Yeni yılla kadar 15 kg vericem,varmısınız iddaya

Biri beni durdursun sabah bir elma bir mandalina oglen 2 has.yumurta peynir eti form ara ogunde bir pakete yakin cizi (iste cezalik nokta) aksam 3 kasik pirasa 4adet lahana sarmasi bugun cok yedim yaaa bu arada haftasonu malatya gezisine cikacam pazartesu gorecez offff

mrhb bende aynı durumdayım cnm 80 kiloyum veremıyorum ha bugun ha yarın derken dıyet yapamıyorum ama bugun basladım hedef 20 kg inş azımle hırsla zayıflarız

genelde peynir ve yumurtayı bir arada vermezler listelerde . yaptıgın ne kadar dogru tatlım :) eger dogruluk payı varsa bende sabahları yiyim ikisini bir :)

offf off bu saat oldu yeni yatiyorum zaten sabahda erken kalkiyorym. aksam esimin arkadas daveti vardi ordaydik mecburen ama irademi korudum kocaman masallah bana bi diyetteyim dedim ya mecburen az yedim sofra cok guzeldi gozum kaldi ama yok diyince israrda etmediler(((

aksam menu
1kepce corba(yoresel biseydi ne oldugunu pek anlamadim:))
2 yemek kasigi kavurma
2 yemek kasigi pilav
1bardak ayran tadimlik tursu ve misir salatasi tadimlik ama

turk kahvesi ve cayyy
irademi korudum ikramliklar vardi ama hic birini yemedim deryacim sagolsun tarcin sayesinde

simdide bir fincan suya biberiye damlattim ve onu ictim erisin yaglarrrr

canim aslinda yediginde bisey yok ama kahvalti secimin dogru degil bide oglen etiform yerine bi dilim kepekli yada cavdar ekmegi yersen daha tok olursun ve diger ogune ve aburcubura saldirmazsin
bide canm bisey isteyince yada ogun oncesi mutlaka 2bardak su icerim

günaydın kızlar bugün daha iyiyim(nezle olmuştum)kaynanam gelecekmiş bugün bilmiyorum ne kadar kalır.2 gün sıkı diyet yapmak istiyorum kaynanam gelmese birazda yürüyüş falan yapabilirdim ama neyse.kolay gelsin herkese.byby

canım bende gece 3 e kadar calıştım , 12 gıbı tam yatmaya hazırlandım ki iş yerinden aradılar sorun varmış ofis ortamına bilgisayarla bağlanıp bol stresli saatler geçirdim gece.. az önce de uyandım sabah babannmi ziyarete gideceğiz babamlar yarın memlekete gidiyor diye .. bu hafta cok şişkin hissettiğim için en azından accık yururum kımse uyanmadan dedim .

ama dayanamadım önce noninoni ye bskayım neler varmış :))

dun aksam bende kendıme uogurtlu dıyet corba yaptım ıcıne bırazda tavuk attım hasladım ..

bugun akşam yemeğine de kayın valdemlere davetliyiz inş. erken yemeğe gideriz.

kızlar bugun cok fazla yazamayacagım dısarda olacagım.. birzdan ılık suyumu içip yuruyuse cıkacağım . kahvaltıda zeytın peynır yumurta yemeyı dusunuyorum

gecmiş olsun canım. bol c vitamini..

Slm kizlar bugun kahvaltida birazcik kacirdim oyuzden sadece aksama az biseyler yerim. Yesil cayla geciririm gunumu buarada gecen sene bi kur denemistim tarcin ve bal isterseniz bakabilirsiniz zayiflama kurlerinde ise yaramisti baya

Biberiye ne etki yaratiyor tatlim

mrb kizlar bugun esim evde o yuzden yazamiyorm birak elinden teli diye kiziyo( bide oglumun istekleri hic bitmiyo onla ugrasiyorum ogunleri aksam yazarm ama reglimi bekliyorum insallah hakim olcam bugumde kendime...

Biberiye ne etki yaratiyor tatlim
metebolizmayi hizlandiriyo ve odem attiriyo canim kabizligada iyi geliyo bana cok etki ediyo biraz kacir onu ic kurtarici gibi geliyo ben kullaniyorum canim cogu yerde okudum ve arastirmistim gobege surup sarip yatarsan da sikilastiriyormus onuda deniyecem bakalim

Kabizliga iyi geliyorsa kullanirim cunku ben kendimi bildim bileli oyle bi rahatsizligim var

Gelelim bugune sahane bir malatya gezisindeyi. Cok guzel bir kahvalti ekmeksiz peynir yumurta zeytin bir adet borek aksamda izgara salata ama biraz fazla izgara pazartesi halim harap

bugünkü yediklerim;

kahvaltı:
bir kibrit kutusundan kücük peynir,
bir bucuk dilim köy ekmegi,
iki zeytin,
bir yumurta,
salatalık..

arada yine nescafe eşliginde altı adet eti burcak

akşam:
3 kaşık pirinç pilavı,
4 kaşık sebze yemeği,
salata

slm kızlar , bugun hep dışardaydık yeni geldik, sabah 1 saat yuruyus yaptım superdi eve gelince kahvaltıda 1 bardak kefir, 1 kucuk yumurta çok az yani kibrit kutusunun bile yarısı kadar peynir 6 tane zeytin yedim ..iyi bir kahvaltı yapmadım cunku kayınvaldeme yemeğe davetliydik.. saat 3 gıbı acıkınca 3 parca atltınbaşak tahta biskuvilerden atıstırdım. 5 bucuk gibi yemek yedik, mercimek corbası, 2 kaşık fasulye yemeği, 2 tane fırında kofte patates, bir de yoğurtlu biber kozlemesi vardı ve salata yedim.
çayın yanında da yulaflı bıskuvili hafif bir tatlı yapmışlardı herkes 2 dilim yedi ben de gozumde kalmasın diye 1 dilim yedim valla tadı damagımda kaldı ama napiyim hemen tabağı mutfaga goturdum gozumun onunden kaldırmak için .

saat 9 gıbı de biraz üzüm yedim.

yarın ailem memlekete gidiyor , sabah evden cıkacağız havaalanına o yuzden yuruyus yapamayacağım ama ogleden sonra gelip zumba falan lesli yapmayı pşanlıyorum evde.

günaydın arkadaşlar,bende bi ara diyetisyen yardımı almıştım sabah kahvaltısı için
1 yumurta,1 kk peynir,5 zeytin,3 ince dl tambuğday çavdar yada kepekli ekmek,1 tl bal,reçel yada pekmez vermişti.

yumurta olmadığı günlerdede 2 kk peynir demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…