- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
- Konu Sahibi nursehulya
-
Geldim burdayım geçen haftayı + 100 ile kapattım...Bu sabah kalsik kahvaltımı yaptım...Bu hafta büyük hedef koydum...2 gündürde ayran detoksundaydım bakalım sonuç ne olacak...
selam günlük ben geldim, kendimi öyle saldim ki artik toplarlanma vakti. 14 gündür reglim gecikti ve deli gibi yiyorumonun sonucu tartida 60.5 olmama neden oldu, tek iyi sey 2 gündür su icmeye basladim onceden 1 bardak dahi icmezdim simdi 2 litreyi bulmaya calisiyorum. bugun orucluydum o nedenle sadece aksam yemegi var. sahur yapmamistim. bu hafta Allah nasip ederse hep oruclu olmayi düsünüyorum.
1 ocakta tartilmayi planliyorum yani düzenli bir tartilma olayim olmayacak. ve o gün ödül vericem kendime. tabii güzel bi sonuc varsa tartida. ben kendime kizmayinca olmuyor bu is onu anladim ve bu defa kararliyim o tarti 55 kiloyu artindan da 52 kiloyu görecek, bu ister 1 yilda olsun ister 3 ayda. bu kilolar gitmeden ben bir daha burayi terketmeyecegim.
iftar(17:00)
1 adet hurma,
1 koca tabak manti (3 kasik yogurt ve yagsiz yedim)
bugünki yediklerim:1 haşlanmış yumurta,2 manadalina,1 elma,3 tane lokum,2 kase cips,2 avuç patlamış mısır,1 tabak kuru fasülye,yeşil salata yemeyi düşünüyorum akşamada bugün bazı şeyleri fazlalık olarak yemişim malesef...1,5 saat yürüyüş yaptım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?