- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.496
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Önce normal konuştum insan gibi telefon açtığında ama sonra dedi ki iş durumun nasıl bende tezli yüksek lisansa kabul edilmiştim a tebrik ederim dedi sonradan da bir baskasına gonca okula öğretim görevlisi olarak atanmış o az sinsi değil heryerde işini gördürür çok sinsi gibi laflar etmiş . Kıskançlık mı bu yaptığıben bayramlarda halamı arıyorum, hala merhaba ben askitotomsu diyorum
halam diyor ki hangi askitotomsu :)
dayımın oğluyla çocukken kavga ettik diye teyzem kafama vurdu!!
şimdi böyle cinsliklere rağmen, akrabalık ilişkisini kesmeyi Allah kesinlikle yasakladığı için, ilişkimi kesmiyorum
ama mesafeliyim
laf sokmam, tartışmam
çünkü benzer sorunları yaşayan arkadaşım şunu tavsiye etti: "ara sor, kabalaşırlarsa 'ben hal hatır sormak için aramıştım, iyi günler' deyip kapat" dedi. sağolsun, işe yaradı da. hem tartışmamış oluyorsun hem de saygılı bir şekilde tepki koymuş oluyorsun, kaliteni gösteriyorsun
ha belki saygıyı hak etmiyorlar ama sırf Allah'ın emrine uymak için otokontrollü oluyorsun, o da işe yarıyor
Ben uzak duruyorum ama onlar zorla iletişim kurmaya Çalışıyorbunlar nasıl laflar, ben yigenlerim icin herseyi yaparım, saclarının teline zarar gelsin istemem.. uzak durun basınız ağrır yoksa
Bu olay yıllar önce oldu şimdi 30 lu yaslarında biriyim ama bu konuda çok hassasımOnlar arasın. Dedikodu yapmaktan daha kolay olur. Ben bilmem büyük küçük. Ailesi dağılmış bir genç kız. Arasınlar ihtiyacın var mı sorsunlar
Kendilerinde hata bulmuyorlarGeçmiş olsun o akrabalara. Sizi kaybetmişler
Küçüğe saygı yok hiç. Zannediyorlar ki sadece büyüklere saygı duyulmalı. Oysa küçüklere de saygını eksik etmeyeceksin. Sanıyorlar küçüklere istediğimizi yaparız, bizim hakkımız, büyüğüz biz, ağzımıza geleni sayarız. Ama öyle olmuyor işte. Küçükken yaşadığın her an aklına kazınıyor.Kendilerinde hata bulmuyorlar
Evet iyisiyle kötüsüyle , acısıyla tatlısıyla hem de .Küçüğe saygı yok hiç. Zannediyorlar ki sadece büyüklere saygı duyulmalı. Oysa küçüklere de saygını eksik etmeyeceksin. Sanıyorlar küçüklere istediğimizi yaparız, bizim hakkımız, büyüğüz biz, ağzımıza geleni sayarız. Ama öyle olmuyor işte. Küçükken yaşadığın her an aklına kazınıyor.
Önemli değil yaşınız siz büyüdükçe onlarda büyüyor 50 de olsanız zor şeyler yaşamışsınız. Şuan içinizden ne geliyorsa öyle yapın benceBu olay yıllar önce oldu şimdi 30 lu yaslarında biriyim ama bu konuda çok hassasım
Kötü akraba illet resmen ya. Ben de teyzemi hiç sevmem. Çok bencil birisi. Hatta tam emin olmakla birlikte bu kadın zamanına evli bir adamla dedikodumu bile yapmıştı. Şimdi Bayramdan bayrama gider yarım saat dururum. Onun dışında bir yerde karşılaşırsam merhaba merhaba bu kadar.Tamamen silebilsem keşke konuşmayınca ben suçlu oluyorum
E tatlım arama seni böyle üzenleri düşünmen bile hatamerhaba herkese ,
beni bilenler bilir. annem babam yıllar evvel ayrılmıştı ben daha 15 -16 yaslarındaylen annemın aılesının teyzemın vs bana demediği hakaret kalmamıştı.
-sen benim yeğenim değilsin halanın yeğenisin
-tuttuğun takımı değiştirmek senin için kolay olur ne de olsa babanın memleketindensin onlar dönek olur
-annenin başına bela kaldınız ilk duruşmada sizi üstünden temizleyip kendine bir hayat kurması lazım
-en ufak bşy olsa gidin babanızın yanına annenın basına bela oldunuz vs vs gibi sözler.
bunların üzerinden yıllar geçti belki ama hala kırgınım bayram geçti bayramda aramak içimden gelmedi kimseyi. benim için diyorlarmış ki sinsi nankör hiçbirimizi bayram için aramadı vs vs .
sinir oluyorum siz benim yerimde olsanız ne yaparsınız ?
Bilmiyorum ki.. Onu sadece Allah bilir. Şunu da unutmamak gerek, insan karşılıklı konuşurken bile birbirini yanlış yorumlayabiliyor. Üçüncü kişiden duyduğunuz her şey, o anlamı taşımıyor olabilir. En iyisi mesafeli ve ılımlı bir ilişki olmalıÖnce normal konuştum insan gibi telefon açtığında ama sonra dedi ki iş durumun nasıl bende tezli yüksek lisansa kabul edilmiştim a tebrik ederim dedi sonradan da bir baskasına gonca okula öğretim görevlisi olarak atanmış o az sinsi değil heryerde işini gördürür çok sinsi gibi laflar etmiş . Kıskançlık mı bu yaptığı
Takmam kumaslari belli. Uzak olsunlar...merhaba herkese ,
beni bilenler bilir. annem babam yıllar evvel ayrılmıştı ben daha 15 -16 yaslarındaylen annemın aılesının teyzemın vs bana demediği hakaret kalmamıştı.
-tuttuğun takımı değiştirmek senin için kolay olur ne de olsa babanın memleketindensin onlar dönek olur
-annenin başına bela kaldınız ilk duruşmada sizi üstünden temizleyip kendine bir hayat kurması lazım
-en ufak bşy olsa gidin babanızın yanına annenın basına bela oldunuz vs vs gibi sözler.
bunların üzerinden yıllar geçti belki ama hala kırgınım bayram geçti bayramda aramak içimden gelmedi kimseyi. benim için diyorlarmış ki sinsi nankör hiçbirimizi bayram için aramadı vs vs .
Hepsini de yok sayar kulagimi kapatip yoluma bakarim.merhaba herkese ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?