Yeni yılla kadar 15 kg vericem,varmısınız iddaya

slm kızlar bugün doktora gittim o yüzden yazamadım kusura bakmayın çarşamba ve perşembe tekrar gideceğim beni listeden çıkarmayın ben burdayım doktor işim çıktığı için giremedim

bayanlar yarın tatıl ben olamayabılırımmmmm günlüğümüzü yanlız bırakmayın

diyetleriniz nasıl gıdıyor kızlarrr, kimselerde yok bugun

diyeti bugün uygulayamadım canım hastaneye gidince kahvaltı yapamadım malüm kan tahlili verdim hastanede simit yedim bide tok karnina kan verdim eve geldiğimdede yatıp uyumuşum şimdi uyandım

diyeti bugün uygulayamadım canım hastaneye gidince kahvaltı yapamadım malüm kan tahlili verdim hastanede simit yedim bide tok karnina kan verdim eve geldiğimdede yatıp uyumuşum şimdi uyandım

hayrolla canım önemlı bır rahatsızlık yoktur inşş

ogleden sonraki arada hurmayla yapilmis tatli ve cay

aksam
1kase corba
2 tane icli kofte
boool salata

slm kızlar bugün doktora gittim o yüzden yazamadım kusura bakmayın çarşamba ve perşembe tekrar gideceğim beni listeden çıkarmayın ben burdayım doktor işim çıktığı için giremedim
gecmis olsun canim allah sifa versin

ps3 sevdasına diyeti salladm gibi sanki :/

kahvaltı niyetine 1simit 1 ayran
akşam yemeginde de sebze yemegi yogurt ve bir dilim köy ekmegi
tabi kahvaltıdan aksama kadarda kokusuna dayanamayıp yedigim kücük bi kase cilekli puding

selam kızlar
kahvaltıda yediklerimle başlamak istiyorum:
bir dilim köy ekmegi(ki tamam lezzetli falan ama kilo verme konusunda ıı ıhh)
bir zeytin
bir kibrit kutusu büyüklüğünde peynir
salatalık

iki saat sonra:
form bisküvisi eşliğinde nescafe

Merhaba başlığın içimi kipir kipir etti bende size katilmak istiyorum bugun basladim kacamak da yaptim komsu muhallebi getirdi bende yedimsabahda nesfit süt karisimi yedim spor yaptim kilom 78.6 bakalim kac kilo verecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…