bende tayt giycem:))canım ya cevre cok onemli ben hafta sonu gorumcemi gorunce kendimin paspal halini gorunce moralim bozuluo daha cok dıkkat ediyorum :) bana motivasyon veriyor onun zayıf hali... ben de 60 lara duseyim tayt giyeceğim hedefim bu :)
Canim seni o kadar iyi anlıyorum ki bende üniversitede yıllarca kız arkadaşlarımla kaldım birde üstüne okul bitince ise girdim yine kızlarla kaldım keşke ailemle kendi Memleketimde kalıp orada okusaydım derim hep çünkü benim sinir sistemimi alt üst ettiler kimisii cok kotu niyetli oluyor ..hayatta herkese sevgiyle bakan ben o insanların yüzünden insanlara nefretle bakıyorum kimseyle görüşmek bile istemiyorum düşün yani .. o yüzden sana tavsiyem aldırmamaya çalış ben hala bağırsaklardan rahatsizim ilaçla tuvalete çıkıyorum kaç kere sinirden stresten bağırsaklarım düğümlendi ..Lütfen kendini düşün aldırma insanlara çünkü yıllar sonra hiç biriyle zaten gorusmeyeceksinGÜNAYDIN CANLAR
Bugün kaldığım yerden devam edecem .
kızlar ben memlekete gittim geldim ev arkadaşlarımdan bi tanesi benimle konuşmuyor hatta bi tavırlar haller var onda.epey sinir oldum.kendi eşyalarından benim eşyalarımı benim eşyalarımdan kendi eşyalarını ayırdı.beş aydır her hafta sonu onun önlüğü ile benim önlüğümü yıkarım ütüleri, bu hafta memlekette olduğum için yapamadım eve geldiğimde kendi önlüğünü yıkadı gözümün önünde ütüledi benimkini yıkamadı.niye yaptı bunu bilmiyorum ama insan satıyor.kesin sevgilisi demiştir ona şunla bunla konuşma diye.çok sinirliyim ve bu yüzden midem acayip ağrıyor.keyifsiz bi gün olacak anlaşılan.ne yapmalıyım kızlar bu konuda.ha ama sakın bana git sor nedenini demeyin.ona her zaman iyi davrandım çok iyiydi aramız birden bire kendi kendine arayı soğuk tutmaya çalışıyor.yani bir şeye alındığından darıldığından değil isteyerek yapıyor bunu,belli oluyor zaten
Canim seni o kadar iyi anlıyorum ki bende üniversitede yıllarca kız arkadaşlarımla kaldım birde üstüne okul bitince ise girdim yine kızlarla kaldım keşke ailemle kendi Memleketimde kalıp orada okusaydım derim hep çünkü benim sinir sistemimi alt üst ettiler kimisii cok kotu niyetli oluyor ..hayatta herkese sevgiyle bakan ben o insanların yüzünden insanlara nefretle bakıyorum kimseyle görüşmek bile istemiyorum düşün yani .. o yüzden sana tavsiyem aldırmamaya çalış ben hala bağırsaklardan rahatsizim ilaçla tuvalete çıkıyorum kaç kere sinirden stresten bağırsaklarım düğümlendi ..Lütfen kendini düşün aldırma insanlara çünkü yıllar sonra hiç biriyle zaten gorusmeyeceksin
Ileri keşke bu insanları hiç kafama takmasaydim diyeceksin..
kahvaltı
1 elma
yarım limonlu soda
öğlen
yarım tabak nohut yemeği
yarım dilim ekmek
Masallah gamze bu hafta baya iyisin ..ben bu hafta çok dikkat edemedim ama hafta sonu çok fazla yürüdüm bugün de 20000 adım civarı yürüdüm. .gunaydin gunluk
kahvaltim(neseli bi pazar kahvaltisi)
birazcik patatesli yumurta
el kadar ince pide ekmek
1cay kasigi recel
1lokma peynir ve 2zeytin
dom salatalik biber
kalkar kalkmaz 5li cay ve sirkeli su ictim saat daha on ama ben bir litre suyu ictim bile son 3 gundur kendime geldim ve adam akilli basladim kacamak yok yuruyus ve spor var bide cubuk tarcinli yesil cay..
Masallah gamze bu hafta baya iyisin ..ben bu hafta çok dikkat edemedim ama hafta sonu çok fazla yürüdüm bugün de 20000 adım civarı yürüdüm. .
Inşallah canım bu hafta istediğin hedefe ulaşırsin. .ben bu hafta kilomu sabitlemek istiyorum en azından almadan verdiğim kiloya oturayim da tabi versem daha süper olur :) Yürümeyi bu hafta artırmayı planlıyorum çünkü birkaç eski pantolonuma girmem gerekiyor üst bacaklarım hala kadınlar.cumadan beri dikkat ediyorum canim ya insallah eksilirim inat ettim yuryorum artik. bide memlekete gidecem o yuzden hirs yaptim. ama sende iyi yuruyorsun eminim kilonu fazla belli etmiyorsundur
veeeeeeeee akşam yemeğim maalesef ki çok yedim
yemekten önce bir dilim tost ekmeği üzerine acılı ezme
sonradan ;8-9 adet kendi yağında pişmiş köfte ( köfteleri bitirmem gerekiyordu ondan çok yedim )
yarım dilim ekmek
acılı ezme
1 su bardağı ayran
nesgafe de içerim
bugün toplam 1200 kalori aldım kızlar.akşamları dayanamıyorum çok yiyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?