Gündüz baya iyimissin canim..
gündüz iyi oluyorda akşam iş bozuluyor
Gün itibariyle 81.3 üm
tebrik ederim seni ben bu hafta okadar dikkat ettımyarım kilo almışım yaaa adet olmadım 12-13 gün geçti onunda etkısı vardır ama en azından almamalıydım kıllo
günaydın kızlar bende bu hafta en aldım ne verdim gecen hafta verdiğim kiloyu korumuşum..
Merve adetin geçtiyse hamişsindir belki canım test yaptın mı :))
yok canım benım düzensiz zaten 2-3 ayda bır oluyorum hamiş değilim
Gün itibariyle 81.3 üm
Kızlar çok kötüyüm motivasyon eksikliğinden bir türlü başlayamadım diyette ve şu anda 80 kg yum.
Eşim zayıf ve sürekli şakayla karışık dalga geçer durumda benimle.hiç bir kıyafetim olmuyor.bende 44-46 benden kıyafetler alamıyorum çok üzülüyorum halime.motivvasyonum yerinde olması gerekiyor irademinde sağlam olması tabiyki.bıktım artık her karşılaştığım insanların 'ayyy sen kilomu aldın' demelerinden.
Kızlar bana destek olun beraber verelim yeni yıla kadar 15 kg hedefim tabiyki 55 lere ınmek ama ilk hedef yeni yılla 65 kg olarak girmek azimliyim bu sefer ama yanıma beraber yüriyeceğim arkadaş şart
desteklerinizi bekliyorummmm lütfennnnn:26::26::26:
:) sevindim adına Birsencim 70 lere az kaldı hadi bakalım inş haftaya 79 u gorursun hayırlısıyla. bu hafta ne kadar vermiş oldun şimdi.
gunaydin kizlar
tam anlsmiyla 3 gundur diyet listeme uydum bitek dun aksam asure kacamak var ama aksam olmasi koti( ve yuruyorum zaten 4 litre su ve yesil cayda iciyorum ama kilom ayni cikti 70.9 ah su kabizlik oyuzden galiba ama bozmak yok diyete devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?