Yeniden hamileymişim...

Aman dert ettiğin şeye bak. Paran var, yardımcın var. Çocukların sağlıklı. Daha ne istiyorsun. Kocan hemen varikosel miydi neydi adi yanlis hatirliyor olabilirim bir kisirlastirma ameliyat olsun. Sonrasi icin.
Desperate houseviwes daki sarışın kadın gibi olmuşsun tebrik ederim.

Allah saglik huzur ve mutluluk içinde güzel bir yaşam nasip etsin size ve ailenize.

Yani diyorumki niye yetemesin calismiyoda baska isi nee
Benden çok küçüksünüz bebeğiniz var mı bilmiyorum. Size sorduğum soruyu başka türlü anlamışsınız. Ben ne demek istediğinizi anladım.
Çalışıp çalışmamayla maddiyatla inekle bağ bahçeyle ilgili değilki konu sahibinin yetip yetememesi..

Maddiyat sıkıntı değilse dert etmeyin gerekirse yatılı yardımcı tutarsınız . ama artık dusunmuyorsaniz önlemini alın.

Emin olun bilsem nasıl kalınıyor kalmamaya çalışırdım daha eşime söyleyemedim. aldırma konusunu bilmiyorum. istemiyorum aldırmak ama nasıl bakacağım

Ya tek çocuk bana göre anneyi daha yoruyor. Benim ikizim var. Abim de vardi. Sonra vefat etti. Annemi biz yorduk ama oyle cok yormadik. Bakiyorum simdiki annelere ve cocuklara tek olunca daha yorucu. Butun gun senden ilgi oyun vs bekliyor cocuk. Ozellikle kardesi yoksa. Onun enerjisini alman lazim. Biz bıcır bıcır kardeşimle oyunlar oynardık. Sen zaten 4 yaşına kadar büyütmüşsün bilirsin. Annem bizimle çok az oynadı. En fazla oyunu gösterdi çekildi gerisini biz hallettik. Hoc anneme boyle yapisan cocuklar olmadik. Hep beraber ve birbirimizle oyun halindeydik.

Eşimin 6 yaşında yeğeni var çocuğa dayanamıyorum. Sürekli başkalarına muhtaç oyun oynamak için. Tek basina kalamiyor ya da tek oynayamiyor. Arkadaşımın 7 yaşında kızı var. 2 dk rahat bırakmıyor kadini, kendi kendine hiç birşey ile meşgul olamıyor. Kardeş geldi bu çocuklara yeni o da ayrı terane. Kıskançlık had safhada.

İkizler zaten kardeşle geldiği için cocuklarda kıskançlık da olmaz. Ben kardes kismanyi bilmiyorum mesela. Tek çocuğa kardeş geldiği zaman büyük çocuk çok bocaliyor. Haklı da. Benim abim biz doğduğumuzda çok kıskanmış. Ama biz ilk oyun oynamaya başladığımız andan itibaren onu da aramıza almışız hiç hissetmemiş sonra kıskançlık vs. Mesela benim eşimin abisinin kıskançlıkları vs çocukluğunda onda bir sürü yara açmış. Çocukluğuna dair iç burkan anılar anlatıyor şaşırıp kalıyorum. İnsan kardeşini nasıl kıskanır. Benim kardeşim abd de. Hala kendine güzel bişey alsa banada alır. Biz de hep bir paylaşma duygusu var hala. Senin ikizler 4 yaşında zaten öbürleri arasında ki zaman farkı da kısa olacak. Ne güzel.

Cok cocuklu aileler için tek problem ev kazaları. Bizim basimizdan bir suru tehlikeli olay gecti. Cunku kardesimle plan yapip uyguluyorduk . Onun aklina gelmiyorsa benim aklima geliyordu. O yuzden cocuklar hep goz onunde olmali. Bir de ev hep dağınık tabi. 4 yaşındakiler büyümüş zaten. Kreşe anaokulu gönder. Eve de bir yardımcı daha alırsın. Ne güzel. ben de çok çocuklu büyük bir aile istiyorum.

Bence ıkı can sızın psıkolojınızden daha onemlı

Annenin psikolojisi bozulunca 5 çocuk+kocasının+ bir derece ailelerin de psikolojisi bozulur.

Eğer kendini hazır hissetmiyorsa doğmuş 3 çocuğuna ve kocasına yazık olur. Bunun kararını kendi vermeli.

kesin korunmadin sen. nedense hep korundukları halde bu kk bayanları hamile kalıyor.
ç

Yalan borcu mu var kadının? Korunmadığı halde hamile kalamayanlar da ona tuhaf geliyordur belki?

Maddi durum çocukların geçimi için uygun,sana yardımcı olabilecek kişiler varsa doğur derim hep beraber büyüyüp giderler :) Ama sonra çok dikkatli ol 5 ten fazlası sıkıntı yaratır baya Olmadı tüpleri bağlatırsın

Bunun kararini bilgisayar basindan bizim vermemizi beklemiyorsunuz heralde.Maddi durumunuz iyi tmm da manevi durumunuzu nerden bilebiliriz?Veya biz aldir desek aldiracak misiniz ki?

Sokakta yuruyen ıkı adamı oldurmekle ıkı bebegı aldrmak arasında fark gremıyrum ben tabı karar kendısıne aıt herkesın cukuru ayrı kazılacak kendı bılır ben fıkrımı syledım

Bence doğurun bu da güzel bir şans burda okuyoruz ben dahil kaç kişinin isteyipte çocuğu olmuyor ben olsam bu bebisleri dünyaya getirirdim

tabi ki doğurmalısın.oda Allahın verdiği bir can eşine gelince maddi sıkıntınız olsaydı gerçekten zorlanırdı ama şükür ki öyle bir durum yok.bence kötü karşılamaz.inşaallah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız

Tabiki dogururum durumunuz iyi sonucta anladigm kadaryla evlilignzde de sorun yok e ne diye düşünüyorsunuz ne insanlar var maddi zorluklar icinde evlatlarini doguruyor ki sizin elinzde imkanlar var yanlis dusunuyorsunuz o bir mucize ve rabbim sabrini verir bir cana kiyacak kadar aciz olmayin bence olmasi gereken dunyaya getirmek..

Herkesin kendi kararı. Bu soruyu sizin adınıza tabii ki ben cevaplayamam. Ama kendi adıma 3. Çocuğu dogurmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…