Yıllar önce yaptığım hata ve şimdi bile hâlâ ağlamam :(

Sen yazdiklarimi okudun mu acaba
Ayrica evlenmek icin illa birinin sana talip olmasi gerekmiyor. Sen de pekala olabilirsin yaş kac ki senin?
Hani ABD yapımı gerilim filmlerinde olur.Kadin yaşamak istediği hayata sahip bir aileyi seçer ,kadının saç rengine saçını boyatir,onun fotoğraf çekildiği yerlerde fotoğraf çekilir....sonra kadını öldürüp adamla evlenir ya...konu sahibi de kadini pek bir incelemis. içim urperdi

Siz eski sevgiliyi sevmiyorsunuz. Belki kısmetiniz çıksa aklınıza bile gelmeyecekti. Hayal ettiğiniz hayatı yaşadığını görünce kıskanmışsınız. Adamın hayatı sizi ilgilendirmez artık. Ayrıca aldatıp giden sizsiniz. Hem ne hak iddia ediyorsunuz. Bu bakışaçısıyla daha çok yalnız kalırsınız. Ayrıca 33 yaşındasınız, 40 yaş talip gayet normal. Kendinizi halen 20 yaşında sanıyorsunuz...

O değil demekki biz evli barklı kadınların kocaları hakkında eski sevgilileri böyle düşünebiliyor demekki. Milleti kıskanıp kriz geçireceğinize yolunuza bakın

Senin adam ettiğin adam ve aldattığın adam aynı şakın o yüzden yuva kurama belki de ah etti... bi helallik alda belki hayatın düzene girer.

355 kg olup gocandan dayah da yidiydin sen bildim ben seni.

Her insanın başına gelebilir dediğin şey;
Sevgilini sitede gördüğün yabancı uyruklu çocukla aldatıp sonra o çocuk da seni terkedince oturup teeee fi zamanındaki bi başka sevgiline ağlamak mı
Çocuğun arkasından Sabahlara kadar fanfiniyi unutmayalım

Ve bütün o müthiş meziyetlerinin içinde hadsizlikde var yani?
Pardonda sen nesinki birisini adam edebiliyorsun?
Suçumuz neydi diye sormana girmiyorum bile zira boyle sacma bir soru olamaz.
Şimdi sana acırdım ama prensip olarak aldatan insanlara bırak acımayı onlarla aynı yöne bakmayı dahi kendime hakaret sayıyorum. Tam tersine şu anki haline açimin yağları eridi varya... ohhh...

Onu benden daha çok kimse sevmemiştr sadece ufak bir batam kldu eğer zamaninda görebilseydim bana geri dönerdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…