Yeniden hamileymişim...

Ben doğururum valla ikiz o kadar istiyorum ki Hem Rabbim herkesi rızkıyla gönderiri onu verende Allah alacak olanda Allah yapma lütfen o kadar isteyipte çocuk sahibi olamayanlar var hem tam bnm istediğim kalabalık aile ileriyi düşün bi yaslandıgnda etrafn cıvıl cıvıl torun torba. Coluk çocuk? İstemez misin? Cocuklar bşzim dayanagımız neşe kaynagımz deglller mi?

Hayirli olsun saglikla büyütün madem durumunuz var ve yardimcinizda var bence daha düşünecek birsey yok.

Ne kadar kolay söylüyorsunuz 1 değil 2 cana kıyılır mı?
Demi ya ne kadar kolay aldırırım demek durumuda var niye yapsın bunu eger niyeti varsa bi deneyip dogursun bakamazsa o zaman öldürür aynı şey zaten allah allah

Kesinlikle evet, doğururum.
Kalabalık ailenin ne demek olduğunu büyüdükçe anlıyor insanlar... bir kız kardeşim var, keşke 3-5 kardeşim daha olsaymış...
Yakın zamanda evleniyorum... bizim ailede de ikiz gebelikler çok inşallah bana da denk gelir Çifter Çifter doğururum
Hamile bayanların duası gerçek olurmuş,
Lütfen dua edin bana da, benim de olsun.

Valla size hayran kaldim ben 2 senedir tüp bebekle bile hamile kalmayi beceremedim. masallah size. keske bende sizin kadar doğurgan olsam da varsin 5 çocuğum olsun
özel olarak yaptiginiz bisey var mi?

Ilk cocuguma hamileyim. Hamileligi tattiktan sonra ikinci cocuk fikrinden bile uzaklasmak uzereyim ki 2 cocuk dusunuyordum.
O yuzden basima boyle bir sey gelmesini sahsen istemem. Ama gelirse de aldirip o vebalin altina girmem.
Dogurur musunuz bilemem herkesin kendi karari. Ama dogurunca tuplerinizi baglatin ki 6 veya 7.cocuklar da yola cikmasin.

Ben iki tane çocuğu daha kaldıramazdım size aldırın veya aldırmayın dıyemem ancak 5 cocuk bana cok cok fazla manevi olarak özellıkle hepsının yasları bırbırıne yakın nasıl yetıseceksınız.

Ben doğururdum Rabbim layık görmüş maddi imaknımda yerinde yardımcımda var diyorsunuz.
Ama ben sadece şunu ekleyeceğim birde 7 çocuk olduğunu düşünün gerekli önlemleri almalısınız arkasını istemiyorsanız
Kolaylıklar dİlerim....

Demi ya ne kadar kolay aldırırım demek durumuda var niye yapsın bunu eger niyeti varsa bi deneyip dogursun bakamazsa o zaman öldürür aynı şey zaten allah allah

oha ne güzel düşünmüşsünüz ya hakkaten çok mantıklı, tebrikler. tıp dünyası şu diz çöküyor önünüzde. tıp alanında verilen ödüller kurumlara iade ediliyor. mesleği bırakanlar mı dersin hipokrat yeminini bozanlar mı dersin... neler neler.

doğurmazdım.
maddiyatla alakalı değil bazı şeyler ayrıca.
o kadar çocuk çok çok yorar ve üstelik vücudunuzu da düşünün bence.
karı koca ilişkisi de çok yıpranıyor bana kalırsa böyle durumlarda.
ne gerek var 5 çocuğa? hem de daha vücut kendini toparlayamamışken, ortada 9 aylık bir bebek varken.

Anne rahmine dustugu an artik onlar birer can bir insan.kesinlikle aldirmamalisiniz.cok buyuk gunah.bunun gunahini hem bu dunyada hem oteki dunyada yasarsiniz.dogduktan sonra nasil olsa buyuyorlar.esinizdende saklamayin boyle onemli bir konuyu

ben severim kalabalık aile.maddi durumum varsa yardımcımda varsa neden olmasınki.tabiki zorluk çekersiniz ne kolayki bu hayatta.

doğururum şükür... 5 kardeş olmak mükemmel olmalı öyle düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…