Yeni yılla kadar 15 kg vericem,varmısınız iddaya

Bugün çok yoğunum canım ..ara ara telden bakip yazmaya çalışıyorum size..ama yoğunluk güzeldir biraz kafamı dağıtıyor. .sen nasılsın dün doktora neden gittin hayırdır geçmiş olsun canim

Tesekkur ederim tatlım.biyopsi oldum nodüllerim varda iyi huylu mu kötü huylumu ögrenmek için

Günaydın kızlar .anca girebildim.

kahvaltım

1 yeşil elma
yarım dilim ekmek
3 dilim hindi salam

Son düzenleme:
Tesekkur ederim tatlım.biyopsi oldum nodüllerim varda iyi huylu mu kötü huylumu ögrenmek için

Geçmiş olsun canim..benim görümcem de var çok hızlı çalışıyor çabuk sinirleniyor ve ne yerse kilo almıyor kötü huylu değilmiş ama sürekli kontrol ettiriyor. .

Öğle yemeğini yemiş bulunmaktayım
1 adet tavuk budu
Yarım kase domates salatalık marul salatası
1 kepçe haşlanmış rendelenmiş lahana
1 ayran. .

Geçmiş olsun canim..benim görümcem de var çok hızlı çalışıyor çabuk sinirleniyor ve ne yerse kilo almıyor kötü huylu değilmiş ama sürekli kontrol ettiriyor. .
O hipertiroid ozaman benim ne olduğuda belli değil :))

öğle yemeğim

yarım tabak fırında patates
yarım kase cacık
yarım dilim ekmek

AZ ÖNCE 7 dilim hindi salam (çok kalorili değil) azıcık ekmek ve 1 nesgafe yedim/içtim.yola çıkacağım kızlar memlekete gidiyorum yolda yiyemem o yüzden yedim ve bir saat sonra da 1 haşlanmış yumurta yerim

öğle yemeğim

yarım tabak fırında patates
yarım kase cacık
yarım dilim ekmek

AZ ÖNCE 7 dilim hindi salam (çok kalorili değil) azıcık ekmek ve 1 nesgafe yedim/içtim.yola çıkacağım kızlar memlekete gidiyorum yolda yiyemem o yüzden yedim ve bir saat sonra da 1 haşlanmış yumurta yerim

Iyi yolculuklar canım afiyet olsun..

Kızlar akşam kepekli bulgur pilavı yedim..1-2 kaşık zeytin yağı ile 4 yeşil ve sarı biberi küçük kucuk dograyip ekledim 5-6 tane mantarı ekleyip biraz kepekli pirinç ekledim ve tuz su demlendi süper oldu sanırım kalorisi de çok değildir demlendi sizce kaç kaloridir? .siz ne yaptiniz?

Ben bugün hiç giremedim hemen menümü yaziiim:) bugün oruçluydum Allah kabuletsin:)

Sahur: 1kepekli tost
1mandalin
Domates,salatalık
Light ıce tea

Iftarda: karışık ızgara
Mercimek çorbası
Salata

Brazöncede aşûre yedimm

Allah kabul etsin canım. .

Günaydın kızlar. Sabah erken uyandım yürüyüş bandında 20 dakka yürüdüm kahvaltıda nesfit yedim..

iyiyim canım kilo verdikce yüzüm gülüyo canım sen nasılsın biraz ihmal ettim anneme gidiyorum bu aralar gelen giden oluyo o yüzden ihmal ettim biraz
bende iyiyim canım ne olsun çalışmaya devam
Günaydın kızlar. Sabah erken uyandım yürüyüş bandında 20 dakka yürüdüm kahvaltıda nesfit yedim..

bende bugun nesfıt yedım ılk defa dedıgınız gıbı ballı bademlı aldım nesfıttı kuru yedım uzerıne sut ıctım yumuşayınca yıyemıyorumda

Ayy o nesfiti nasıl yiyosunuz sürekli bi saatten sonra bayıyo beni.bu arada günaydın herkese :)

Ayy o nesfiti nasıl yiyosunuz sürekli bi saatten sonra bayıyo beni.bu arada günaydın herkese :)
canım sabah ise gelmeden yapılabilecek en kolay kahvaltı
😊 onu yiyince öğlen kadar acikmiyorum is yerinde ama evde olunca yiyemiyirum açıkçası çünkü evden iştahını kontrol edemiyorum ..

Öğle yemeği yedim 😊
1kase marul havuç kırmızı lahana domates
Salatalık salatası
1 kase barbunya pilaki
Ayran..
Bide Türk kahvesi içtim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…