Yeni yılla kadar 15 kg vericem,varmısınız iddaya

inş canım öyledırr veremıyorum kılo sınır oluyorum bı hap olsa içsek zayıflasak tüp bebek dr u da zayıflaman lazım dedı ama veremıyorumm

bugün yürüyüş arkadaşım dediki mısır gevreğini sütle yiyormuş akşamları ve bu şekilde 10 kilo vermiş kadının yaşıda 64 ben çok şaşırdım ,akşam yediklermiz kilo aldırıyor ben saat 5 sonra birşey yemlyorum 3 gün oldu bir ay sonra tartılacağım size sonuçlarımı
buraya yazarım ,ben yulaf yemeyi düşünüyürum acıktırmıyor ve kiloda verdiriyor

slm kızlar işlerim çok yoğun paylaşım yapamıyorum ama kilo bildiriminde varım

bende bu hafta tam 1 kilo almışımmm üzgünüm kırgınım kızgınım

ben bugün ayça kayanın diyet listesine başladım bakalım ne olacak

sabah: 1 elma

öğlene doğru: azçık bir kaç çatal közlenmiş biber turşusu.5 fındık
öğlen:1 tabak ıspanak yemeği,2 kaşık yoğurt,yarım dilim ekmek

slm kızlar hafta sonunu grip geçirdim yataktan yeni kalktım desem yeridir tartı sonunda 97.5 şi gösterdi şükür geçen hafta 98 di

sabah: 1 elma

öğlene doğru: azçık bir kaç çatal közlenmiş biber turşusu.5 fındık
öğlen:1 tabak ıspanak yemeği,2 kaşık yoğurt,yarım dilim ekmek

inş canım öyledırr veremıyorum kılo sınır oluyorum bı hap olsa içsek zayıflasak tüp bebek dr u da zayıflaman lazım dedı ama veremıyorumm

Ya tatlım vericeksin ben inanıyorum,geçen yıldan hatırlıyorum vermişti sen de sadece umutsuzluk olmasın vereceğine inan, çünkü kendimden biliyorum umutsuz olduğum an da yemeye veriyorum kendimi ve öle kilo alıyorum, o yüzden umutsuzluk olmasın ayda 1kilo bile olsa vereceğim de ve inanki verirsin tatlım gerçekten

Mervecim biz senin motivenle buradayız canım sen rejimine devam et bak birden gidecek..hem regl olamamışsin bak bu da çok etkili ..bir arkadaş çok güzel söylemiş akşam yemeklerini kesmek lazım. Akşam çok aldiriyor

Ayy pardon ben bugun yazamadım ogleden hastanede olduğum için Adana durum yedim ra öğünde de Türk kahvesi içtim kizlar..aksama inş light yoğurt ve armut yiyecegim

4,hafta
merve (77,5/78 /+0,5/%+0,64)
duman (70,9/70,9/+0/%0)
hulya32 (79,5/79,1/0,4/% 0,5)
noninoni (71,8/70,8/0/%0)
moonlın14 (64,2/63,4/0,8/%1,24
fikirdelisi (80,6/79,9/+0,7/ %0,86 )
krizantem3 ( 64,5/65,5/+1/%+1,55 )
minikiks (82,1/81,3/+0,8/%0,97)
haylazz (98/97,5/0,5/%0,51)

1.MOONLIN14
2.MİNİKİKS
3.FİKİRDELİSİ

GENEL OLARAK DURUMUMUZ ÇOK KÖTTÜÜ BENDE DAHILLIM BUNNA

AYRICA KILOLARINNI YAZMAK ZOR GELEN ARKADASLARIMIZ VAR 1 KILO ALMISIM VERMIŞIM YAZIP GECILLIYOR BEN SIZIN GECMIŞ KILLOLARINIZI ARASTIRIYORUMM LÜTFEN GECMIS HAFTAKI KILONUZU ,ŞİMDİKİ KILONUZU VE ARADAKI FARKKI YAZIVERIN BİZAHMET

sen nıye kılonnu yazmadın benmı görmedım yada senı lısteye ekleyemedım bıze kılolarınnı yazarmısın

canım tartılacağım hiç biyer yok bu aralar.tartım da bozuldu.tartılana kadar ekleme beni listeye.geç saatlerde çıkıyorum işten ve bulunduğumyerlerde eczaneler bile kapatıyor benim işten çıkış saatime

Wauwww 2. miyim şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…