Yeter! Artık dayanamıyorum!

Ne bu ergen mi 15 yaşında falan mı mesaj atıyo sonra yok sana değil diyo..boşver canım boşveeer bunlarla vakit öldürme..Çok kalitesiz dengesiz bi insanmış onunla olupta napacaksın..Kendini düşün bu derece aşağılık biriyle nasıl zaman geçireceksin?Geçirdiğin zamana hiç mi yanmayacaksın ?Akıllı ol bırak gitsin ha gitmeyip rahatsız mı ediyor yalan yanlış mesajlarıyla sen tamamen terkette gitmek nasıl olur görsün ergen kardeş...

Ayy, canım ne güzel demişsin, ağzına sağlık. Çok rahatlattı bu düşüncelerin beni, içime birazcık da olsa su serptin. Aynen öyle yapıyorum zaten, görcek o daha görcek, göstercem ben ona, bana yaşattıklarının hepsini fitil fitil getircem burnundan.

ne güzel yazmışsın

zamanla unutulmayacak atlatılamayacak acı yoktur.. bu gönül işleri de pek bir şiddetli olur, hepimiz yaşadık geçti gitti..
senin için en hayırlısı, en kafa dengin, birlikteyken en mutlu olduğun kişi bir yerlerde seni bekliyor ve bir gün karşına çıkacaktır muhakkak. dünyanın kuralı bu :)) büyüklerimiz hep anlattı, kimimiz yaşadık kimimiz de yaşayacak.. atasözü gibi nesilden nesile aktarılagelmiş dolu söz dolu tecrübe var bunlarla ilgili, onları, sana söylenenleri düşün ve elbet benim acım da geçecek de.. çünkü gerçekten geçecek sana garanti veririm bu konuda yüzde yüz

geçtiğimiz senelerde yakın bir arkadaşım bu gönül işlerinden intihar etti, o hayata kısa sürecek geçici acısı yüzünden veda etti ama geride acısından çıldıran bir anne bıraktı, babası ve kardeşi de hayata küstü, intihar ederken aslında onları da öldürüp gitti, yaşayan ölüler gibiler artık.. oğlanı da devamlı görüyorum.. gayet normal hayatına devam ediyor.. yiyor içiyor geziyor tozuyor yüzü gülüyor..

böyle adalet olmamalı, erkekler hayatlarına devam ederken kadınlar kendilerini parçalamamalı..

biraz aklımızı başımıza alalım..

3-4 ay bilemedim 5-6 ay sonra her şey yoluna girecekti ama yazık etti kendine..
okulunu bitirmiş işe başlayacaktı.. ilk maaşıyla annesine babasına ve kardeşine hediyeler alacaktı, evlerinin eski eşyalarını değiştirecekti :)) çok tatlı planları vardı, ama bütün planlarında merkezine annesi babası ve kardeşli vardı hep onları mutlu etmek istiyordu, aslında içten içe sadece onların gerçek olduğunu biliyordu, erkek arkadaş ise onun için sadece yolunda giderken dallanan bir ikinci yoldu, hayatına renk ya da üzüntü getirecek iki anlamda da bir artı

normal hayatı + erkek arkadaş

eğer bu denklemden erkek arkadaş çıkarsa yeniden normal hayatı kalacaktı geriye, erkek arkadaşı çıkarken tüm hayatıyla birlikte gitmeyecekti... yazık...

sen de biraz kendine gel..

kadınlar artık saçmalamayı biraz olsun bırakın

Inanmiyorum ya, ne kadar yuzsuzmus bu.
Allahim yarabbim..
bakalim kac gun sabredecek, bekle sen seviyorsa mutlaka kapina dayanir nasil olsa

Bende çok merak ediyorum canım, kaç gün sabredeceğini bakalım. Bekliyorum, öyle zaten yapıcak başka bişeyim yok, sadece bekliyorum. Dayanır mı, artık orasını bilemiyorum.

neden ayrıldınız ki
bi de gerçekten sevgilisi var mı ayak yapıyo olmasın?
sanki öyle bir imaj yaratıp kıskandırmaya çalışıyomuş gibi geldi de

neden ayrıldınız ki
bi de gerçekten sevgilisi var mı ayak yapıyo olmasın?
sanki öyle bir imaj yaratıp kıskandırmaya çalışıyomuş gibi geldi de

Bende öyle düşünüyorum, sevgilisi olduğuna inanmıyorum, sırf kıskandırmak için, canımı daha da çok acıtmak için öyle söyledi diye düşünüyorum.

hm anladm cnm gerçektn zor zamanlar geçirmişsin.Allah sana sabır inş onada akıl versin sen duyma boşver hatta istersen onu engelleyebilirsin biliyo musun bazı telefonlarda ole bi özellik var :) inş en kısa zamanda bundan kurtulursun hayatnın aşkı karşına çıkar ve çok mutlu olursun cnm :)

Amin, canım amin. Sabrın sonu selamettir derler yaa, inşallah öyle olur sonumuz. Onun o akıla çok ihtiyacı var zaten, ayy inşallah canım yaa, bi an önce unutmak ve kurtulmak istiyorum zaten, umarım çok mutlu olurum canım.

şuan nasılsın canım?

Nasıl olayım canım, hayatıma devam ediyorum, onunla görüşmüyorum, ama yine de bi tarafım eksik yani, hep o var her yerde, gözümü açtığımda, kapadığımda, aklımda hep o var, unutmaya çalışıyorum, unutulmuyor, olmuyor, aklımı başka şeylerle meşgul etmeye çalışıyorum.

sen onun telefonlarina ciktikca mesajlarina cevap verdikce o boyle seviyesizlesecek..nasilsa elimde arayinca ulasiyorum..biraz yuz versem gelcek diye dusunuyor...cok cocukca hareketler bunlar..yok yanlia msj atmis bilmem ne palavra bunlar...sirf seni kiskandirmak icin yapiyo..sende benim konumu azcok biliyosun.benimki boyle olsa acarim son ses muzik gobek atarim.cunku senin icin yapiyo bunlari ve umrundasin..asil o senin elinde ikinizinde haberi yok...

Yok canım, artık ne arayınca açıyorum, ne de mesajlarına cevap veriyorum. Kuduruyor meraktan, dengesiz bi insandan ne beklersin, işte böyle çocukça davranışlar ve tavırlar sergiliyor. Evet canım, güya ben kıskanıcam yaa onu, hemen mesaj atıcam yada arıcam öyle yapınca, ondan böyle yapıyor, aksine hiç kılımı bile kıpırdatmıyorum, sessizliğimi koruyorum. Bilmem ki, öyle mi diyorsun canım, umurunda olduğum için yapıyordur inşallah. O benim elime daha çok düşecek.

tabiki oyle.cokk acik beli yani...sen nekadar olgun davranirsan o kosacak pesinden..

iste benimkide senin gibi olsa keske..kinci baksana ne aradddiii ne sordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…