Yeni yılla kadar 15 kg vericem,varmısınız iddaya

oglen yemegi
el kadar balik izgara ve limonlu roka
bir dilim k.ekmek
cay saatine arkadaslarim vardi cok abarttim ne yediklerimi yazmayim sucluyum ayip olur. bundan sonra misafir kabul etmeyim en iyisi(( ama 3 litre su ve 2 kupa yesil cayda ictim artimk aksam ve yarin telafi ederim ins. cezalandirin beni agliyacam cook yedim cok( lutfen bu hataya siz dusmeyin arkadaslar

masallah tatlim cok iyi menun benimde oglene kadar harikaydi ama sonrasi gitti en iyisi diyetisyenime gidim bu tatli cikolata krizleri icin bi onlem almam lazim zaten seker seviyem sinirda risk gurubundayim( ama pazartesiye iddamiz devam ediyo senle hersey ayni bakalim kim cok kilo vercekkk:))))

ahhh sen daha dıyetın basından sukoy verdın Pazartesi en az kılo verene ceza versekmı acabaaa

ahhh sen daha dıyetın basından sukoy verdın Pazartesi en az kılo verene ceza versekmı acabaaa
asin beni(( en iyisi ben aksam bi elma yiyip yatim bide dolaptaki borekleri tatlilari kurabiyeleri komsulara dagitiyim bi dahada mutfaga pasta borek icin girmiycm gelenede kahve ve meyve ikram ederim nasil:) hem oglumda kilo aliyo benim hamur isi sevdam yuzunden birde ders calisiyorum kpss ye bunu bahane eder misafir kabul etmem hos misafiride coook severim ama

bencede uydur bişeyler :) benım sınavımda cumartesı ıns mısafırlere yaptıklarımdan yemem Korkuyorum tamda tartılmaya 1 gün kala:44::44:

1985 izmir... kilo cizelgemde aşşağıda zaten patır patır dökülücez bu kiloları arkadaşlar stres yok...

Menüm...

Öğle: tavuklu salata
ara:3 kuru kayısı.

Bayanlar spordan kımse bahsetmıyor farkındamısınız azçok yaptığımız sporları içtiğimiz su miktarı merak edıyorummm :)

akşam dikkat edersin canımcım , hiç takma kafana zaten ne varsa şu akşam yemeklerinde var inan 2 gun akşam yemeyince 1 kilo veriliyor .. tatlı krizleri için tarcını kullanabilrisin ben hergun meyva cayıma yeşil caya falan cubuk tarcın atmaya calısıorum tatlı isteğini götürür biraz dene istersen.

canım yaa bu iyi oldu , bak şimdi nasıl gaza geldim zayıflayalım görelim artık şu 60 ları :)

Bayanlar spordan kımse bahsetmıyor farkındamısınız azçok yaptığımız sporları içtiğimiz su miktarı merak edıyorummm :)

şimdi ondan bahsedicektim tatlım ben pek fazla su içemiyorum günde 1lt falan... spora gelince malum havalar soguyor spor salonuna para bayılmak bana göre değil malesef leslie ile exercixe başladım harika birşey tavsiye ederim walk walk walkkkk

spor yapamıyorum açıkcası hafta sonları evde olunca yuryus yapıyorum bazen zaman bulunca lesli ile yuruyorum birde nesfit oryantel cd'si vermiş onu 1 kere denemiştim ama her akşam gidince onla oryantel yapacagım dıyorum işten eve gıdınce koltuga yapısıp kalıyorum inan ki

hiç takma deme bırazcık taksın bırdaha yemesın ben özellikle onun kılosunu takıp edıcem pazartesı bendende çok verme ama kılo

nefsit bu aymı vermiş oryantel cd sini ayyy tam benlikkkkkk

aaa ne pastası ne böreği gamze naptın sen , akşam yemek yok sana elma ve yoğurt .. bak çok değil 3 hafta sonra seni görenler wawww nasıl güzel zayıflamıssın dicekler.. hem bir magazaya gırınce istediğini alıp gıyeceksın ustune , bunun bir buyuk bedeni var mı diye sormayacaksın düşün . misafirlere de tam tahıllı kurabiyeler zeytin yağlı mezeler bundan sonra senin kararlı olduğunu görsünler, zamanında yedik de noldu kız. tut kendini yeme akşam ..

biri beni de gaza getirsin birazdan işten eve gidicemmm :S

yemeyin bencede tutalım agzımızı 38-40 beden olucaz yanımızdaki adamlar vuuuu benim hatunuma bak diycekler
kiloluyuz die ezik ezik olmucaz her istediğimizi giyebilcez özgüven gelicek biraz üzerimize

Su sart zorlada olsa ic canimmm leslie bende yapiyorum cok guzwllll
Mekik cek evde leslie yap ama hic sporsuz olmazzz
:))) gaza geldim valla:))) acayip hemde

Arkadas dediğin gaza getirirrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…