tebrıkler ,800gr için bu hafta daha azımle inş
Kızlar çok kötüyüm motivasyon eksikliğinden bir türlü başlayamadım diyette ve şu anda 80 kg yum.
Eşim zayıf ve sürekli şakayla karışık dalga geçer durumda benimle.hiç bir kıyafetim olmuyor.bende 44-46 benden kıyafetler alamıyorum çok üzülüyorum halime.motivvasyonum yerinde olması gerekiyor irademinde sağlam olması tabiyki.bıktım artık her karşılaştığım insanların 'ayyy sen kilomu aldın' demelerinden.
Kızlar bana destek olun beraber verelim yeni yıla kadar 15 kg hedefim tabiyki 55 lere ınmek ama ilk hedef yeni yılla 65 kg olarak girmek azimliyim bu sefer ama yanıma beraber yüriyeceğim arkadaş şart
desteklerinizi bekliyorummmm lütfennnnn:26::26::26:[/QUOT
canım aynen bende öyleydim ama bir yerden başlamak lazım bugün diyetimin 3.günü kilom74 hedefim 59 inşallah başarırız her hafta kaç kilo verdiğimi veya veremediğimi paylaşırım. sizde paylaşırsanız sevinirim birbirimize destek vererek başaracağımıza inanıyorum.
CANIM HOŞ GELDİN ÖNCELİKLE,BİZ BURDAN KILOLARIMIZI HER PAZRTESİ PAYLAŞIYORUZ ZATEN SENDE PAYLAŞABILIRSIN TABİYKİİ
yuzdelik hesabi acikliycaktin canim?bu arada baslangic 82.8 suan 81.6
ooo güzel kılo kaybı tebriklerrrr
Duzeltme yapiymm tuvalete grdm cktm icimdekilerden kurtulnca 81.4 :Oooo güzel kılo kaybı tebriklerrrr
:)) boyle de devam etcek insallah
duzeltme yapiymm tuvalete grdm cktm icimdekilerden kurtulnca 81.4
81,4 olarak aldımm kaydı haberin olsun
merve , özelden nasıl mesaj atılıyor. Bebek için bir şeyler soracağım sen aşılama falan olmuş muydun rehim filmi çektirmiş miydin sanrıım ebn bugun regl oluyorum. Bu durumda çarşamba kontroller için doktora gideceğim.
günaydın azimli bayanlar
mervecim bende aranıza katılmak istiyorum haftaya pazartesi vereyim ölçülerimi
canım bana özel msj gelmedı ama
isim yaş başlangıç kg
merve 28 80
duman 28 71,9
hulya32 32 81
noninoni 27 71
rehbermelek 27 87,3
tombık 27 74
masumyüzlü 28 88
minikiks 24 83
seylagazi 81
haylazz 23 99
listedeki alttan 5 kişi bildirim yapmamıştır onları bekliyoruzzzzz
Slmm kizlar dun yigenim dogum ginu vardi biraz kacirdim ama ins bu hafta daha dikkatli olucam gecen hafta65dim bugun 64.5 ciktim bunada sukur:)))
Yenı gelen arkadaslar ben 10 kısıden fazlasını ıdare edemem dıye 10 kişi almıştım lısteye ama 4 kışı hiç ortalıkta yokk onlar gelmesse sızın kıloları haftaya eklerım olmazmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?