Verdiğiniz örnek kadar ayıp, ne kadar terbiyesiz bir insansınız siz ya. Ayıp yaniyoo bilgim var merak etmeyin :)
sinirle ne alakası var çocuk yapıp sonra da ağlananları sevmiyorum sadece. elinde 3 aylık bebekle sokakta dilenen suriyelilere de sinir oluyorum mesela.
neyse çocuk sizin sorumluluk sizin :) iyi günler efem.
Bu forumda Tüp Bebek özel bölümü var.Orayi bir ziyaret edin.Cocuk için insanların ne paralar doktugunu,ne eziyetler çektiğini bir sorun sonra bir daha okuyun yazdıklarınızı.Yardimciniz bile varmış.Tamam çocuk büyütmek zor,cok zor ama o kadar korunmaya nasip oldularsa dünyaya gelmek hakları.Belki ilk üçünden kat be kat hayırlı,insanliga faydalı evlatlar olacaklar.Herkese iyi akşamlar. Başıma bir bela açtım ki hem de ne bela. Tatlı bela mı değil mi bilemiyorum gerçekten. 4 yaşında ikiz oğullarım ve 9 aylık minik bir kızım var. Korunmamıza ve o kadar dikkatli olmamıza rağmen geçen hafta öğrendim ki yeniden hamileymişim. Asıl şokuysa bugün doktora gittiğimde yaşadım ki o da ikiz olacaklarını öğrenmem oldu.
Şu an eşimden uzaktayım, daha bunu ona söyleyemedim ve nasıl söyleyeceğim, tepkisi ne olur gerçekten bilmiyorum ve çok korkuyorum. Maddi durumumuz çok şükür iyi, korkum bu açıdan değil. 5 çocuğu psikolojik olarak kaldırabilir miyim bilmiyorum. Ailelerimiz uzak ama evde yardımcım var, arada kızı da geliyor yardım ediyor bize sağolsun.
Benim yerimde olsanız ne yaparsınız? Her şeyi göze alıp doğurur musunuz? Ben ne yapacağım? Lütfen samimi cevaplarınızı esirgemeyin
İki kere ikiz düşük bir ihtimal değil. ikiz doğuran isanların diğer hamileliğinde ikiz doğurma şansı her zaman daha yüksektir. emziriyorum bu arada. hanımefendinin sorunları var belli kiEmziremiyor olabilir. Iki kere ikiz hamile kalmak da düşük bi ihtimal ama olmuş işte
Herkese iyi akşamlar. Başıma bir bela açtım ki hem de ne bela. Tatlı bela mı değil mi bilemiyorum gerçekten. 4 yaşında ikiz oğullarım ve 9 aylık minik bir kızım var. Korunmamıza ve o kadar dikkatli olmamıza rağmen geçen hafta öğrendim ki yeniden hamileymişim. Asıl şokuysa bugün doktora gittiğimde yaşadım ki o da ikiz olacaklarını öğrenmem oldu.
Şu an eşimden uzaktayım, daha bunu ona söyleyemedim ve nasıl söyleyeceğim, tepkisi ne olur gerçekten bilmiyorum ve çok korkuyorum. Maddi durumumuz çok şükür iyi, korkum bu açıdan değil. 5 çocuğu psikolojik olarak kaldırabilir miyim bilmiyorum. Ailelerimiz uzak ama evde yardımcım var, arada kızı da geliyor yardım ediyor bize sağolsun.
Benim yerimde olsanız ne yaparsınız? Her şeyi göze alıp doğurur musunuz? Ben ne yapacağım? Lütfen samimi cevaplarınızı esirgemeyin
Gayette maddi manevi yeter insan eskilerin 8 9cocugu var ve ne gucluklerle buyutmusler ama yeter yani cok kardesli olmakta bence guzel bisey eskisi gibi bag bahvemi var inekmi sagiyoda yetemesin hicte anlami yok bence bi ev supurup oturuyorsunuz bes cocuga degil on cocugada bakilir yani maneviymiste yok neymis abartmayinÇoğu kişi maddiyatınız iyiyse doğur demiş. Maneviyat ne olacak? Siz 5 çocuğa eşit düzeyde yetebilir misiniz?
Aynı vakti ayırıp mutlu veya sıkıntılı günlerinde yanlarında olabilir misiniz?
Haklısınız. ama çocuk büyütmek çok zor kabul edersiniz kiBu forumda Tüp Bebek özel bölümü var.Orayi bir ziyaret edin.Cocuk için insanların ne paralar doktugunu,ne eziyetler çektiğini bir sorun sonra bir daha okuyun yazdıklarınızı.Yardimciniz bile varmış.Tamam çocuk büyütmek zor,cok zor ama o kadar korunmaya nasip oldularsa dünyaya gelmek hakları.Belki ilk üçünden kat be kat hayırlı,insanliga faydalı evlatlar olacaklar.
Hak veriyorum,vermiyor değilim.Gercekten çok zor ama eğer bu bebekler 40 günü asmislarsa kalpleri arıyordur.Onlara kıymanın obur dünyada hesabı daha zor olur,olmaz mi?Haklısınız. ama çocuk büyütmek çok zor kabul edersiniz ki
maddi durumunuz yardimci tutacak kadar iyi anlasilan bence dogurun. allah size onun kuvvetini verir. eminim cok da iyi anne olursunuzHerkese iyi akşamlar. Başıma bir bela açtım ki hem de ne bela. Tatlı bela mı değil mi bilemiyorum gerçekten. 4 yaşında ikiz oğullarım ve 9 aylık minik bir kızım var. Korunmamıza ve o kadar dikkatli olmamıza rağmen geçen hafta öğrendim ki yeniden hamileymişim. Asıl şokuysa bugün doktora gittiğimde yaşadım ki o da ikiz olacaklarını öğrenmem oldu.
Şimdi bağ bahçe olmamasıyla veya inek sağmamakla çocuklara yetme arasında nasıl bağ kurdunuz çok anlayamadım.Gayette maddi manevi yeter insan eskilerin 8 9cocugu var ve ne gucluklerle buyutmusler ama yeter yani cok kardesli olmakta bence guzel bisey eskisi gibi bag bahvemi var inekmi sagiyoda yetemesin hicte anlami yok bence bi ev supurup oturuyorsunuz bes cocuga degil on cocugada bakilir yani maneviymiste yok neymis abartmayin
Ben de ondan korkuyorum. eşim yardımcı oluyor ama hangi biriyle ilgileneceğiz böyle oluncabüyüklerim kreşe gidiyor ama yine de düşünemiyorum hangibirine zaman ayıracağım nasıl yeteceğim
kesin korunmadin sen. nedense hep korundukları halde bu kk bayanları hamile kalıyor.İki kere ikiz düşük bir ihtimal değil. ikiz doğuran isanların diğer hamileliğinde ikiz doğurma şansı her zaman daha yüksektir. emziriyorum bu arada. hanımefendinin sorunları var belli ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?