Bugün çok yoğunum canım ..ara ara telden bakip yazmaya çalışıyorum size..ama yoğunluk güzeldir biraz kafamı dağıtıyor. .sen nasılsın dün doktora neden gittin hayırdır geçmiş olsun canim
Tesekkur ederim tatlım.biyopsi oldum nodüllerim varda iyi huylu mu kötü huylumu ögrenmek için
günaydın haylazcım nasılsın,yüzünden gülücükler hiç eksık olmuyor MAŞŞ
O hipertiroid ozaman benim ne olduğuda belli değil :))Geçmiş olsun canim..benim görümcem de var çok hızlı çalışıyor çabuk sinirleniyor ve ne yerse kilo almıyor kötü huylu değilmiş ama sürekli kontrol ettiriyor. .
öğle yemeğim
yarım tabak fırında patates
yarım kase cacık
yarım dilim ekmek
öğle yemeğim
yarım tabak fırında patates
yarım kase cacık
yarım dilim ekmek
AZ ÖNCE 7 dilim hindi salam (çok kalorili değil) azıcık ekmek ve 1 nesgafe yedim/içtim.yola çıkacağım kızlar memlekete gidiyorum yolda yiyemem o yüzden yedim ve bir saat sonra da 1 haşlanmış yumurta yerim
Allah kabul etsin canım. .Ben bugün hiç giremedim hemen menümü yaziiim:) bugün oruçluydum Allah kabuletsin:)
Sahur: 1kepekli tost
1mandalin
Domates,salatalık
Light ıce tea
Iftarda: karışık ızgara
Mercimek çorbası
Salata
Brazöncede aşûre yedimm
bende iyiyim canım ne olsun çalışmaya devamiyiyim canım kilo verdikce yüzüm gülüyo canım sen nasılsın biraz ihmal ettim anneme gidiyorum bu aralar gelen giden oluyo o yüzden ihmal ettim biraz
Günaydın kızlar. Sabah erken uyandım yürüyüş bandında 20 dakka yürüdüm kahvaltıda nesfit yedim..
canım sabah ise gelmeden yapılabilecek en kolay kahvaltıAyy o nesfiti nasıl yiyosunuz sürekli bi saatten sonra bayıyo beni.bu arada günaydın herkese :)
canım sabah ise gelmeden yapılabilecek en kolay kahvaltı
😊 onu yiyince öğlen kadar acikmiyorum is yerinde ama evde olunca yiyemiyirum açıkçası çünkü evden iştahını kontrol edemiyorum ..
ayy o nesfiti nasıl yiyosunuz sürekli bi saatten sonra bayıyo beni.bu arada günaydın herkese :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?