kesinlikle karatay beslenme tarzını tarz edin ve herbalife kullan
tebrik ederim seni ben bu hafta okadar dikkat ettımyarım kilo almışım yaaa adet olmadım 12-13 gün geçti onunda etkısı vardır ama en azından almamalıydım kıllo
inş canım öyledırr veremıyorum kılo sınır oluyorum bı hap olsa içsek zayıflasaktüp bebek dr u da zayıflaman lazım dedı ama veremıyorumm
Mervecim biz senin motivenle buradayız canım sen rejimine devam et bak birden gidecek..hem regl olamamışsin bak bu da çok etkili ..bir arkadaş çok güzel söylemiş akşam yemeklerini kesmek lazım. Akşam çok aldiriyorYa tatlım vericeksin ben inanıyorum,geçen yıldan hatırlıyorum vermişti sen de sadece umutsuzluk olmasın vereceğine inan, çünkü kendimden biliyorum umutsuz olduğum an da yemeye veriyorum kendimi ve öle kilo alıyorum, o yüzden umutsuzluk olmasın ayda 1kilo bile olsa vereceğim de ve inanki verirsin tatlım gerçekten
Geçmiş olsun canimslm kızlar hafta sonunu grip geçirdim yataktan yeni kalktım desem yeridirtartı sonunda 97.5 şi gösterdi şükür geçen hafta 98 di
ara : Nesgafe
kızlar sanki siz ara öğün yapmıyor musunuz ne
sen nıye kılonnu yazmadın benmı görmedım yada senı lısteye ekleyemedım bıze kılolarınnı yazarmısın
Geçmiş olsun canim
4,hafta
merve (77,5/78 /+0,5/%+0,64)
duman (70,9/70,9/+0/%0)
hulya32 (79,5/79,1/0,4/% 0,5)
noninoni (71,8/70,8/0/%0)
moonlın14 (64,2/63,4/0,8/%1,24
fikirdelisi (80,6/79,9/+0,7/ %0,86 )
krizantem3 ( 64,5/65,5/+1/%+1,55 )
minikiks (82,1/81,3/+0,8/%0,97)
haylazz (98/97,5/0,5/%0,51)
1.MOONLIN14
2.MİNİKİKS
3.FİKİRDELİSİ
GENEL OLARAK DURUMUMUZ ÇOK KÖTTÜÜBENDE DAHILLIM BUNNA
AYRICA KILOLARINNI YAZMAK ZOR GELEN ARKADASLARIMIZ VAR 1 KILO ALMISIM VERMIŞIM YAZIP GECILLIYOR BEN SIZIN GECMIŞ KILLOLARINIZI ARASTIRIYORUMMLÜTFEN GECMIS HAFTAKI KILONUZU ,ŞİMDİKİ KILONUZU VE ARADAKI FARKKI YAZIVERIN BİZAHMET
ara : nesgafe
kızlar sanki siz ara öğün yapmıyor musunuz ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?