- 25 Ağustos 2011
- 48
- 1
- 96
Ne bu ergen mi 15 yaşında falan mı mesaj atıyo sonra yok sana değil diyo..boşver canım boşveeer bunlarla vakit öldürme..Çok kalitesiz dengesiz bi insanmış onunla olupta napacaksın..Kendini düşün bu derece aşağılık biriyle nasıl zaman geçireceksin?Geçirdiğin zamana hiç mi yanmayacaksın ?Akıllı ol bırak gitsin ha gitmeyip rahatsız mı ediyor yalan yanlış mesajlarıyla sen tamamen terkette gitmek nasıl olur görsün ergen kardeş...
Kızlar, arıyor şu anda. Deli gibi mesajlar attı sürekli, hiç bitanesine cevap vermedim.
canım konuyu tam anlayamadm ne zaman sevgiliydiniz niye ayrıldınz ve sndn cidden niye intikam almaya çalışırken böle ergen yollara başvuruyor:S
(( Hep söylerim kendime çevreme... Hayallerinizi asla bir başkasının üzerine kurmayın... Yaşam bunu öğretti bana annenle babanla hayal kurarsın ölür sevdiğini hayat kurmayı planladığın insanı hayalinde istersin terkeder seni... Ben artık hayatımın merkezine kendimi koyuyorum acın çok taze anlıyorum seni ama hayata devam etmen lazım. O mesaj olayı da yanlışlıkla falan değil artık ondan umudunu kes diye yollamıştır. Bırak şunu ya sen değil o kaybetti seni sevenleri düşün aileni düşün seni hayatında isteyen insanları düşün ve şükret Allah anne baba kardeş acısı yaşatmasın bizi onlardan ayırmasın devamı mühim değil...
Kızlar, arıyor şu anda. Deli gibi mesajlar attı sürekli, hiç bitanesine cevap vermedim.
Inanmiyorum ya, ne kadar yuzsuzmus bu.
Allahim yarabbim..
bakalim kac gun sabredecek, bekle sen seviyorsa mutlaka kapina dayanir nasil olsa
gelişmelerden haberdar et olur mu çünkü çok merak ettim. acı çeksin cevap verme neler yapacak bakalım
neden ayrıldınız ki
bi de gerçekten sevgilisi var mı ayak yapıyo olmasın?
sanki öyle bir imaj yaratıp kıskandırmaya çalışıyomuş gibi geldi de
hm anladm cnm gerçektn zor zamanlar geçirmişsin.Allah sana sabır inş onada akıl versin sen duyma boşver hatta istersen onu engelleyebilirsin biliyo musun bazı telefonlarda ole bi özellik var :) inş en kısa zamanda bundan kurtulursun hayatnın aşkı karşına çıkar ve çok mutlu olursun cnm :)
şuan nasılsın canım?
sen onun telefonlarina ciktikca mesajlarina cevap verdikce o boyle seviyesizlesecek..nasilsa elimde arayinca ulasiyorum..biraz yuz versem gelcek diye dusunuyor...cok cocukca hareketler bunlar..yok yanlia msj atmis bilmem ne palavra bunlar...sirf seni kiskandirmak icin yapiyo..sende benim konumu azcok biliyosun.benimki boyle olsa acarim son ses muzik gobek atarim.cunku senin icin yapiyo bunlari ve umrundasin..asil o senin elinde ikinizinde haberi yok...
Yok canım, artık ne arayınca açıyorum, ne de mesajlarına cevap veriyorum. Kuduruyor meraktan, dengesiz bi insandan ne beklersin, işte böyle çocukça davranışlar ve tavırlar sergiliyor. Evet canım, güya ben kıskanıcam yaa onu, hemen mesaj atıcam yada arıcam öyle yapınca, ondan böyle yapıyor, aksine hiç kılımı bile kıpırdatmıyorum, sessizliğimi koruyorum. Bilmem ki, öyle mi diyorsun canım, umurunda olduğum için yapıyordur inşallah.O benim elime daha çok düşecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?