Öğle yemeği yedim 😊
1kase marul havuç kırmızı lahana domates
Salatalık salatası
1 kase barbunya pilaki
Ayran..
Bide Türk kahvesi içtim .
Mrb hanmlar bnde sizinleyimm mervecm ayni kaderi yasioz bnmde esim bndn zayiff bn 78kilo 164boy verebildgm kadar vermk istiormm bana lutfn yardmm edin calisiorum masa basi 8-6 off artik saglikli fit yasamak istiorum
Mrb hanmlar bnde sizinleyimm mervecm ayni kaderi yasioz bnmde esim bndn zayiff bn 78kilo 164boy verebildgm kadar vermk istiormm bana lutfn yardmm edin calisiorum masa basi 8-6 off artik saglikli fit yasamak istiorum
evet bencede çalışırken avantaj yanlız hareketsizlikte çok kötü bende bu hafta günde 2.5 3 lt su içerek başladım yemek düzenimi sağlamaya çalışıyorum akşam yemim diyorum çocuklarım çok iştahlı onlara hazırlayınca bende dayanamıyorum artık kendime dur demem lazımhosgeldin aramıza Esracım.. bende sabah 8 bucuk aksam 6 calısıyorum ve hıc spor yapamıyorum , akşamları dayanamayıp bende eşime eşlik ediyorum ve ekmek arası kofteler ayvalık tostları yerdim gece yatmadan , inana gece uyanınca bile mutfaga kendimi atar hemen tatlı ne var acaba diye bakardım... iş yerinde ogle yemegıne gelen tatlıları hiç es gecmezdim begenmediğimi bile alıp 1-2 catal tadına bakardım..
sonra şunu farkettim napıyorum ben , bu hayatta hiç bir şey emeksiz olmuyor ki , yemiycem artık iş yerinde tatlı yemeyeceğim.
sabah evden nesfit yiyip cıkacagım bazı gunler yumurta haslayıp yıyeceğim
oglene kadar da acıkırsam 1 meyva yada yogurt yıyeceğim dedım ve ogle yemeğimde de oyle herseye saldırmayacagım inan resmen saldırıyordum ya herseyden alıp tepsımı dolduruyordum şimdi alıştım salatayla corbayla doymayı yemek ustune meyva yememeyı yemekte tatlı almamayı meyvayı ise saat 3-4 gıbı ara ogunde yemeyı. boylece ıs yerınde yemeğim duzene gırdı.
ve bu duzeni sevmeye basladım bir de spor yapmaya baslasam soyle duzenli ne kilo verilir var ya .
ha ne diycektim bu sefer hafta sonları evde miyim aaa kendimi tutamıyorum 10 dakkada bir buzdolabını acıyorum , anladım ki işe gelmek zayıflamak için buyuk bir nimetmiş , hayatımı duzene sokuyormus.
once yapabileceğin sekılde hafta içini duzene sok kardeşim ..
evet bencede çalışırken avantaj yanlız hareketsizlikte çok kötü bende bu hafta günde 2.5 3 lt su içerek başladım yemek düzenimi sağlamaya çalışıyorum akşam yemim diyorum çocuklarım çok iştahlı onlara hazırlayınca bende dayanamıyorum artık kendime dur demem lazım
hosgeldin aramıza Esracım.. bende sabah 8 bucuk aksam 6 calısıyorum ve hıc spor yapamıyorum , akşamları dayanamayıp bende eşime eşlik ediyorum ve ekmek arası kofteler ayvalık tostları yerdim gece yatmadan , inana gece uyanınca bile mutfaga kendimi atar hemen tatlı ne var acaba diye bakardım... iş yerinde ogle yemegıne gelen tatlıları hiç es gecmezdim begenmediğimi bile alıp 1-2 catal tadına bakardım..
sonra şunu farkettim napıyorum ben , bu hayatta hiç bir şey emeksiz olmuyor ki , yemiycem artık iş yerinde tatlı yemeyeceğim.
sabah evden nesfit yiyip cıkacagım bazı gunler yumurta haslayıp yıyeceğim
oglene kadar da acıkırsam 1 meyva yada yogurt yıyeceğim dedım ve ogle yemeğimde de oyle herseye saldırmayacagım inan resmen saldırıyordum ya herseyden alıp tepsımı dolduruyordum şimdi alıştım salatayla corbayla doymayı yemek ustune meyva yememeyı yemekte tatlı almamayı meyvayı ise saat 3-4 gıbı ara ogunde yemeyı. boylece ıs yerınde yemeğim duzene gırdı.
ve bu duzeni sevmeye basladım bir de spor yapmaya baslasam soyle duzenli ne kilo verilir var ya .
ha ne diycektim bu sefer hafta sonları evde miyim aaa kendimi tutamıyorum 10 dakkada bir buzdolabını acıyorum , anladım ki işe gelmek zayıflamak için buyuk bir nimetmiş , hayatımı duzene sokuyormus.
once yapabileceğin sekılde hafta içini duzene sok kardeşim ..
evet bende artık sağlıklı ve fitt olmak istiyorum ...neden olmayalım ki
herkese selamlarrrr
Bugün de orucum o yüzden tüm gün yazmadım şmdi yaziim:)
sahurda:
Kepekli tost
2dilim hellim peyniri
2-3çatal kadar döner
1tane ekler
light ice tea
ıftar:
1kase mercimek çorbası
1tane kırmızı biber dolması
light yoğurt
light ice tea
Herkese selamlarrrr
Bugün de orucum o yüzden tüm gün yazmadım şmdi yaziim:)
Sahurda:
kepekli tost
2dilim hellim peyniri
2-3çatal kadar döner
1tane ekler
Light ice tea
Iftar:
1kase mercimek çorbası
1tane kırmızı biber dolması
Light yoğurt
Light ice tea
allah kabul etsin canımcım afiyet olsun :)
Âmin canlarımAllah kabul etsin canım
kızlar memleketteyim bugün-yarın diyet falan yalan oldu.çok yemedim bugün ama çikolata ve bisküvi yedim sadece .
akşam yemeğini daha yemedim hamsi var yemekte.
annem yediriyor yemesem kızıyor küsüyor meçbur yiyorum .yarın da pek uyamayacağım diyete
İki Haftada nasıl zayıflayabilirim bana yardım edin 3 yada 4 kilo versem yeterli :44: :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?