yerimde olsanız ne yapardınız ?

Önce normal konuştum insan gibi telefon açtığında ama sonra dedi ki iş durumun nasıl bende tezli yüksek lisansa kabul edilmiştim a tebrik ederim dedi sonradan da bir baskasına gonca okula öğretim görevlisi olarak atanmış o az sinsi değil heryerde işini gördürür çok sinsi gibi laflar etmiş . Kıskançlık mı bu yaptığı

Kendilerinde hata bulmuyorlar
Küçüğe saygı yok hiç. Zannediyorlar ki sadece büyüklere saygı duyulmalı. Oysa küçüklere de saygını eksik etmeyeceksin. Sanıyorlar küçüklere istediğimizi yaparız, bizim hakkımız, büyüğüz biz, ağzımıza geleni sayarız. Ama öyle olmuyor işte. Küçükken yaşadığın her an aklına kazınıyor.

Evet iyisiyle kötüsüyle , acısıyla tatlısıyla hem de .
Şimdi de saygı bekliyorlar

Bu olay yıllar önce oldu şimdi 30 lu yaslarında biriyim ama bu konuda çok hassasım
Önemli değil yaşınız siz büyüdükçe onlarda büyüyor 50 de olsanız zor şeyler yaşamışsınız. Şuan içinizden ne geliyorsa öyle yapın bence

Tamamen silebilsem keşke konuşmayınca ben suçlu oluyorum
Kötü akraba illet resmen ya. Ben de teyzemi hiç sevmem. Çok bencil birisi. Hatta tam emin olmakla birlikte bu kadın zamanına evli bir adamla dedikodumu bile yapmıştı. Şimdi Bayramdan bayrama gider yarım saat dururum. Onun dışında bir yerde karşılaşırsam merhaba merhaba bu kadar.

E tatlım arama seni böyle üzenleri düşünmen bile hata

Bilmiyorum ki.. Onu sadece Allah bilir. Şunu da unutmamak gerek, insan karşılıklı konuşurken bile birbirini yanlış yorumlayabiliyor. Üçüncü kişiden duyduğunuz her şey, o anlamı taşımıyor olabilir. En iyisi mesafeli ve ılımlı bir ilişki olmalı

Takmam kumaslari belli. Uzak olsunlar...

Hepsini de yok sayar kulagimi kapatip yoluma bakarim.

Onların söyledikleri değil de bu konu sizi çok rahatsız ediyor bu kısım önemli,yani evet kininiz var ama bu öfke sizi çok yoruyor,birilerinden nefret etmek yorucu birşey çünkü,bence sadece -kendiniz- için affedin mesafeli davranın ama affedin,sırtınızdaki yüklerden kurtulun,sizin bu minvalde bi konunuz daha var,o ayrılık döneminde hırpalanmış minik goncayı bulun ona sarılın ve herşeyin geçtiğini söyleyin,sonra da affedin size iyi gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…