• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yıllar sonra

tylolhot ooo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2014
51
29
18
evet 15 yıl sonra karşıma çıktı ve dünyam alt üst oldu ne geleceğı nede geçmisi yasayabiliyorum.İmkansız bir ask

kolay olmuyor ki kızıyorum neden karsıma cıktın diye bir yandanda eski anıların duyguların canlanması cok kötü

Ne aşkı iki tarafta evli iken?Karşınıza çıkmış olabilir bir daha karşılaşmayın ayrıca neden imkansız ikinizde aynı anda boşanın o zaman kavuşursunuz.
şu anda asik olmadım zaten bizim yasadığımız sıradan bir sey değildi ailesi yüzünden evlenemedik ve artık cok gec her ikimizinde kurulmus bir düzeni var

Valla 15 yıl da neler olmuştur yani sanki hayatı film gibi yaşıyorsunuz gibi geldi normal olarak unutmuş olmanız lazımdı görüncede sadece anılar hatırlanır o kadar herhalde siz görüşmeye tekrar basladınız o yüzden dert yanıyorsunuz bence bi an önce ilişkiyi kesin

Su otuzlarinda olan insanlarin (genelde 40 ina merdiven dayamis oluyorlar), ask ta ask diye herseyi yikmaya hevesli olmalarina analm veremiyorum.
.

Ben veriyorum.

Hayattaki en değerli şey aşk, 15 yılda unutamadığın aşk dünyayı yıkmaya bile yeter bence.

Su otuzlarinda olan insanlarin (genelde 40 ina merdiven dayamis oluyorlar), ask ta ask diye herseyi yikmaya hevesli olmalarina analm veremiyorum.
Baslarim askiniza.

Geçmişte bir şeyler yarım kalmışsa, aşkı sevgiyi yaşamamışlarsa, sonradan çıkıyor acısı bunların.
O yüzden küçücük yaşlarda evlendirilen adamlar kadınlar çoluk çocuğunu, eşini bırakıp aşık oldum diye evlerini terk edebiliyorlar. Gözleri kör oluyor, takıntılı yaşayabiliyorlar.
Yaşla değil, yaşanmamışlıklarla alakalı bir şey bu.
Tecrübesiz olmakla ve biraz da kişilikle tabii ki.

Severek ayrilma durumunda unutamamislik olmasi dogal. Dis etkenler yuzunden ayrilmissiniz ancak 15 yildir farkli yollardan yuruyorsunuz. Evlenmissiniz kendi hayatlariniz var. Gorusmemeye calisin. Hayatiniza dahil olmasina musade etmeyin su asamada. Zamanla bu hisler gececek diye dusunuyorum.

Ben veriyorum.

Hayattaki en değerli şey aşk, 15 yılda unutamadığın aşk dünyayı yıkmaya bile yeter bence.
Cocugun varsa askin onemi ikinci siraya geciyor. Genclikte soyledigin dogru.
Konusahibiyle 15 yillik aski o zaman yakip yikacakti iste dunyayi.
Simdi ikisi de evliyse ve helede cocuk varsa , artik oncelik o cocuklarin bence.

şu anda asik olmadım zaten bizim yasadığımız sıradan bir sey değildi ailesi yüzünden evlenemedik ve artık cok gec her ikimizinde kurulmus bir düzeni var
Canım inan herkes kendi yaşadığını sıradışı ve çok özel olarak görüyor.Anlıyorum içinizde kalmış aileler hata yapmış engel olmuşlar.Ama biliyorsun evli bir insan eğer sadık kalamayacaksa eşinden boşanmalı.Sen dersen ki biz hiçbir şey yapmadık evet ama bak aklına girmiş ve herşey önce düşüncede başlıyor.Yani sen şu an eşin ile kurduğun düzeni zaten sarsmaya başladın.

Böyle ikisi de köşeyi dönerken çarpışmış olabilirler. Esas kızımız yere düşmüştür. Esas oğlan da tam kaldırmak için elini Uzakmış ken göz göze gelmiş ve ikisi de donup kalmış olabilir. Bence böyle olmuştur yani

Baslarim askiniza.
bende bu sitede ehli namus hic birsey yasamamıs gibi en ufak olaya sasırıp abooo diyenlere hayret ediyorum benim konu icin söylemiyorum ama bir cok yorumlara bakıyorum da buradaki bir cok kisi dörtdörtlük hepsini degil bir tanesini tanıyorum aman allahım anlatmak yetmez yani

Back
X