Yeni yılla kadar 15 kg vericem,varmısınız iddaya

günaydın kızlar bende bu hafta en aldım ne verdim gecen hafta verdiğim kiloyu korumuşum..
Merve adetin geçtiyse hamişsindir belki canım test yaptın mı :))

sabah kahvaltım ;
nesfit
2 kuru kayısı geceden suya konmuş
2 hurma
bu arada iş yerinde sürahimi su ile doldurup bu şekilde 2 kez doldurup içmeyi dusunuyorum tum gun.

yok canım benım düzensiz zaten 2-3 ayda bır oluyorum hamiş değilim

canım hayıt otu, corek otu tarcın bal kullanıyor musun ? bende gecen hafta basladım kullanmaya , eşim tedavi görürken bende sorun varsa en azından bitkisel olarak çözmek için. bunlar adeti düzenliyormuş yumurtlamayı saglıyormuş bende 38 gunde bir falan regl oluyorum ..
bugun doktora yumurtam buyumus mu dıye gıdeceğım malesef 13 mm de kalmıştı bakalım 1 hafta da fark etti mi aslında bugun yumurtlama gunum olabılır cuma gunu gel demişti doktor gidemedim..

kesinlikle karatay beslenme tarzını tarz edin ve herbalife kullan

malesef 79,1 gram gram gidiyor ya niye kilo kilo değil hayal oldu yılbaşına kadar 15 kg vermek
5 kg versem şükredecem

gunaydin kizlar
tam anlsmiyla 3 gundur diyet listeme uydum bitek dun aksam asure kacamak var ama aksam olmasi koti( ve yuruyorum zaten 4 litre su ve yesil cayda iciyorum ama kilom ayni cikti 70.9 ah su kabizlik oyuzden galiba ama bozmak yok diyete devam

2 haftadir gr da olsa aldim ama bu hafta sabit kaldim70.9 um. demekki haftayada verecem:)))
kahvalti
cavdar ekmekli beyaz peynirli tost
2zeytin

oglende
1kase corba
biraz makarna(sade)

aksamda
balik ve salata

gun boyu enaz3 litre su 2 bardak yesil cay aralardada meyve ve sade kahve plan bu bakalim

canım devam et, ben 2 hafta once yine veremiyordum ama koruyordum gecen hafta tamj 1 kılo gitti, bu hafta da korudum inşallah haftaya 2 mizde 69 a duzeriz .. bu arada sen dısarda mı yuruyorsun Gamzecim..

Kızlar günaydınnnnn:) 2gündür yazmamadım nasıl keyifler herkese mutlu diyetler diyorum ve kilomu bildiriyorum

Geçen hafta: 64.2
Buhafta: 63.4

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…