günaydın kızlarr daha kahvalttı yapmadım bır kase nesfıtt 200 ml süt kahvalttım
Âmin canlarımteşekkürederimmmm
Tatlım çikolata bisküvi yeme ama annenin yemeklerinden ye nolcak, hele hamsiiii ohhhh mis gibi walla ben her hafta yiyorum balık çok faydalı diyette de çok iyi hamsiden bişi olmaz
Bu arada hamsi demişken kızlar ben hamsiyi Mısır ununa bulayın fırın tepsisine diziyorum hiç yağsız fırında yapıyorum hem az kalorili hemde çıtır çıtır mükemmel oluo gönül rahatlığıyla yiyebiliriztavada hem çok yağlı oluyo diye hemde etraf batıyor die malum
günaydın kızlarr daha kahvalttı yapmadım bır kase nesfıtt 200 ml süt kahvalttım
işiniz zor canım ya özeller öyle neyazı kigünaydın merve, birsen , kızlarrr .. ,
bende nesfit yedim sabah ama dün akşam kaçamak yaptım ve çok pişmanım
midem de alışmış artık abur cubur yememeye dün azcık bende heveslendim dizi islerken yedim ..cips ve yaş pasta kenarından aldım bide kola içtimufff çok utandım şimdi bunları yazarken
sanırım ben yine strese girdim dün o yüzden yemeye başladımeşim varikosel ameliyatı olcak sonunda kabul etti ama istanbul medicana özel hastaneye muayene oluyordu doktoru orda uff ya ameliyat fiyatını sorduk demesinler mi 4500 tl sanki kalp ameliyatı yapacaklar ..
Başka bir hastane arıyorum arkadaslar sizin bilginiz var mı daha uygun ama medicana kalitesinde bir yer. Güya özel sigortamız var hiç birşey karşılamıyorlar muayeneyi zor karsılıyorlar. Sizin tanıdığınız bildiğiniz birileri de ameliyat olduysa bana yol gösterir misiniz?
arkadaslar hangi diyeti yapiosnz sizler bn az yemeye calisiorumm genlde
Bnde az yemeye calisiorum
kızlar bende az yemeye çalışıyorum , ben bir kaç haftadır çikolata da yiyorum arada ama 1-2 kara %80 bitter çikolatalardan.
Zayıflayıp aynı kiloda kalmayı hayat tarzı haline getirmemiz gerekiyor ben cok korkuyorum tekrar verdiklerimi alacagım diye ..
Yavas yavas verelim ama hıc almayalım .. Yani 1 hafta 1 kilo veriyorsa 2. Hafta bunu koruyalım 1 hafta verip 2. Hafta 1 kilo almaktansa 2 kafta koruyalım yeterki verdiğimiz kiloda kalalım.
Ben su içmeyi unutuyorum sizden rica su içmek için birbirimizi uyaralım mı gün içerisinde her birimiz en az 1 kere su içmeyi unutmayalım kızlar diye mesaj yazalım ne dersiniz ?
ogle yemeğimde ;
yarım kase kadar domates corbası
1 mezgit
salata
1-2 kasık yesil fasulye zeytinyaglı
ayran
mrb kizlar beni ozlediniz mi:)) uzun zamandir yazamadim cok yogundum ama bugun kaldigim yerden devam.. bide yuruyuse basladim hadi bakalim tempooooo:))
geldim cnm cok ozledim sizleri misafir vardi deryacm bide kpss ye ve alese hazirlaniyorm ev isi cocuk derkenÖzledik tabisi de nerelerdesin sen Gamze.. yürü canım bende hafta sonu yuruyeceğim inş. hafta içi iş malum tum gun masa bası otur.
geldim cnm cok ozledim sizleri misafir vardi deryacm bide kpss ye ve alese hazirlaniyorm ev isi cocuk derken( cok yoruldum. kilom 70.9ama artik kacamak yok bisuru ciciler aldim ve hepsini ozellikle dar aldim o yuzden sporada basladim artik canim huzur geldi icime. bide yeni arkadas cevresi edindim ayyy hepsi zayif ve cok bakimli o yuzdende hirslandim bugun sifir kacamak ve 35dk tempolu yuruyus ve spor..:)hadi bakalim hayirlisi insallah zayiflarizz hep beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?