- 22 Mayıs 2013
- 2.642
- 605
- 113
- Konu Sahibi nursehulya
-
sabah canım hiç bişi istemdedi (tabi saat 12,30) dolabı açtım dünden salata vardı yanınada azıcık bulgur koydum
öğle oldu meyve yerim birazdan
akşama mercimek çorba 1 kase
azıcık çerez yicem
bugün suyum sirkeli içemiyorum imdaaaaaaaaattttt
bitse ya allah aşkına şu sirkeli su le 20 kilo verenler var okuyorum arada kk de yazmışlar şöyle böyle bilmem ne olmuyor efendim içimiz almıyor bu arada şunu gördüm kendimde ayın 21 ile aradaki fark sadece hakikatten az yiyince doyuyorum kilo kaybım henüz yok bahsetmiştim yarn yazarım sabahtan
öpüldünüzzzzz...
Sabah ve öğle (11 buçukta kahvaltı yaptığım için öğle yemeği ile birleştirdim):
uno kepek ekmeği ile yaptığım 2tane karışık tost ve 2 fincan şekersiz filtre kahve
Akşam:
haşlanmış patates,
1kase domates çorbası
1dilim Mısır ekmeği
Ne kadar az yemişsin hasta falan değilsindir umarım...
Günaydın arkadaşlar kaç gündür menü paylaşamıyorum çünkü kaçamaklardayım sizlere kötü örnek olmayayım diye...
canim ben varim ama diyeti kilo vermek icin degil sagligimi korumak icin yapicam. cünkü anladigim uzere vucudum bu kiloda kalmak istiyo ve ben ne kadar zorlarsam zorlayayim ayni kiloya hoop geri. o yüzden safra kesemden rahatsizim onu rahatlatmak adina sadece düzenli beslenicem. buraya da yazmak isterim.
Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin...tıkalımı kesen ...
günaydın arkadaşlar
ne zamandan beri giremedim tartı aldı başını yukarı yukarı çıkmakta silkelenip kendime gelmem lazımm ama nasılll
bana koçluk edecek bana kızacak birini arıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?