baslangic 81 suan 80.200 hic yoktan iyidir sanirim su malatya gezisi olmasaydi
kızlar günaydın , biliyorsunuz geçtiğimiz hafta hep şişliğimden ve kabızlığımdan bahsediyordum, 1 haftadır yediğimi içtiğimi içimde saklıyorum
ama diyeti bırakmamaya gayret ettim evet çok sıkı yapamadım ama hafta sonu sporumu yaptım ama evdeyken su içmediğime dikkat ettim
en son size 71,9 demiştim bu sabah tartıldım 71,8 ..100 gr verdim ama içimde 1-2 kilo fazlalık var. bu hafta daha da dikkat edersem inş bağırsak düzenim bu hafta iyi olursa önümüzdeki hafta 70 yazacağım.
bir de acaba diyorum ben 6 kilo civarı verdim ya hani kilo bir süre hızlı gider sonra birden durru rejime devam ettiğin halde gitmez ama devam edince birden yine gitmeye başlar derler ya bende onun gibi mi oldum ..
gunaydin kizlar
baslangic kilo 71.900
bugun: 70.400
canım sen bıze 71 dememişmiydin kılonu ben yanlış hatırlıyorumda olabılır :44: 100 gr cok az bu hafta cok cok dıkkatlı ol yeşil çay iç arada form caylarından iç kabızlığındanda kurtulmuş olursunn
yok Mervecim 71.9 du hatta Gamze ile aynıydık ..
günde 3-4 bardak yeşilçay içiyorum
her akşam yatmadan 2 form çay içiyorum
bende ki biraz psikolojik bir rahatsızlık, ibs-hassas bağırsak sendromu azcık strese gireyim vucut dengem bozuluyor. cok hassasım.
hatta hatta kendi kefirimi mayalayıp hergün kefir içmeye çalışıyorum.
bu hafta biraz daha dikkat edeyim dediğin gibi.
kızlar günaydın , biliyorsunuz geçtiğimiz hafta hep şişliğimden ve kabızlığımdan bahsediyordum, 1 haftadır yediğimi içtiğimi içimde saklıyorum
ama diyeti bırakmamaya gayret ettim evet çok sıkı yapamadım ama hafta sonu sporumu yaptım ama evdeyken su içmediğime dikkat ettim
en son size 71,9 demiştim bu sabah tartıldım 71,8 ..100 gr verdim ama içimde 1-2 kilo fazlalık var. bu hafta daha da dikkat edersem inş bağırsak düzenim bu hafta iyi olursa önümüzdeki hafta 70 yazacağım.
bir de acaba diyorum ben 6 kilo civarı verdim ya hani kilo bir süre hızlı gider sonra birden durru rejime devam ettiğin halde gitmez ama devam edince birden yine gitmeye başlar derler ya bende onun gibi mi oldum ..
Başlangıç kg:80
buhaftaki kg:78
fark:2 kg
hafta sonu kaçamaklarından kılo fazla veremedımm
bence çok iyi merve tebrikler:)
kızlar benim metebolizmam çok hızlı çalışıyo.dikkat ettiğim anda çok hızlı kilo veriyorum haftada 3,5 kilo vermişliğim var.
ama bi o kadarda çok hızlı kilo alıyorum haftada 3 kilo almışlığım var
yemek düzenimi bu yaşa kadar bi türlü düzenleyemedim.geçen yıl gittiğim diyetisyen hedef kilomuza ulaştıktan sonra 2 yıl o kiloyu korursak o bizim sabit kilomuz haline dönüşür demişti.bu sefer gerçekten artık 70 li kilolara düşmek istiyorum.
bu hafta bu topik sayesinde çok motive oldum merve sana çok teşekkür ediyorum sıkı kurallarından dolayı:)
olabilir canım 6 kilo vermişsin vucut genellikle bi duruş yaşıyo bi miktar kilo verdikten sonra.insan bünyesi diyettende sıkılıyoruz.ama hafif hafif yavaş yavaş olursa bence biraz daha gider canını sıkma.alışkanlıkları tekrar gözden geçir.
beyaz ekmek yerine tam buğday,kepek yada çavdar ye.akşam 7 den sonra meyve dahi olsa bişey yeme.
biraz kilo verdikten sonra genellikle bağarsaklarda yavaş çalışıyo sabah kalktığında 2-3 kuru kayısı yiyebilirsin.
hergün sofranda protein olsun en çok protein kırmızı et,balık,beyaz etde var.sonrada yumurta ve peynirde var.benim diyetisyenim o gün sadece sebze yemeği yediysen yemeğin yanında peynir yada yumurtada ye demişti.protein vucucu ateşler tokluk hissi verir çünkü.ay çok konuştum herkese kolay gelsin:)
kızlar herkesi tebrik ediyorum ,inanın ben veremediğim için üzülüyorum ama sizin adınıza da seviniyorum ..
bu hafta da bırakmayacağım inş bakalım 70 i görecek miyim ..bu ay sonuna kadar hedefim 66 inşallah ..
şu an koca kupa yeşilçay biberiye cubuk tarcın papatya çayı içtim.
öğleye kadar suya devam edeceğim.
Kızlar çok kötüyüm motivasyon eksikliğinden bir türlü başlayamadım diyette ve şu anda 80 kg yum.
Eşim zayıf ve sürekli şakayla karışık dalga geçer durumda benimle.hiç bir kıyafetim olmuyor.bende 44-46 benden kıyafetler alamıyorum çok üzülüyorum halime.motivvasyonum yerinde olması gerekiyor irademinde sağlam olması tabiyki.bıktım artık her karşılaştığım insanların 'ayyy sen kilomu aldın' demelerinden.
Kızlar bana destek olun beraber verelim yeni yıla kadar 15 kg hedefim tabiyki 55 lere ınmek ama ilk hedef yeni yılla 65 kg olarak girmek azimliyim bu sefer ama yanıma beraber yüriyeceğim arkadaş şart
desteklerinizi bekliyorummmm lütfennnnn:26::26::26:[/QUOT
canım aynen bende öyleydim ama bir yerden başlamak lazım bugün diyetimin 3.günü kilom74 hedefim 59 inşallah başarırız her hafta kaç kilo verdiğimi veya veremediğimi paylaşırım. sizde paylaşırsanız sevinirim birbirimize destek vererek başaracağımıza inanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?