Yeni yılla kadar 15 kg vericem,varmısınız iddaya

günaydın kızlarr daha kahvalttı yapmadım bır kase nesfıtt 200 ml süt kahvalttım
 

canım ya hıc yag koymadan fırında cıtır cıtır nasıl yapıyorsun vallahi ben hep pişmiş olarak tava hamsi alıyorum isteyince eve getiriyorlar ama o da sonucta tavada yagda pişiyor kalorisi olur.
 
günaydın kızlarr daha kahvalttı yapmadım bır kase nesfıtt 200 ml süt kahvalttım

günaydın Merve, Birsen , kızlarrr .. ,

bende nesfit yedim sabah ama dün akşam kaçamak yaptım ve çok pişmanım

midem de alışmış artık abur cubur yememeye dün azcık bende heveslendim dizi islerken yedim ..cips ve yaş pasta kenarından aldım bide kola içtim ufff çok utandım şimdi bunları yazarken

sanırım ben yine strese girdim dün o yüzden yemeye başladım eşim varikosel ameliyatı olcak sonunda kabul etti ama istanbul medicana özel hastaneye muayene oluyordu doktoru orda uff ya ameliyat fiyatını sorduk demesinler mi 4500 tl sanki kalp ameliyatı yapacaklar ..

başka bir hastane arıyorum arkadaslar sizin bilginiz var mı daha uygun ama medicana kalitesinde bir yer. güya özel sigortamız var hiç birşey karşılamıyorlar muayeneyi zor karsılıyorlar. sizin tanıdığınız bildiğiniz birileri de ameliyat olduysa bana yol gösterir misiniz?
 
işiniz zor canım ya özeller öyle neyazı ki Istanbulda yasamadıgım için billemıyorum tabı hastanellerı
 
kızlar bende az yemeye çalışıyorum , ben bir kaç haftadır çikolata da yiyorum arada ama 1-2 kara %80 bitter çikolatalardan.
zayıflayıp aynı kiloda kalmayı hayat tarzı haline getirmemiz gerekiyor ben cok korkuyorum tekrar verdiklerimi alacagım diye ..
yavas yavas verelim ama hıc almayalım .. yani 1 hafta 1 kilo veriyorsa 2. hafta bunu koruyalım 1 hafta verip 2. hafta 1 kilo almaktansa 2 kafta koruyalım yeterki verdiğimiz kiloda kalalım.
ben su içmeyi unutuyorum sizden rica su içmek için birbirimizi uyaralım mı gün içerisinde her birimiz en az 1 kere su içmeyi unutmayalım kızlar diye mesaj yazalım ne dersiniz ?
 

güzel olur canımm haklısın bende su içemiyorumm
 
ogle yemeğimde ;

yarım kase kadar domates corbası
1 mezgit
salata
1-2 kasık yesil fasulye zeytinyaglı
ayran
 
mrb kizlar beni ozlediniz mi:)) uzun zamandir yazamadim cok yogundum ama bugun kaldigim yerden devam.. bide yuruyuse basladim hadi bakalim tempooooo:))
 
mrb kizlar beni ozlediniz mi:)) uzun zamandir yazamadim cok yogundum ama bugun kaldigim yerden devam.. bide yuruyuse basladim hadi bakalim tempooooo:))

Özledik tabisi de nerelerdesin sen Gamze.. yürü canım bende hafta sonu yuruyeceğim inş. hafta içi iş malum tum gun masa bası otur.
 
Özledik tabisi de nerelerdesin sen Gamze.. yürü canım bende hafta sonu yuruyeceğim inş. hafta içi iş malum tum gun masa bası otur.
geldim cnm cok ozledim sizleri misafir vardi deryacm bide kpss ye ve alese hazirlaniyorm ev isi cocuk derken( cok yoruldum. kilom 70.9ama artik kacamak yok bisuru ciciler aldim ve hepsini ozellikle dar aldim o yuzden sporada basladim artik canim huzur geldi icime. bide yeni arkadas cevresi edindim ayyy hepsi zayif ve cok bakimli o yuzdende hirslandim bugun sifir kacamak ve 35dk tempolu yuruyus ve spor..:)hadi bakalim hayirlisi insallah zayiflarizz hep beraber
 

canım ya cevre cok onemli ben hafta sonu gorumcemi gorunce kendimin paspal halini gorunce moralim bozuluo daha cok dıkkat ediyorum :) bana motivasyon veriyor onun zayıf hali... ben de 60 lara duseyim tayt giyeceğim hedefim bu :)
 
ben geldim kızlar fakat diyet bozuldu şu son 2 gün .olsun yarın tekrar başlayacağım kaldığım yerden
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…