Yeni yılla kadar 15 kg vericem,varmısınız iddaya

pazartesi 71.900 dum canim boyum 1.69 yas 28 adimda gamze:)). tanismis olalim nasilsa hep beraberiz artik:)

:) Mervecim biz Gamze ile aynı konumdayız onunda önceki mesajında belirttiği gibi :)
bende 71.9 gelmiştim boyum 170 , 86 dogumluyum sanırım sende aynı dogumlusun :)

ha bu arada sabahtan beri 2 kupa yeşil çay içtim yeşil çayı ihmal etmeyelim kızlar metabolizmayı hızlandırıyor

arkadaşlar öğle yemeği vakti lütfen hepimiz buraya yazacağımızı düşünerek yediklerimizi abartmayalım :))
herşeyden küçük porsiyon , pilav makarna tatlı yasak :)

bende zayıflamak istiyoruuumm (((

yeşil çay almam lazım evde bıtmışş :)) bende severım kendılerini

kızlar ben öğle yemeğimi yedim
1 kase brokoli çorbası
salata- havuc, maydanoz,domates-salata, roka - zeytin yağlı limonlu nar ekşili bir de bezelye taneleri de attım ustune , 1 kase kadar yedim
1 bardak da ayran içtim
şimdi bir fincan filtre kahve içiyorum şekersiz.

nasıl sizce abartmamışım değil mi? diyetkolik.com'da yediklerimin kalorisini ölçüyorum akşam da çorba içersem 1000 kaloriye tamamlarım inş geçmem :)

maşallah canım aynen devam
teşekkürler canımm desteğin için

gayet güzel menün diyetisyenimin bana dediği havucu turp u kullanmayın içlerinde şeker barındırıyorlarmış

teşekkürler canımm desteğin için

gayet güzel menün diyetisyenimin bana dediği havucu turp u kullanmayın içlerinde şeker barındırıyorlarmış

aa gerçekten mi canım teşekkürler bilgi için canım hiç bu şekilde düşünmemiştim , havuc hep yıyorum biraz daha dıkkat edeyim azaltayım bundan sonra

allah inş aratmaz.aramak çok zor ben 3 kere aşılama yaptırdım olumsuz artık bıraz kılo vermem lazım inş zayıflayınca kendılığınden hamıle kalabılırım

inş canım allah eksikliğini göstermesin önce zayıflaylamam lazım canım ondn sonra hayırlısı

aa gerçekten mi canım teşekkürler bilgi için canım hiç bu şekilde düşünmemiştim , havuc hep yıyorum biraz daha dıkkat edeyim azaltayım bundan sonra
faydam olduysa sevinirim :)

inş canım allah eksikliğini göstermesin önce zayıflaylamam lazım canım ondn sonra hayırlısı

amin allah kimseye aratmasınnnn

Sabah:3 kaşık müsli, 150 ml süt
Ara Öğün: 3 adet gün kurusu kayısı
Öğlen: 6 yk taze barbunya yemeği
Ara Öğün: 1 fincan şekersiz nescafe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…