yerimde olsanız ne yapardınız ?

Madamgonca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
3.476
1.496
63
41
merhaba herkese ,

beni bilenler bilir. annem babam yıllar evvel ayrılmıştı ben daha 15 -16 yaslarındaylen annemın aılesının teyzemın vs bana demediği hakaret kalmamıştı.
-sen benim yeğenim değilsin halanın yeğenisin
-tuttuğun takımı değiştirmek senin için kolay olur ne de olsa babanın memleketindensin onlar dönek olur
-annenin başına bela kaldınız ilk duruşmada sizi üstünden temizleyip kendine bir hayat kurması lazım
-en ufak bşy olsa gidin babanızın yanına annenın basına bela oldunuz vs vs gibi sözler.
bunların üzerinden yıllar geçti belki ama hala kırgınım bayram geçti bayramda aramak içimden gelmedi kimseyi. benim için diyorlarmış ki sinsi nankör hiçbirimizi bayram için aramadı vs vs .
sinir oluyorum siz benim yerimde olsanız ne yaparsınız ?

onume balarim. okulunuzu bitirin, calisin, hayatinizi kurun.

iletişim kurmam
hiç bir haberlerini duymamak için onlarla görüşenlerlede görüşmem

İyi yapmışsınız,bizede anne tarafı öyle.Anne baba ayrı değildi yinede öyleler.
Annem hayattayken çekiyordum,şimdi kapattım kapımı hepsine.
Size saygı göstermeyene,saygı göstermemekle en iyisini yapmışsınız.
Herkes kendi yerini kendi beliriyor bu hayatta.

çok iyi yapmışsın, arama
seni incitsinler, itip kaksınlar diye mi görüşeceksin o "akraba"larla
bende olsam aramazdım, ki değişik türleri var bende de aramıyorum
bayramda da karşılaşırsam filan bir ziyarette bana laf sokmaya çalışırlarsa diye tüm olası cevaplarımı hazırlıyorum kafamda :)

kendini insan sanan şeyler..

Bu insanlar şaka mı ?
Tabii ki de hiçbirini aramazdım.Hani bayram bile olsa aramam,ne bu böyle.
Size zor gününüzde yardım edeceklerine,daha beter üzmüşler.İyi gün olunca mı telefon bekler olmuşlar ?
şaka değil.
onları aramadığım için nankör oldum şimdi.
söyledikleri sözler de fazlası var eksiği yok yemin ederim.

en ufak bir hareketim için bile sen babanın memleketındensın böyle olman doğal dıyordu

sadece bayramın 2.günü annanemi aradım büyük teyzem çıktı telefona. hiç aramasaydın bu ne böyle 2.gün arıyorsun dıye çıkıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…