Yeniden hamileymişim...

Hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah ben de ikiz istiyoruuuuummmm dua edin tek yumurta ikizlerim olsun

Bir ikiz annesi olarak suan saskinlikla ve korkuyla okudum allah yardimciniz olsun psikoloji olarak tabiki yipranacaksiniz kendinize ve esinize ayiracaginiz zaman cok azalacak ben bu durumdan dusunemiyorum tek olsa dahi ikinci hamileligimdede ikiz olmA Ihtimali yuksek oyuzden spiral taktirdim ama ilk uc cocugunuza verdiginiz imkanlari sonuncularada verecekseniz dogurun en buyuk fedakarliginiz ise psikolojinizi saglam tutmak olsun :)

Allah c.c. Yardımcın olsun Tabiki doğurmalısın. :)

maddi durum onemli bemce . maddi bi skintiniz yoksa saglihinzda yerindeyse bencede dogurmalisinz. ven olsam dogururum ayyy cok guzel hepicihi kalabalik kardes :) en sevdigimmmm :)

Rabbim size ne guzel b
Tabikide dogurun. Asla aldırmak gibi bir hata da bulunmayin. Rabbim verdiyse vardır bir bildiği. Hem evlattan guzel sey varmı?, mesela biz çok istiyoruz ama olmuyor. İnanın çok sanslisiniz. Rabbim sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin..

Maddi durumunuz iyiyse gerekirse bir yardımcı daha tutun ve doğurun. 4 yaşındakiler yakında okula başlayacak zaten, en azından belli saatlerde rahat olacaksınız. Biliyorum çok zor, yardımcı olsa da çok kolay olmayacak ama bu yüzden cana kıymaya değmez diye düşünüyorum.
Benim bir bebeğim var henüz 2 aylık bile değil. Korunmama rağmen hamile kaldım. Çok zorlanıyorum, evliliğe alışmadan bebek geldi. Tabiki bebeğimi çok seviyorum ama maddi manevi bocalıyorum, ikincisi olmasın diye nasıl korunacağımızı düşünüyoruz. Ama olursa aldırmaya asla kıyamam.

Asla aldirmayin. Dini boyutlara girmek istemiyorum şu an. Bence çok güzel biraz zorlancaksiniz tabi ama sonrası mükemmel ilerisi için. Madem maddi durumunuz var bakıcı yardimci bişey tutarsiniz. Ama korunarak hamile kalmak nasıl oluyor ya bağlatmama tupleri sen en iyisi yoksa bi daha hamile kalırsın bunca dikkate

Biseycik olmaz. zamaninizi özenli kullanirsiniz. bosa vakit gecmesine izin vermezsiniz. Allah kolaylıgini verir sabrinizda günden güne artar. yardimcinizda varmis ne güzel :)
tebrik ederim. ne güzel bir anda koca bi aileniz olacak. degisik karakterle minikler hayirli evlatlar olsunlar insallah saglikla buyusunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…