Ben doğururum valla ikiz o kadar istiyorum kiHerkese iyi akşamlar. Başıma bir bela açtım ki hem de ne bela. Tatlı bela mı değil mi bilemiyorum gerçekten. 4 yaşında ikiz oğullarım ve 9 aylık minik bir kızım var. Korunmamıza ve o kadar dikkatli olmamıza rağmen geçen hafta öğrendim ki yeniden hamileymişim. Asıl şokuysa bugün doktora gittiğimde yaşadım ki o da ikiz olacaklarını öğrenmem oldu.
Şu an eşimden uzaktayım, daha bunu ona söyleyemedim ve nasıl söyleyeceğim, tepkisi ne olur gerçekten bilmiyorum ve çok korkuyorum. Maddi durumumuz çok şükür iyi, korkum bu açıdan değil. 5 çocuğu psikolojik olarak kaldırabilir miyim bilmiyorum. Ailelerimiz uzak ama evde yardımcım var, arada kızı da geliyor yardım ediyor bize sağolsun.
Benim yerimde olsanız ne yaparsınız? Her şeyi göze alıp doğurur musunuz? Ben ne yapacağım? Lütfen samimi cevaplarınızı esirgemeyin
Demi ya ne kadar kolay aldırırım demek durumuda var niye yapsın bunu eger niyeti varsa bi deneyip dogursun bakamazsa o zaman öldürür aynı şey zaten allah allahNe kadar kolay söylüyorsunuz 1 değil 2 cana kıyılır mı?
Kesinlikle evet, doğururum.Herkese iyi akşamlar. Başıma bir bela açtım ki hem de ne bela. Tatlı bela mı değil mi bilemiyorum gerçekten. 4 yaşında ikiz oğullarım ve 9 aylık minik bir kızım var. Korunmamıza ve o kadar dikkatli olmamıza rağmen geçen hafta öğrendim ki yeniden hamileymişim. Asıl şokuysa bugün doktora gittiğimde yaşadım ki o da ikiz olacaklarını öğrenmem oldu.
Şu an eşimden uzaktayım, daha bunu ona söyleyemedim ve nasıl söyleyeceğim, tepkisi ne olur gerçekten bilmiyorum ve çok korkuyorum. Maddi durumumuz çok şükür iyi, korkum bu açıdan değil. 5 çocuğu psikolojik olarak kaldırabilir miyim bilmiyorum. Ailelerimiz uzak ama evde yardımcım var, arada kızı da geliyor yardım ediyor bize sağolsun.
Benim yerimde olsanız ne yaparsınız? Her şeyi göze alıp doğurur musunuz? Ben ne yapacağım? Lütfen samimi cevaplarınızı esirgemeyin
Ben iki tane çocuğu daha kaldıramazdım size aldırın veya aldırmayın dıyemem ancak 5 cocuk bana cok cok fazla manevi olarak özellıkle hepsının yasları bırbırıne yakın nasıl yetıseceksınız.Herkese iyi akşamlar. Başıma bir bela açtım ki hem de ne bela. Tatlı bela mı değil mi bilemiyorum gerçekten. 4 yaşında ikiz oğullarım ve 9 aylık minik bir kızım var. Korunmamıza ve o kadar dikkatli olmamıza rağmen geçen hafta öğrendim ki yeniden hamileymişim. Asıl şokuysa bugün doktora gittiğimde yaşadım ki o da ikiz olacaklarını öğrenmem oldu.
Herkese iyi akşamlar. Başıma bir bela açtım ki hem de ne bela. Tatlı bela mı değil mi bilemiyorum gerçekten. 4 yaşında ikiz oğullarım ve 9 aylık minik bir kızım var. Korunmamıza ve o kadar dikkatli olmamıza rağmen geçen hafta öğrendim ki yeniden hamileymişim. Asıl şokuysa bugün doktora gittiğimde yaşadım ki o da ikiz olacaklarını öğrenmem oldu.
Üyelik pasif görününce bende pek inanmadım ama elbette olabilir birşeyBen bu konuya inanmadim
Demi ya ne kadar kolay aldırırım demek durumuda var niye yapsın bunu eger niyeti varsa bi deneyip dogursun bakamazsa o zaman öldürür aynı şey zaten allah allah
ben severim kalabalık aile.maddi durumum varsa yardımcımda varsa neden olmasınki.tabiki zorluk çekersiniz ne kolayki bu hayatta.Herkese iyi akşamlar. Başıma bir bela açtım ki hem de ne bela. Tatlı bela mı değil mi bilemiyorum gerçekten. 4 yaşında ikiz oğullarım ve 9 aylık minik bir kızım var. Korunmamıza ve o kadar dikkatli olmamıza rağmen geçen hafta öğrendim ki yeniden hamileymişim. Asıl şokuysa bugün doktora gittiğimde yaşadım ki o da ikiz olacaklarını öğrenmem oldu.
Herkese iyi akşamlar. Başıma bir bela açtım ki hem de ne bela. Tatlı bela mı değil mi bilemiyorum gerçekten. 4 yaşında ikiz oğullarım ve 9 aylık minik bir kızım var. Korunmamıza ve o kadar dikkatli olmamıza rağmen geçen hafta öğrendim ki yeniden hamileymişim. Asıl şokuysa bugün doktora gittiğimde yaşadım ki o da ikiz olacaklarını öğrenmem oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?