Virüs yok gibi yorum yapıyorum.
kışın ailelere gitmek çok saçma. Bence yazın da saçma. 1 er hafta görüşün gelin evinize ne gerek kışı başka evde geçireceksiniz. Gezelim diyoruz diyorsunuz ee eşinizle gezin. Cidden nasıl rahat ediyorsunuz uzun bi süre başka bi evde
O kadar az tatiliniz varsa evde kalin ve beraber zaman gecirin. Ailelere sadece kisa gidin
Bence bağımlı.Evet açtımvakit gecirememekten ziyade verimli vakit geçirememek ama o konu bundan bağımsız neden onu söylediniz anlamadım
Bence bağımlı.
Eşinizle vakit geçirmeyi sevseniz sağa sola gitmezsiniz.Nasıl bağımlı mesela
Hmm her kış diye başlayınca bende sandım ki kış boyu ailelerdesiniz. Ha bir hafta normaldir gidilir ama bu sene erteleyin derim.İyi de tüm kış orda değiliz ki eşimin tatili kışın oluyor yazın yada bayramlarda değil o yüzden 1 hafta benim ailemi 1 hafta onun ailesini ziyaret edip geliyoruz bazen çok görüşemiyoruz biraz daha kalın durumu vs olursa 10 12 gün filan oluyor bu ziyaretler
Eşinizle vakit geçirmeyi sevseniz sağa sola gitmezsiniz.
Şuan zaten virüs var gitmeyin ama diyelim ki yoktu biz de ailelerden uzak yaşıyoruz izinlerde bir hafta en fazla 10 gün gidebiliyoruz bu gitmelerde bazen tartışmalar olabiliyor önemsiz şeyler oluyor genelde ve unutuluyor ertesi sene de kimse hatırlamıyor zaten. Sizin de önemsiz ufak şeylerse bu gitmeye engel değil. Gitmeye asıl engel olan şey salgın
3.5 yıllık evliyim. Evimde kalma ve aile ziyaretleri düzenim oturdu şükür. Konuyu açan sizsiniz.Yıl da 1 kez ailelerimizi ziyaret ediyoruz ya sağ sol nedirsiz evlenince hep eşinizle kalın hatta herkesi hayatınızdan çıkarın olur mu? Aile ziyareti filan yapmayın annenizi babanızı reddedin
Kimseyi geçmişiyle yargılama lütfenYaşlarınız kaç? Akşamları kocanızla vakit geçiremediğiniz için de konu açtınız.
Ben profilime yazayım yine yargı machine.Kimseyi geçmişiyle yargılama lütfen
Halbuki reddetmeliydin anne babanı. 3,5 yıl sonra akıl verdi konu sahibi geç kaldın görüyor musun3.5 yıllık evliyim. Evimde kalma ve aile ziyaretleri düzenim oturdu şükür. Konuyu açan sizsiniz.Bu konunuz ve diğer konunuzu birlikte değerlendiren her aklı selim insan evladı düşündüklerimi düşünür. Ama siz anlamamakta ısrarcınız. Gidiniz efendim. Özellikle bu yıl gidiniz.
KIş tatili uzun bu sene, ben olsam giderim. Ve evet öyle düşüncesizlikler her ailede olurNe oldu ailelerde tam olarak ona bağlı. Gurur kırıcı şeyler mi, düşüncesizlikten mi ibaret
3.5 yıllık evliyim. Evimde kalma ve aile ziyaretleri düzenim oturdu şükür. Konuyu açan sizsiniz.Bu konunuz ve diğer konunuzu birlikte değerlendiren her aklı selim insan evladı düşündüklerimi düşünür. Ama siz anlamamakta ısrarcınız. Gidiniz efendim. Özellikle bu yıl gidiniz.
Huuu komşu korona var zaten bu kış evde millet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?