Merhaba Kızlar,yıllardır hep aynı kısır döngü içindeyim.Kendimi bildim bileli..Hayatım boyunca karşıma çıkan erkeklerden benim istediklerim beni istemedi ve beni isteyenleri ben istemedim...O hoşlandı ben hoşlanmadım,ben hoşlandım o hoşlanmadı...bunun neden olduğunu hiç anlayamadım...bu konuda siz ne düşünüyorsunuz?Neden böyle oluyor acaba?
bencede senden hoşlananlara bi fırsat vermelisin?kişi için karar verirken aceleci olma.bir arkadaşımın kocası kariyerli ve çok yakışıklı.eşini seviyor ama arkadaşım girdiği ortamlarda hep bakımlı olmak,güçlü olmak zorunda olduğu için bundan bazen çok sıkılıyor.ipin ucunu kaçırtsa elinden gideceğini sanar bazen.ne kadar güvense bile.demek istediğim herşey parada ve illaki yakışıklılıkta değil.parasızda olmaz ama ikisininde sentezi olmalı.
armutun sapı uzumun copu olayi mi
yoksa gercekten bi turlu seven iki kisi olarak biraraya gelememek mi?
ikinci sik olarak konuyu acmissin ama armutun sapi olayi hic yok mu acaba? :)
gerci sen somut biseyler anlatmadan yardimci olamayiz sanırsam
Bence sorunun cevabı gayet açık genelde bu böyledir zor olan ulaşılmaz olanlar insana her zaman daha cazip gelmiştir. Kaçan kovalanır diye bi söz vardır.
bende bu işlerin kısmet işi olduğunu inanıyorum
kaderinde nezaman varsa ozaman oluyor
istersen armutun çöpü de istersen elektirik yok de
zamanı geince oluyor.
sana tavsiyem senden hoşlananlara bir şans ver derim
aynı benim durumum ben de bu sorun bir tek bende mi var diyordum, teklif eden olur ama ben hoşlanmam, ben hoşlanırım ama teklif etmez tam bir kısır döngü işin içinden çıkamadım. şans tanı demişsiniz ama hiçbir şey hissetmediğim birisiyle de ne yapayım, o yüzden böyle geldi böyle gider :)