugunu pek anlamadim:))
2 yemek kasigi kavurma
2 yemek kasigi pilav
1bardak ayran tadimlik tursu ve misir salatasi tadimlik ama
turk kahvesi ve cayyy
irademi korudum ikramliklar vardi ama hic birini yemedim deryacim sagolsun tarcin sayesinde
simdide bir fincan suya biberiye damlattim ve onu ictim erisin yaglarrrr
metebolizmayi hizlandiriyo ve odem attiriyo canim kabizligada iyi geliyo bana cok etki ediyo biraz kacir onu ic kurtarici gibi geliyo ben kullaniyorum canim cogu yerde okudum ve arastirmistim gobege surup sarip yatarsan da sikilastiriyormus onuda deniyecem bakalimBiberiye ne etki yaratiyor tatlim
Kabizliga iyi geliyorsa kullanirim cunku ben kendimi bildim bileli oyle bi rahatsizligim varmetebolizmayi hizlandiriyo ve odem attiriyo canim kabizligada iyi geliyo bana cok etki ediyo biraz kacir onu ic kurtarici gibi geliyo ben kullaniyorum canim cogu yerde okudum ve arastirmistim gobege surup sarip yatarsan da sikilastiriyormus onuda deniyecem bakalim
genelde peynir ve yumurtayı bir arada vermezler listelerde . yaptıgın ne kadar dogru tatlım :) eger dogruluk payı varsa bende sabahları yiyim ikisini bir :)
Bir yumurta ile verildigini gordum ama bu konu ile ilgili tam bi fikrim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?