Yeni yılla kadar 15 kg vericem,varmısınız iddaya

Bu duruma en cok ben sevindim sanrm :))

gunaydin kizlar dun aksam yazamadim evde bi suru isim vardi disari ciktik arkadaslar geldi cok kacirdim yedimde yedim cok suclu hissediyorum kendimi ama toparliyacam dogumdan sonra 78 de kalmistim ve 70 e kadar iki ayda cok guzel gitmisti simdi ne oldu bana diyorm yaaa reglim bugun yarin yaa ondan galiba((( ne yapcammm benn

kahvalti
bir dilim ekmek
zeytinyagli peynirli karisik salata
bir yumurta

Canim bende 79 kiloyum ve ben de 65 olsam hersey cok guzel olacak.. ben de varim !

kızlar slm , bugun ailem gitti uff ev çok sessiz ve ıssız eşimde az önce maç izlemeye çıktı ayy birden çok yalnız hissettim..
neyse işte bu sabah erkenden uyanıp evden cıktıgımız için yuruyus yapamadım , kahvaltı yapıp babanneme cıktık.
kahvaltıda 2 kucucuk yumurta, 1 ısırık peynir ve 6 zeytin yedim 2 yarım ceviz yedim.
tarçınlı ve karanfilli suyumu içip evden çıktık.
babannemde çay içtim sadece pastalar falan koydular ama yanaşmadım kahvaltı yeni yaptık dedik :) çikolata tuttular 1 tane aldım
öğleden sonra 1 didi içtim.
saat 4 gibi de etli bamya yemeği yaptım ve yarım kase yogurtla 1 tabak yedim. yanında 1 bardak bergamot aromalı didi içtim.
sonra biraz uyumus kalmısım kanepede uyandım kan şekerim mi düştü nedir birden yeme isteği duydum , mutfaktan yaban mersini kurusu aldım yarım avuc falan yedim.
şimdi de kefir içiyorum .
inşallah planım eşim gelmeden lesli ile yuruyup yarın ki kıyafetlerimizi hazırlamak.

selam mervecim, başlığın ilgimi çekti, ben de yeni yıla kadar 10 kilo vermek istiyorum, kilomuz yakın senle, yaşın ve boyunu da öğrenebilir miyim? kolay gelsin hepimize..

bugün ipin ucu biraz kaçtı sanırım.eşimle otururken napsak diye düşündük ve aklımıza spile çıkmak geldi ki ölüüümm ölüüümm yükseklik korkusu olan için hele ki :) ee bişeyler hazırlayamadım haliyle dağın tepesinde yense yense simit peynir eşliginde çay olurdu(ancak çay yapabildim evde).dönerkende kayınvalidem yanına çiğköfte almış marul falan.ayran bide kaçtı kantarın ucuu :// yarın telafi edicem ama

alın bendende o kadar.misafir tüm düzeni bozuyor.kaynanam ve kaynım geldi bugün haliyle menü zengin iştahda çok olunca.1 kilo kesin verdim ama fazlasını bilmiyorum.yarın sabahı iple çekiyorum tartı için

Günaydınnn kızçelerrrr hafta sonu mısafır yoğunluğundan gıremedımmmm

21 ekim pazartesi 87.300
28 ekim pazartesi 85.000(hatta pijamasız 84.700)
haydi kızlar bu hafta benden 2.300 gram gitmiş yarışa devam.

Başlangıç kg:80
buhaftaki kg:78
fark:2 kg

hafta sonu kaçamaklarından kılo fazla veremedımm

gunaydin herkese...
bravo vallahi 2300 gr ne demek :26:

ben katilali 1 hafta olmadi ama kilo bildirimimi yapayim..oglen yedigim onca seyden sonra aksam bir sey yemedim baslangic 81
29 ekim: 80.5

giden 500 gr

gunaydin herkese...
Bravo vallahi 2300 gr ne demek :26:

Ben katilali 1 hafta olmadi ama kilo bildirimimi yapayim..oglen yedigim onca seyden sonra aksam bir sey yemedim Baslangic 81
29 ekim: 80.5

giden 500 gr

olsun 500gr hiç vermemekten iyidirrr :) devammmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…