Yeniden hamileymişim...

Bu sizin verebileceğiniz bir karar ama ben olsam doğurmam 2. Çocuğu bile düşünemiyorum 5 çocuk maddi özellikle manevi büyük bir olay... Ama bu benim tercihim tabi dediğim gibi kendi hayatınızı ve psikolojinizi siz biliyorsunuz buna göre iyi düşünüp karar verin

kıız bacım biz yapıp ayaklarımzı havalara dikiyoruz beceremiyoruz sen korunurken hamile kalmışsın maşallah diyelim ,

şaka bir yana rabbim evlatlarını saglıkla buyutsun ama bundan onceki yani 3-5 sene önceki aklımla aldır derdim ama bugunku aklımla imkanında varsa dogur derim

Kadın 5 çocuk büyütecek biraz hak verin yahu.Yok bizim hiç olmuyor şükret bilmem ne falan nedir bunlar? Sizin çocuğunuzun olmamasının başkalarının olayı ile ne alakası var?İnsan hassas olabilir ama dünyada daha büyük bir sürü problem var.Bu kadar millete sataşmak hiç hoş değil.
Ben kimseye aldir ya da aldırma diyemem.Çok kişisel bir tercih.
Ama burada yargılamadan önce biraz düşünün.Bu kadar kolay olsa muhteşem olsa doğurgan kadınlar 2. çocukta bırakmaz herhalde doğum olayını.

Ben olsam doğururdum. .bir anne olarak söylüyorum inan..aldırmayi aklından bile geçirme .5 10 yıl sonra iyi ki doğurmusum diyeceksiniz. evet zor biliyorum bakması ama onların da yaşama hakları var.herseyde vardır bir hayır üzülmeyin

Sakın kiymayin onlara evlatlariniz gözünüzün önüne gelsin evet zor olacak belki de çok zor ama Rabbim inanıyorum kolaylığıni verecek. Belki sizin 4 ve 5 inci Çocuğunuz ama siz onların ilkisiniz öyle düşünün hep beraber büyürken şundan 5 10 yıl sonrasini düşününce çok çok güzel olur emin olun .

Ohh ohh maşallah canım benım ya durumun iyimişte ben senin yerinde olsam doğururdum Rabbim kolaylığını verir merak etme

Maşallah ya benim birtane oğlum var. Her konuda yardımcı bir eşim olmasına, evime yardımcı gelmesine, ikinci bir çocuğa bakma konusunda maddi problemimiz olmamasına rağmen kesinlikle ikinciyi düşünemiyorum. Oğlum 2.5 yaşında ve o kadar emek, sabır isteyen bişey ki annelik çok zor ya çok zor. 5 taneyi ciddi ciddi bi düşündüm de şimdi ben heralde kaçar giderdim bu diyarlardan.. Bende mi sıkıntı var anlamadım bana da anlatın şu olayı nasıl basediyosunuz, nasıl verimli olabiliyorsunuz hepsine, hepsiyle nasıl kaliteli vakit gecirebiliyosunuz, vs.. vs
..

Benim teyzemin 4 kızı var hepsi üst üste oldu hiç nasıl bakarım ederim demedi masallah şimdi en küçük kızı 2 yasında yeniden hamile kaldı korunurken 4 kızının hepsi de pırıl pırıl masallah Rabbim elbet kolaylığıni veriyor ben buna inanıyorum. Ve teyzemin yardimcisı bile yok çocukları ile heryere gidebilir her ortama ayak uydurur. Şimdide karnın daki bebis için benim 5 inci çocuğum ama ben onun ilk annesiyim tekiyim diyerek gayet de sevinçli.

Bunun kararini bilgisayar basindan bizim vermemizi beklemiyorsunuz heralde.Maddi durumunuz iyi tmm da manevi durumunuzu nerden bilebiliriz?Veya biz aldir desek aldiracak misiniz ki?
Sadece fikrinizi belirtmenizi istemiştim. buraya insanlar gelip dertlerini yazınca siz ne derseniz onu mu yapıyorlar yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…