Yeniden hamileymişim...

Verdiğiniz örnek kadar ayıp, ne kadar terbiyesiz bir insansınız siz ya. Ayıp yani

Bu forumda Tüp Bebek özel bölümü var.Orayi bir ziyaret edin.Cocuk için insanların ne paralar doktugunu,ne eziyetler çektiğini bir sorun sonra bir daha okuyun yazdıklarınızı.Yardimciniz bile varmış.Tamam çocuk büyütmek zor,cok zor ama o kadar korunmaya nasip oldularsa dünyaya gelmek hakları.Belki ilk üçünden kat be kat hayırlı,insanliga faydalı evlatlar olacaklar.

Emziremiyor olabilir. Iki kere ikiz hamile kalmak da düşük bi ihtimal ama olmuş işte
İki kere ikiz düşük bir ihtimal değil. ikiz doğuran isanların diğer hamileliğinde ikiz doğurma şansı her zaman daha yüksektir. emziriyorum bu arada. hanımefendinin sorunları var belli ki

Dogururum .

Çoğu kişi maddiyatınız iyiyse doğur demiş. Maneviyat ne olacak? Siz 5 çocuğa eşit düzeyde yetebilir misiniz?
Aynı vakti ayırıp mutlu veya sıkıntılı günlerinde yanlarında olabilir misiniz?
Gayette maddi manevi yeter insan eskilerin 8 9cocugu var ve ne gucluklerle buyutmusler ama yeter yani cok kardesli olmakta bence guzel bisey eskisi gibi bag bahvemi var inekmi sagiyoda yetemesin hicte anlami yok bence bi ev supurup oturuyorsunuz bes cocuga degil on cocugada bakilir yani maneviymiste yok neymis abartmayin

Haklısınız. ama çocuk büyütmek çok zor kabul edersiniz ki

Ne kadar şanslisiniz ki Allah çifter çifter vermiş. Durumunuz da iyiymis aldirmayin su an zor olabilir ama seneye büyük ikizler okula gider. Kucuk kızınız da büyür o zamana en azindan ele avuca gelir. Cok cok cok güzel bir sey olmalı 5 kardeş. Uzaktan hos gözüktü gözüme. Ailede genetik faktor etkili galiba maşallah ikiz hem de ikinciye. :)

ikiz doguran insaları hep sanslı görmüsümdür 2 kere ikiz doguranlar sansın

ötesi artık

babannem de 2 kere ikiz dogurmus amcamın ikizleri var ananemin kız kardesleri ikiz teyzemin kızları ikiz

ne diyim darısı basıma

bence dogurmalısın bu arada

Cook guzel bi haber bende cok isterdim ikizlerimin olmasini...canim sakin aldirmayi dusunme rabbim nasip etmis Allahin en guzel hediyeleri onlar. Saglikla buyutun...

maddi durumunuz yardimci tutacak kadar iyi anlasilan bence dogurun. allah size onun kuvvetini verir. eminim cok da iyi anne olursunuz

Şimdi bağ bahçe olmamasıyla veya inek sağmamakla çocuklara yetme arasında nasıl bağ kurdunuz çok anlayamadım.

Onlara kıymayı aslaa düşünmeyin lütfen 5 çocuk evet zor ama çok güzel biz 5 kardeşiz mesela biraraya gelince kimseye ihtiyacımız yok. bağları sıkı olan hayırlı evlatlar olurlarsa hem ahirette hem de dünya da cefası kadar sefası da olur hem de bu pis dünyada sırt sırta verirler yaşları da yakin arkadas olarak büyürler hepsi yetişkin olduğunda Allah size ömür versin inşallah sırtınız yere gelmez

2 yıl arayla çocuk doğurdum çocuğu kreşe yazdırmaya gittiğimde sorumlu müdür ayyy sizede böyle çok zor oluyordur yetişe biliyormusunuz bari dedi veee bende altta kalırmıyım. Siz sizin olmayan 50 çocuğa bakıyorsunızda ben benim olan 2 çocuğamı bakamıyacam dedim
Daha eşinizinde haberi yokmuş söylediğinizde nasıl tepki verecek merak ettim benide haberdar edin lütfen

İki kere ikiz düşük bir ihtimal değil. ikiz doğuran isanların diğer hamileliğinde ikiz doğurma şansı her zaman daha yüksektir. emziriyorum bu arada. hanımefendinin sorunları var belli ki
kesin korunmadin sen. nedense hep korundukları halde bu kk bayanları hamile kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…