- 24 Ağustos 2016
- 3.752
- 6.293
- 158
Herkese iyi akşamlar. Başıma bir bela açtım ki hem de ne bela. Tatlı bela mı değil mi bilemiyorum gerçekten. 4 yaşında ikiz oğullarım ve 9 aylık minik bir kızım var. Korunmamıza ve o kadar dikkatli olmamıza rağmen geçen hafta öğrendim ki yeniden hamileymişim. Asıl şokuysa bugün doktora gittiğimde yaşadım ki o da ikiz olacaklarını öğrenmem oldu.
Şu an eşimden uzaktayım, daha bunu ona söyleyemedim ve nasıl söyleyeceğim, tepkisi ne olur gerçekten bilmiyorum ve çok korkuyorum. Maddi durumumuz çok şükür iyi, korkum bu açıdan değil. 5 çocuğu psikolojik olarak kaldırabilir miyim bilmiyorum. Ailelerimiz uzak ama evde yardımcım var, arada kızı da geliyor yardım ediyor bize sağolsun.
Benim yerimde olsanız ne yaparsınız? Her şeyi göze alıp doğurur musunuz? Ben ne yapacağım? Lütfen samimi cevaplarınızı esirgemeyin
32 yaşındayımYaş kaç ?
Keşke benim de olsaydı ama rahatsızım maddi durum yok Bila bila
Korunmasaydım bu kadar şaşkın olmazdım. zaten daha emziriyorum hamile kalmam çok düşük bir ihtimaldi.kesin korunmadin sen. nedense hep korundukları halde bu kk bayanları hamile kalıyor.
Sadece fikrinizi belirtmenizi istemiştim. buraya insanlar gelip dertlerini yazınca siz ne derseniz onu mu yapıyorlar yani?Bunun kararini bilgisayar basindan bizim vermemizi beklemiyorsunuz heralde.Maddi durumunuz iyi tmm da manevi durumunuzu nerden bilebiliriz?Veya biz aldir desek aldiracak misiniz ki?
Konu sahibi banlanmış..
Kural ihlali yapmışım sanırım birine cevap verirkenNiye banlandı ki
Kv'nin yanına taşınınca böyle oldu canım dene istersenValla size hayran kaldimben 2 senedir tüp bebekle bile hamile kalmayi beceremedim . masallah size. keske bende sizin kadar doğurgan olsam da varsin 5 çocuğum olsun
özel olarak yaptiginiz bisey
var mi?
Böyle bir konuyu ne amaçla açmış olabilirim sizce?Ben bu konuya inanmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?